Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tekrar selam kızlar,
aşılamam perşembe günü oldu bugün 4. günümdeyim karnımdaki şişlik sertlik o kadar fazla ki tabii göğüslerim de şişti normal mi bir durum mu bilemedim :KK43:

tekrar selam kızlar,
aşılamam perşembe günü oldu bugün 4. günümdeyim karnımdaki şişlik sertlik o kadar fazla ki tabii göğüslerim de şişti normal mi bir durum mu bilemedim :KK43:
Bende olmadi canim ama normal.diye biliyorum yumurtan catladigi icin onun belirtileridir buyuk ihtimal,hamilelik olmasi icin daha cok erken cunku

Benim değerim 190 a düşmüş artık düşmesi kesinleşti ama geç düşüyor dr ileri derece gebelik olmadığı için kürtaj yapmak istemiyorum kendiliğinden düşmesini bekleyeceğiz diyor. Bende adet söktürücü bitki çayları içeceğim yardımcı olsun diye. Benden bu kadar arkadaşlar. Daha başka Aşılama ya da tüp bebek düşünmüyorum. Rabbim normal yolla verirse başımla gözüm üstüne. Bana ve Sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim.

Merhaba degerin kaçtan kaça düştü benımde degerlerm yavaş yukseliyor suan kac gunde yukseldi ve sonra düşmeye başladı acab ?

Hergün test yapiyordum ben catlatma ignesinden 12 gun sonra cok hafif silik cikmisti 13 gun hicbirsey cikmadi 14 gun tekrar silik bi cizgi cikti ama umitlenmekte istemiyorum. Bi kac gun daha bekleyip kan testi vericem ben kizlar 🙄

Hergün test yapiyordum ben catlatma ignesinden 12 gun sonra cok hafif silik cikmisti 13 gun hicbirsey cikmadi 14 gun tekrar silik bi cizgi cikti ama umitlenmekte istemiyorum. Bi kac gun daha bekleyip kan testi vericem ben kizlar 🙄
yarın 15. Günün mü oluyor. Öyleyse 15. Günde çıkar kan testi

Bende carsambayi bekleyemedim kizlar simdi idrar testi yaptim maalesef ikinci cizgiden haber yok 😔 pozitif olacaginida sanmiyorum her zaman belki olmustur diye diye ne hevesim ne umudum kaldi. Ben yine bu ay husran insallah mutlu haberi sizlerden aliriz..
Canim bende dayanamadim idrarda erken gebelik yaptim negetif cikti benimde. Doktorumun hemsiresini arayip sirdum 12 gun daha cok erken kanda gozukmeden idrarda gozukmez dedi o yuzden beklemede fayda var.

Back
X