Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istanbulda göztepe medikal park. medikal park floryada istanbulda tansel hoca da başlamışMerhaba Hangi hastaneler yapıyor ankaradakinden başka?
Selam kizlar ben 16 yildir evliyim esim azospermi 1 kere tese ,1 kere microtese ameliyati gecirdi ama.sperm bulunamadi seneledir kulladigimiz ilaclar bitkiseller gitmedigimiz doktor kalmadi ama hic bi care.bulamadik hep.sonuc sifirdi.Bu sene tesadufen internette gezerken Prof.Dr.Recai pabuccu nun rosi teknigi uyguladigini gordum hemen zaman gecirmeden gorusmeye gittik esimi heme urolog doktoruna yonlendirdi testler yapildi ve rosi teknigi olmasi icin hucrelerinin grade 4 olmasi gerekiyormus ama esimin ilk.muaynede 2 grade.cikdi ve 3 aylik igne ve hap tedavisine basladilar 3 ay sonunda cok sukur 4 grade olmusdu ve bi sonraki ay beni.tup bebege hazirladilar benim.yumurta toplama gunu esimde microtese oldu hucreleri aldilar rosi teknigi uygulandi yani sperm oncesi olusan spermatidlere elektirik verilip buyun kuyruk olusduruluyor sukurler olsun 1 tane dolendi embriyo.olusdu bana transfer oldu ama o ay tutunamadi. Dr Recai hocam.1 ay dinlen subat ayi yeniden baslayalim esinin dondurulmus hucreleri var dedi ve bu ay yeniden basladik yumurtalarim.toplandi 6 tane embriyo olusdu 2 tane transfer edildi 4 tanesi donduruldu sukurler olsunku su an hamileyim rabbim.tamamina erdirir insallah sizlerede umut olsun diye yazmak istedim rabbim bu yolda ugrasan kimseyi evlatsiz birakmasin tez sizlerede nasip.etsin insallah kesinlikle rosi teknigini denemenizi tavsiye ederim biz doktorumuzdan cok memnnun kaldik![]()
Hakkinizda hayirlisi olsun canim insallah tez zamanda sende yavruna kavusursunMerhabalar muhtemelen ayni doneme denk geldik :) benim transferim 2 aralik 2019 du tutunamadi bizim grade 4 tu hemen baslamistik olumsuz olunca subatta cagirdilar fakat ben gitmek istemedim biraz beklemek istedim cok yorucu bir surecti
bakalim hayirlisiyla eylul gibi dusunuyoruz
Çok sevindimm sağlıcakla gelsin insallah bizlere de dua edin lütfen ❤❤Selam kizlar ben 16 yildir evliyim esim azospermi 1 kere tese ,1 kere microtese ameliyati gecirdi ama.sperm bulunamadi seneledir kulladigimiz ilaclar bitkiseller gitmedigimiz doktor kalmadi ama hic bi care.bulamadik hep.sonuc sifirdi.Bu sene tesadufen internette gezerken Prof.Dr.Recai pabuccu nun rosi teknigi uyguladigini gordum hemen zaman gecirmeden gorusmeye gittik esimi heme urolog doktoruna yonlendirdi testler yapildi ve rosi teknigi olmasi icin hucrelerinin grade 4 olmasi gerekiyormus ama esimin ilk.muaynede 2 grade.cikdi ve 3 aylik igne ve hap tedavisine basladilar 3 ay sonunda cok sukur 4 grade olmusdu ve bi sonraki ay beni.tup bebege hazirladilar benim.yumurta toplama gunu esimde microtese oldu hucreleri aldilar rosi teknigi uygulandi yani sperm oncesi olusan spermatidlere elektirik verilip buyun kuyruk olusduruluyor sukurler olsun 1 tane dolendi embriyo.olusdu bana transfer oldu ama o ay tutunamadi. Dr Recai hocam.1 ay dinlen subat ayi yeniden baslayalim esinin dondurulmus hucreleri var dedi ve bu ay yeniden basladik yumurtalarim.toplandi 6 tane embriyo olusdu 2 tane transfer edildi 4 tanesi donduruldu sukurler olsunku su an hamileyim rabbim.tamamina erdirir insallah sizlerede umut olsun diye yazmak istedim rabbim bu yolda ugrasan kimseyi evlatsiz birakmasin tez sizlerede nasip.etsin insallah kesinlikle rosi teknigini denemenizi tavsiye ederim biz doktorumuzdan cok memnnun kaldik![]()
Sag ol canim rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin insallahÇok sevindimm sağlıcakla gelsin insallah bizlere de dua edin lütfen ❤❤
Ne kadar tuttu toplamda rosi birde genetik test yaptırdınız mı embriyolaraSag ol canim rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin insallah![]()
Canim.ozellikle genetik test istemedik clinic yaptimi bilmiyorum. Ilac haric sadece clinige 16 bin 500 verdik biz yurt disindan yasadigimiz.icin sigortamiz yokdu ama.turkiyedekiler sigorta karsilar galibaNe kadar tuttu toplamda rosi birde genetik test yaptırdınız mı embriyolara
Hakkinizda hayırlısı olsun bende transfer hazirligindayim şuan hücrenizin seviyesi neydi kac yumurta toplandı kaç embriyo oluştu acabaMerhabalar aranizda yeniyim 10 yillik evliyim 8eylulde rosi icin tedaviye basladik esime dah once microtese yapilip dondurulmustu ama hem maddi imkanlardan dolayi hemde esimin islerinjn yogun olmasindan dolayi tedaviye ancak basladik 21 eylulde yumurtalarim toplandi 24 eylulde transferim gerceklesti suan 6.gunume girdim rabbim insallah pozitif sonuc gormeyi nasip eder recai papuccu hocada tedavi goruyorum
Inşallah sizde burdan mujdelersiniz bize guzel haberi ❤ ben çok korkuyorum döllenme olur mu embriyo oluşur mu acaba diyeHücre seviyesi 2 idi 5 yumurta toplandi 3. Gun 6hücreli embriyosu transfer edildi raabim sizinde hakkinizda hayirlisini versin Allah yardimcimiz olsun