• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Bunlar bende de oluyor karnımda hep bi sıxı varda bazen katlanıyor hayır olsun inşallah
Üstelik benim 3. Eskilerde bu kadar net bi ağrı hatırlamıyorum birde bel ağrısı var
Biz bel ağrısından ölcez 😂😂

1
Chocolate88 Slm siz 2014 anneler topiğinde de varmıydınız sanki?😌
Eveeet canım nasıl hatırladın maşallah hafızan çok iyi demekki. 2014 Aralık dogum lu bir oglum var. Allah bagışlasın.Bir de şubat dogum lu bir kardeşi olacak nasipse. Biraz beklenmedik oldu 😁Seninde mi ikinci?

Ebrulimavi senin de hayırlı olsun bebegin. Saglıkla gelsin.

Fyz35 bugün test yaptın mı canım iadar testinde koyulaşma var mı?

Ebrulimavi senin de hayırlı olsun bebegin. Saglıkla gelsin.
Saol cnm herkesin hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin hepsi😌bende temmuz 2014 annelerindeydim ismin çağrıştırdı baya😂benimde ikinci nasipse daha henüz dr a gitmedim ama test öyle diyor 😌

Kız nasıl dayanıyorsun 1 gün gecikince yaptım ben hemen 😢
Şöyle canım yapsamda çıkmaz varsada bata yakın hamile kaldım büyük ihtimalle tabi hamileysem bakalım çok ta planlı değildi ☺

Hadi hayırlı haberler inşallah kızlar. Ben de sadece kan testinde gördüm. Henüz kese vs. Görmedim. Hayırlısıyla gelsinler inşallah

Merhaba arkadaslar bende bugun test yaparak hamile oldugumu ogrendim.18 aylik kizim var hem cok mutluyum hem cok korkuyorum
Hayırlı olsun canım benimde oğlum 18 aylık emziriyomusun

Merhaba arkadaslar bende bugun test yaparak hamile oldugumu ogrendim.18 aylik kizim var hem cok mutluyum hem cok korkuyorum
Hayırlı olsun korkmayın belki ilk iki yıl zor olur ama gerisi kolay birlikte büyürler benim de 2.5 yaşında kızım ☺️

Back
X