- 16 Nisan 2019
- 241
- 133
- 23
- 45
- Konu Sahibi pinkclouds
canım istanbula gelmişken bence aynı gün merkez merkez gez içine sinende başla benim doktorumda zorlu hastalarda ve ileri yaş hastalarda başarılı mehmeh rşit asoğlu adı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ediyorum canim.suan icin beklemedeyimm malum korona virus..sizdeki problem neydi..bende az yumurta ve yumurta kalitesiz..ilac kullanmaya devam ediyorum..masallahh allah nazarlardan korusun senide..darisi basimiza..Me
Merhaba yorumlarınızın hepsini pkudum belki doktor değişirim demişsiniz ben il dışından istanbula gidip geldim zaten süreci biliyorsunuz iki kere gitmek yeterli. İlk denememizdi eşimle herşeyimizi koyduk ortaya gittik kaldık bir sürü masrafta oldu tabi ama şükür ilk denemede pozitif aldıkBen Acıbadem Bülent Tıraşa gittim çok memnun kaldım merkez aşırı kalabalık ama inan pozitif sonuç olan çok arkadaşım tanıdığım var imkanın varsa gerçekten tavsiye ediyorum inşallah bir an önce pozitif sonuç alırsın aklına ne takılırsada bana her zaman yazabilirsin.
Canim benim durumum maleseff biraz kotu..yumurtam olusmuyo benim..1 tane oluyo cok sukur onada tabi ...ama.. oda kalitesiz oluyor..insallahh canim insallahh..pozitif sonucu alirim bende..masallahh..sizede..Merhaba sizin yasadiginiz karmasik duygulari bende cok yasadim 1 negatifim vardi.sonrasi birkac ay dinlendim tedavi olmadim.doktorumu degistirdim anlasabilecegim kafama yatan bir doktor arastirdim ve buldum tedaviye basladik ne yapilmasi gerekiyorsa yapin sonra sunu unuttuk falan demeyin dedim.cok sukur pozitif oldu sonuc bebegim dogdu 8 aylik oldu ve dogal yolla 2. Hamilelik oldu su an 2.bebegim yeni dogdu .yani diyecegim oki lutfen moralinizi bozmain elinizden geleni yapiyorsunuz birseyin olacagi varsa olur inanin bunlari umudunuzu kaybetmemeniz adina yazdim allah yardim etsin hepinize
Tesekkur ediyorum canim..nerde satiliyo biliyomusunn..deneyipte yumurta sayisi yada kalitesi artan biliyomusunuz..Canim tup bebege karar verirsen ari sutu kullan yumurta toplama oncesi yumurtalarin kalitesini arttiriyor bir tavsiye
Canım benim pcostan dolayı yumurtam çoktu ama yumurtlamam yoktu düşün 47 yumurta topladılar benden ama benim hiç ümidim yoktu hatta aynı gün bi arkadaşla tanıştım 5 yumurta toplanmış ondan bilmediğim için bende anormallik vr sandım ama çok şükür ikimizinde pozitif olduTesekkur ediyorum canim.suan icin beklemedeyimm malum korona virus..sizdeki problem neydi..bende az yumurta ve yumurta kalitesiz..ilac kullanmaya devam ediyorum..masallahh allah nazarlardan korusun senide..darisi basimiza..
Tesekkur ediyorum canim..amin insallah.insallahh su bela bi gecsin..dusuncek cok vakit var zatrn..buaralar hamile olmakta sıkıntı aslinda..Canım benim pcostan dolayı yumurtam çoktu ama yumurtlamam yoktu düşün 47 yumurta topladılar benden ama benim hiç ümidim yoktu hatta aynı gün bi arkadaşla tanıştım 5 yumurta toplanmış ondan bilmediğim için bende anormallik vr sandım ama çok şükür ikimizinde pozitif olduEn yakın arkadaşımdan aynı merkezde 3 yumurta toplandı 2 si döllendi düşük kliteydi ama çok şükür onlrında oldu şimdi doğdu htta darısı daha iyileri senin olsun canım
bu süreçte en içine sineni seç ama bşarı oranlarına bakmayı ihmal etme
İnşallah şu virüs belası geçsin güzel haberlerini alrız❤
Tesekkur ederim canim..Evet kendi hastaname bile gidemedim..bilgi almak icin.bu arada virüsten dolayı gelemiyorsan bahçecide online görüşme yapıyor doktorlar o şekilde de destek alabilirsin
Ben internetten almistim eğirçayir diye bi yer var yazarsan internetten cikar biliyorum bunu genelde tup bebek tedavisi gorenler kullanir bende arastirmistim o zamanlar bende ise yaradiTesekkur ediyorum canim..nerde satiliyo biliyomusunn..deneyipte yumurta sayisi yada kalitesi artan biliyomusunuz..
merhaba canım benim doktorda başlamış da ben biraz daha beklicem şimdi kontrollere falam gitmek zor olur diye haziranı beklicem şimdilikMerhaba kizlarr..benim hastanemde yarindan itibaren randevular alinmaya baslaniyormus..tedavilerde haftaya baslicakmis..neler yapiyosunuz..
klinik olmadığı için problem olmaz heralde cnm benim özel doktor adet olduğunda direk ara gel dedi çünkü fayda görürsün inşallah canım bende kullanmıştım sen başlıomusunMerhaba canim...bence yinede randevu olaylarini bir sor..cunki pandemiden dolayi zaten gec randevu alabilirsin..buarada ben hayit tohumu ve tesetredisli aslan pencesine basladimmm..bakalimm..cokta duzenli kulllanmiyorum ama..
Ok anladim..bende hastanemle gorustum..banada aynisi dendi ..adet oldugum zaman randevu alcam.oda mayisin 19 u 17 si 20 si gibi.yani doktor kontrolden aonra dicektir..bana zatrn koronada once ilac kullanalaim..2. Adetinde gel demisti doktor..yapilan kontrollere gorede tup bebege baslicaktik..muhtmeeln yumurtalarda problem olmazsa tekrar denicez tup bebek olayini..sende dusunuyomusun tup bebek..klinik olmadığı için problem olmaz heralde cnm benim özel doktor adet olduğunda direk ara gel dedi çünkü fayda görürsün inşallah canım bende kullanmıştım sen başlıomusun
benim 4.deneme olcak o yüzden birde virüs stresi yaşamak istemiyorum donmuş 2 tane kaldı haziran yada temmuzda duruma göreOk anladim..bende hastanemle gorustum..banada aynisi dendi ..adet oldugum zaman randevu alcam.oda mayisin 19 u 17 si 20 si gibi.yani doktor kontrolden aonra dicektir..bana zatrn koronada once ilac kullanalaim..2. Adetinde gel demisti doktor..yapilan kontrollere gorede tup bebege baslicaktik..muhtmeeln yumurtalarda problem olmazsa tekrar denicez tup bebek olayini..sende dusunuyomusun tup bebek..
Anladim canim...sende haklisin..benimde yas sorun oldugu icin.biran once denemek istiyorum...yoksa bende beklerdimm..tabikide..simdi hayit tohumu demledim onu iccem..insallah sifa oluyodur bu seferde bole denemek istedimm...benim 4.deneme olcak o yüzden birde virüs stresi yaşamak istemiyorum donmuş 2 tane kaldı haziran yada temmuzda duruma göre
mutlaka faydası vardır canım şifa olsun inşallahAnladim canim...sende haklisin..benimde yas sorun oldugu icin.biran once denemek istiyorum...yoksa bende beklerdimm..tabikide..simdi hayit tohumu demledim onu iccem..insallah sifa oluyodur bu seferde bole denemek istedimm...
Ben basladim tekarr canim bugun 5. Gunum transferin..ama adetim yarin yada birgun..yine olumsuz olcak sanirim..1 yumurtam toplandi..3. Gun embriyosu 2. Kalite..sen ne yaptinmerhaba kızlar kimseden ses yok yeniden başlayan oldu mu tedaviye
Bu arada ben karan 33 ..o hesabi kullanmiyorum artik..merhaba kızlar kimseden ses yok yeniden başlayan oldu mu tedaviye