2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

canım istanbula gelmişken bence aynı gün merkez merkez gez içine sinende başla benim doktorumda zorlu hastalarda ve ileri yaş hastalarda başarılı mehmeh rşit asoğlu adı

Me

Merhaba yorumlarınızın hepsini pkudum belki doktor değişirim demişsiniz ben il dışından istanbula gidip geldim zaten süreci biliyorsunuz iki kere gitmek yeterli. İlk denememizdi eşimle herşeyimizi koyduk ortaya gittik kaldık bir sürü masrafta oldu tabi ama şükür ilk denemede pozitif aldık🙏🏻 Ben Acıbadem Bülent Tıraşa gittim çok memnun kaldım merkez aşırı kalabalık ama inan pozitif sonuç olan çok arkadaşım tanıdığım var imkanın varsa gerçekten tavsiye ediyorum inşallah bir an önce pozitif sonuç alırsın aklına ne takılırsada bana her zaman yazabilirsin.
Tesekkur ediyorum canim.suan icin beklemedeyimm malum korona virus..sizdeki problem neydi..bende az yumurta ve yumurta kalitesiz..ilac kullanmaya devam ediyorum..masallahh allah nazarlardan korusun senide..darisi basimiza..

Merhaba sizin yasadiginiz karmasik duygulari bende cok yasadim 1 negatifim vardi.sonrasi birkac ay dinlendim tedavi olmadim.doktorumu degistirdim anlasabilecegim kafama yatan bir doktor arastirdim ve buldum tedaviye basladik ne yapilmasi gerekiyorsa yapin sonra sunu unuttuk falan demeyin dedim.cok sukur pozitif oldu sonuc bebegim dogdu 8 aylik oldu ve dogal yolla 2. Hamilelik oldu su an 2.bebegim yeni dogdu .yani diyecegim oki lutfen moralinizi bozmain elinizden geleni yapiyorsunuz birseyin olacagi varsa olur inanin bunlari umudunuzu kaybetmemeniz adina yazdim allah yardim etsin hepinize
Canim benim durumum maleseff biraz kotu..yumurtam olusmuyo benim..1 tane oluyo cok sukur onada tabi ...ama.. oda kalitesiz oluyor..insallahh canim insallahh..pozitif sonucu alirim bende..masallahh..sizede..🤗🤗🤗

Tesekkur ediyorum canim.suan icin beklemedeyimm malum korona virus..sizdeki problem neydi..bende az yumurta ve yumurta kalitesiz..ilac kullanmaya devam ediyorum..masallahh allah nazarlardan korusun senide..darisi basimiza..
Canım benim pcostan dolayı yumurtam çoktu ama yumurtlamam yoktu düşün 47 yumurta topladılar benden ama benim hiç ümidim yoktu hatta aynı gün bi arkadaşla tanıştım 5 yumurta toplanmış ondan bilmediğim için bende anormallik vr sandım ama çok şükür ikimizinde pozitif oldu🙏🏻 En yakın arkadaşımdan aynı merkezde 3 yumurta toplandı 2 si döllendi düşük kliteydi ama çok şükür onlrında oldu şimdi doğdu htta darısı daha iyileri senin olsun canım😊 bu süreçte en içine sineni seç ama bşarı oranlarına bakmayı ihmal etme🙏🏻 İnşallah şu virüs belası geçsin güzel haberlerini alrız❤️

bu arada virüsten dolayı gelemiyorsan bahçecide online görüşme yapıyor doktorlar o şekilde de destek alabilirsin

Canım benim pcostan dolayı yumurtam çoktu ama yumurtlamam yoktu düşün 47 yumurta topladılar benden ama benim hiç ümidim yoktu hatta aynı gün bi arkadaşla tanıştım 5 yumurta toplanmış ondan bilmediğim için bende anormallik vr sandım ama çok şükür ikimizinde pozitif oldu🙏🏻 En yakın arkadaşımdan aynı merkezde 3 yumurta toplandı 2 si döllendi düşük kliteydi ama çok şükür onlrında oldu şimdi doğdu htta darısı daha iyileri senin olsun canım😊 bu süreçte en içine sineni seç ama bşarı oranlarına bakmayı ihmal etme🙏🏻 İnşallah şu virüs belası geçsin güzel haberlerini alrız❤
Tesekkur ediyorum canim..amin insallah.insallahh su bela bi gecsin..dusuncek cok vakit var zatrn..buaralar hamile olmakta sıkıntı aslinda..

Tesekkur ediyorum canim..nerde satiliyo biliyomusunn..deneyipte yumurta sayisi yada kalitesi artan biliyomusunuz..
Ben internetten almistim eğirçayir diye bi yer var yazarsan internetten cikar biliyorum bunu genelde tup bebek tedavisi gorenler kullanir bende arastirmistim o zamanlar bende ise yaradi

Merhaba kizlarr..benim hastanemde yarindan itibaren randevular alinmaya baslaniyormus..tedavilerde haftaya baslicakmis..neler yapiyosunuz..

Merhaba kizlarr..benim hastanemde yarindan itibaren randevular alinmaya baslaniyormus..tedavilerde haftaya baslicakmis..neler yapiyosunuz..
merhaba canım benim doktorda başlamış da ben biraz daha beklicem şimdi kontrollere falam gitmek zor olur diye haziranı beklicem şimdilik

Merhaba canim...bence yinede randevu olaylarini bir sor..cunki pandemiden dolayi zaten gec randevu alabilirsin..buarada ben hayit tohumu ve tesetredisli aslan pencesine basladimmm..bakalimm..cokta duzenli kulllanmiyorum ama..

Merhaba canim...bence yinede randevu olaylarini bir sor..cunki pandemiden dolayi zaten gec randevu alabilirsin..buarada ben hayit tohumu ve tesetredisli aslan pencesine basladimmm..bakalimm..cokta duzenli kulllanmiyorum ama..
klinik olmadığı için problem olmaz heralde cnm benim özel doktor adet olduğunda direk ara gel dedi çünkü fayda görürsün inşallah canım bende kullanmıştım sen başlıomusun

klinik olmadığı için problem olmaz heralde cnm benim özel doktor adet olduğunda direk ara gel dedi çünkü fayda görürsün inşallah canım bende kullanmıştım sen başlıomusun
Ok anladim..bende hastanemle gorustum..banada aynisi dendi ..adet oldugum zaman randevu alcam.oda mayisin 19 u 17 si 20 si gibi.yani doktor kontrolden aonra dicektir..bana zatrn koronada once ilac kullanalaim..2. Adetinde gel demisti doktor..yapilan kontrollere gorede tup bebege baslicaktik..muhtmeeln yumurtalarda problem olmazsa tekrar denicez tup bebek olayini..sende dusunuyomusun tup bebek..

Ok anladim..bende hastanemle gorustum..banada aynisi dendi ..adet oldugum zaman randevu alcam.oda mayisin 19 u 17 si 20 si gibi.yani doktor kontrolden aonra dicektir..bana zatrn koronada once ilac kullanalaim..2. Adetinde gel demisti doktor..yapilan kontrollere gorede tup bebege baslicaktik..muhtmeeln yumurtalarda problem olmazsa tekrar denicez tup bebek olayini..sende dusunuyomusun tup bebek..
benim 4.deneme olcak o yüzden birde virüs stresi yaşamak istemiyorum donmuş 2 tane kaldı haziran yada temmuzda duruma göre

benim 4.deneme olcak o yüzden birde virüs stresi yaşamak istemiyorum donmuş 2 tane kaldı haziran yada temmuzda duruma göre
Anladim canim...sende haklisin..benimde yas sorun oldugu icin.biran once denemek istiyorum...yoksa bende beklerdimm..tabikide..simdi hayit tohumu demledim onu iccem..insallah sifa oluyodur bu seferde bole denemek istedimm...

Anladim canim...sende haklisin..benimde yas sorun oldugu icin.biran once denemek istiyorum...yoksa bende beklerdimm..tabikide..simdi hayit tohumu demledim onu iccem..insallah sifa oluyodur bu seferde bole denemek istedimm...
mutlaka faydası vardır canım şifa olsun inşallah

Back
X