2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Rahimde tutunmayı yüzde 5 ila 10 sağlıyormuş 1000 tl evet önerdiler vajinal yolla yaptılar bende.kanimizla yapılıyor diyo internette ama bende olr kan alinmadi.ya ben onla alakalı oldugunu dusunuyorum cunku çıktığımda yanma şeklinde ağrı vardı kahve şeklinde gelmesi ondan sebep

Selam kizlar...nasilsiniz..bugun hastnemi aradim bu biesteron ve omepaya devam ediyimi diye sormak icin..bana edin dediler..bagisikligimi dusururmu peki dedim bu ilaclar koronadan dolayi..tam aksine guclendirdigini solediler..tup bebek hastasi artik almicaklarmis..benim tedavi nisan sonu mayis ortasini bulcagi icin siz devam edin dediler bana..sizde durumlar nasil..

Selam kizlar...nasilsiniz..bugun hastnemi aradim bu biesteron ve omepaya devam ediyimi diye sormak icin..bana edin dediler..bagisikligimi dusururmu peki dedim bu ilaclar koronadan dolayi..tam aksine guclendirdigini solediler..tup bebek hastasi artik almicaklarmis..benim tedavi nisan sonu mayis ortasini bulcagi icin siz devam edin dediler bana..sizde durumlar nasil..
Ben bıraktım ilacı canım doktorumu aramadım.Tedaviyi de en az 6 ay öteledim 😓

selam canım bende henüz doktorumla görüşmedim normalde nisanda adetle birlikte başlancaktı tedavi ama zaten şu şartlarda olamaz belki mayısda virüs olayı biterse mayıs adetiyle başlanır zaten duyduğum bütün merkezler istanbulda ara vermiş tüp bebek işlemlerine

selam canım bende henüz doktorumla görüşmedim normalde nisanda adetle birlikte başlancaktı tedavi ama zaten şu şartlarda olamaz belki mayısda virüs olayı biterse mayıs adetiyle başlanır zaten duyduğum bütün merkezler istanbulda ara vermiş tüp bebek işlemlerine
Slm canim..muhtemelen senle ayni doneme denk gelicez yine kuzum..sana peki ilac felan vermemismiydi nisana kadar ...kullaniyomuydun..

Slm canim..muhtemelen senle ayni doneme denk gelicez yine kuzum..sana peki ilac felan vermemismiydi nisana kadar ...kullaniyomuydun..
yok canım vermedi son donmuşlar koncak ama öncesinde işlem yapılcak mı onu görüşemedim belki histereskopi yapılabilir demişti

Aslında var canım hem amh’ım düşük hem de tüp bebek tedavimi öteledikçe başka bir rahatsızlığımın tedavisi de buna bağlı olarak öteleniyor.😞
herşeyin başı sağlık tabi ama çok da ara verme bence canım ben 2018 kasımdan beri hiç ara vermedim ameliyattan sonra mecbur 3 aylık ara dışında çok yoruldum maddi manevi çok da düşündüm ara versem mi diye ama bu sefer olmazsa bir taraftan yaş ilerliyor bi trftan bende çikolara kisti var ara veremedim eğer diğer rahatsızlığınla alakası varsa çok ara verme bence

Aslında var canım hem amh’ım düşük hem de tüp bebek tedavimi öteledikçe başka bir rahatsızlığımın tedavisi de buna bağlı olarak öteleniyor.😞
Gecmis olsun canim..bende ocak ayindan beridir tedavi olmam lazim..ayni durum bendede var..ama olamiyorum..amh ta cok dusuk..ama ben birasda yastan dolayida..tedavi olmam gerektigini dusunuyorum..saglik olsun..

yok canım vermedi son donmuşlar koncak ama öncesinde işlem yapılcak mı onu görüşemedim belki histereskopi yapılabilir demişti
Him ok anladim..bende yok tabi donmus🤗🤗1 tane olusmustu zaten onuda kullandik..suanda yapmiyolar ama..bilgin olsun kuzum..bana hemsire haziranida bulabilir dedi..mayisa kadar olmicak gibi konustu zaten..saglik olsun..

Him ok anladim..bende yok tabi donmus🤗🤗1 tane olusmustu zaten onuda kullandik..suanda yapmiyolar ama..bilgin olsun kuzum..bana hemsire haziranida bulabilir dedi..mayisa kadar olmicak gibi konustu zaten..saglik olsun..
evet canım yapsalarda yaptırtmam zaten o kadar stres yaşıyoruz tuttu mu tutmıcak mı diye virüs varken birde o stres yaşanmaz inşallah hakkımızda hayırlısı olur bem son denemenin tutmadığına şükreder oldum resmen

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olcak konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.gebelik asisindan sonra 3 güne yakın kahverengi akintiniz oldumu? 2 gün hafif pembemsi kanamakta oldu.bunu doktora söylediğimde gebelik asisindan sonra ilk gün normal kabul ediyoruz dediler.benim asim cumartesi oldu pazartesiye kadar kahverengi vs. Şeyler devam etti bugün bise yok.estrofemden sonra bana kanamam olup olmadığını sormuşlardı.bende hayır dedim.ama asi yaptı bunu sorduğumda transferi iptal etmek istiyor hoca dedi.ama ben aşılamadan sonra olduğunu iyi biliyorum.buna benzer kanama şeklinde olan birileri varmi siz olsanız ne yapardınız?
Merhaba benim transferim 14 şubatta idi size göre biraz eski sayılıyorum ama gebelik aşısını bende yaptırdım bende kanama vs olmadı ama bana eğer olursa normal korkmayın demişlerdi. İnşallah sizde de hiç bir sorun yoktur☺️

Arkadaşlar gebelik aşısı olan var mı? Her hoca önermiyormuş sanırım.
Merhaba bu postu yeni gördüğüm için mesajınızı şimdi cevaplıycam bana önerdikleri için ben yaptırdım benim transferim 14 şubattı size göre eski sayılırım ama bana 2 ekstra iğne önerdiler. Ben ikisinide yaptırdım tutunmayı %5-10 oranında artırıyormuş

Değiştirdim canım ekimde ilk görüşmeye çağırdılar.. ve sürekli erteliyorlar yok şu hormon yüksek normale alalım öyle.. nisan a karar verdiler aylardır hap kullanıyorum prolaktin hormonunu düzene sokmamiz lazım sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız dediler.. bakalım hayırlısı olsun inşallah..
Bazen çok umutlu oluyorum bazen dibe çöküyorum.. 2. Olsaydı bu hafta doğum yapacaktım aklımda o var ve aşırı duygusala bağladım bu hafta iyi değilim... 3. Tedavim nisan da RABBİM umutsuz bırakmasın kimseyi..
Merhaba hangi şehirde hamgi hastaneye gidiyorsunuz acaba?

Me
Tup bebege ara vercem ...yani..aslinda hasta olana kadar..gezip dolascam biraz..hasta oluncada kafamda bikac dusunce var..ya yumurtalarimi toplayip ay ay..cunki benim sadece 1 yumurtam gelisebiliyo..dondurup..denicem yada doktorumu degistirip tekrar denicem kismet olursa..ama hasta olana kadar bu dusunceleri askiya aldim simdilik...destek veren butun arkadaslarima cok tesekkur ederim..yurekleriniz cok guzel..iyiki tanimisim sizleri..iyiki vardiniz..💕💕💕💕
Merhaba yorumlarınızın hepsini pkudum belki doktor değişirim demişsiniz ben il dışından istanbula gidip geldim zaten süreci biliyorsunuz iki kere gitmek yeterli. İlk denememizdi eşimle herşeyimizi koyduk ortaya gittik kaldık bir sürü masrafta oldu tabi ama şükür ilk denemede pozitif aldık🙏🏻 Ben Acıbadem Bülent Tıraşa gittim çok memnun kaldım merkez aşırı kalabalık ama inan pozitif sonuç olan çok arkadaşım tanıdığım var imkanın varsa gerçekten tavsiye ediyorum inşallah bir an önce pozitif sonuç alırsın aklına ne takılırsada bana her zaman yazabilirsin.

Acaba cokmu stres yapiyoruz beslenmemizemi dikkat etmiyoruz..benim ilk denemem..cuma randevu aldim tekrar ne diyecek bilmiyorum doktor..ama koru korune tekrar gifiyorum gibi..icime sinmiyor hic..akilli hareket etmk isyiyorumm..ne yapcagimi bilemiyorum acikcasi..
Merhaba sizin yasadiginiz karmasik duygulari bende cok yasadim 1 negatifim vardi.sonrasi birkac ay dinlendim tedavi olmadim.doktorumu degistirdim anlasabilecegim kafama yatan bir doktor arastirdim ve buldum tedaviye basladik ne yapilmasi gerekiyorsa yapin sonra sunu unuttuk falan demeyin dedim.cok sukur pozitif oldu sonuc bebegim dogdu 8 aylik oldu ve dogal yolla 2. Hamilelik oldu su an 2.bebegim yeni dogdu .yani diyecegim oki lutfen moralinizi bozmain elinizden geleni yapiyorsunuz birseyin olacagi varsa olur inanin bunlari umudunuzu kaybetmemeniz adina yazdim allah yardim etsin hepinize

Demekki belli olmuyo kizlar..benim doktorum bana birakiyor..siz ne onerirsiniz..benim 1 tane yumurtam oluyor..srcenekler sunuyor..ya diyo 2 aylik vitamin takvisyesi yapalim..ya diyo yumurtalarini bitiktirelim diyor..yada tup bebek ama sansin dusuk diyo..benim yaştan dolayi.ilkinde ole demisti ben tup bebek denemk istiyorum demistim 1 yumurtaylada olsa..suan akillica hareket etmek istiyorum..siz olsaniz nasil bir yol izlerdiniz..belki bu sefer doktor baska bi tedavi onerecek onuda bilemiyorum..
Canim tup bebege karar verirsen ari sutu kullan yumurta toplama oncesi yumurtalarin kalitesini arttiriyor bir tavsiye

Doktorunuzla görüşebildiniz mi? Merak ettim
Canım merhaba madem Acıbadem e kadar gittin ve İstanbuldasın Maslakta Bülent Tıraş ile de bir görüş derim biz iki arkadaş gittik çok şükür ikimizinde poziitif ilk denemede. Sorunlar vs çok bilgim yok ben ne kadar araştırırsam o kadar tedirgin oluyorum diye öerkez belirledim ve hiç bir şey sormadan teslim oldum inan iki transferim oldu kalite vs hiç bir şey bilmiyrm onlarda söylemedi açıkçası. Ama bir kez olsun görüşmeni tavsiye edebilirim ileri yaşta ve ciddi sorunlu hastaları olduğunu pozitifler aldığını çok duydum şahitte oldum birkaçına inşallah sanada bir yararı dokunur🙏🏻

Back
X