Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayrlisi canmBende başlycam hayırlısıyla inşallah ☺
Adeti beklyrm 7 yada 8 gbiolursa tabiSenin günün ne zaman canım
Sen tahlilerini yptrdn miÖzele gitmeyi düşünüyorum
Evet canım yaptırdım ben zekai tahir burak hastanesine gittim bi sonuca varamadık tüm sonuçlarım elimde tıp fakültesine gittim ordan da öyle tam sonuç alamadık tıp fakültesinde eşimdede bendede sorun çkmadı zekai tahire sperm verdik orası eşimde sıkıntı olduğunu söyledi diğer taraf da hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi artık bilmiyorum özele gtmeyi düşünüyoruz canımSen tahlilerini yptrdn mi
Sen tahlilerini yptrdn mi
Evet canım yaptırdım ben zekai tahir burak hastanesine gittim bi sonuca varamadık tüm sonuçlarım elimde tıp fakültesine gittim ordan da öyle tam sonuç alamadık tıp fakültesinde eşimdede bendede sorun çkmadı zekai tahire sperm verdik orası eşimde sıkıntı olduğunu söyledi diğer taraf da hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi artık bilmiyorum özele gtmeyi düşünüyoruz canım
Konuya dahil olmak isterim benim 2. aşılamam tuttu 4. ayımdayım Rabbim kucağıma almayı nasip eder İnşallah.Ben ilk devlette yaptırdım sonuç alamadık sonra Esra Çabuk C. 'le tedaviye başladık şuan kontrollere gidiyorum herşey yolunda Allah tüm bekleyenlere poitifi gösterir inşallah zorlu dönemlerden geçiyoruz hepimiz.Hım sen hangi hastanede düşünüyorsun nerelisin bu arada ben ankara
Bebeğim hastane ismi verir misinKonuya dahil olmak isterim benim 2. aşılamam tuttu 4. ayımdayım Rabbim kucağıma almayı nasip eder İnşallah.Ben ilk devlette yaptırdım sonuç alamadık sonra Esra Çabuk C. 'le tedaviye başladık şuan kontrollere gidiyorum herşey yolunda Allah tüm bekleyenlere poitifi gösterir inşallah zorlu dönemlerden geçiyoruz hepimiz.
Aşılamada gebelik belirtileri yaşadınız mı ?Konuya dahil olmak isterim benim 2. aşılamam tuttu 4. ayımdayım Rabbim kucağıma almayı nasip eder İnşallah.Ben ilk devlette yaptırdım sonuç alamadık sonra Esra Çabuk C. 'le tedaviye başladık şuan kontrollere gidiyorum herşey yolunda Allah tüm bekleyenlere poitifi gösterir inşallah zorlu dönemlerden geçiyoruz hepimiz.
Konuya dahil olmak isterim benim 2. aşılamam tuttu 4. ayımdayım Rabbim kucağıma almayı nasip eder İnşallah.Ben ilk devlette yaptırdım sonuç alamadık sonra Esra Çabuk C. 'le tedaviye başladık şuan kontrollere gidiyorum herşey yolunda Allah tüm bekleyenlere poitifi gösterir inşallah zorlu dönemlerden geçiyoruz hepimiz.
Aslında 15 dk suren bi islem o yuzden muayene masasında yapılıyor.ben ilk asılamamı muayene masasında yaptrdım ama uzun surdu, rahmimin yapısı dar oldugundan doktorum cok zorlandıgını soyledi ve ikinciyi anestezi altında dogumhanede yaptı ama bu defa inanılmaz agrım olduKızlar merhaba, yarın akşam bnmde aşılamam yapılacak ama çok tedirginim . Nasıl yapıyorlar . Muayene odasında mi yoksa ameliyathanedemi. Bilgisi olan varmı ?