Aşılama 2020 şubatta aşilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende başlycam hayırlısıyla inşallah ☺

Senin günün ne zaman canım

Özele gitmeyi düşünüyorum

Sen tahlilerini yptrdn mi
Evet canım yaptırdım ben zekai tahir burak hastanesine gittim bi sonuca varamadık tüm sonuçlarım elimde tıp fakültesine gittim ordan da öyle tam sonuç alamadık tıp fakültesinde eşimdede bendede sorun çkmadı zekai tahire sperm verdik orası eşimde sıkıntı olduğunu söyledi diğer taraf da hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi artık bilmiyorum özele gtmeyi düşünüyoruz canım

Evet canım yaptırdım ben zekai tahir burak hastanesine gittim bi sonuca varamadık tüm sonuçlarım elimde tıp fakültesine gittim ordan da öyle tam sonuç alamadık tıp fakültesinde eşimdede bendede sorun çkmadı zekai tahire sperm verdik orası eşimde sıkıntı olduğunu söyledi diğer taraf da hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi artık bilmiyorum özele gtmeyi düşünüyoruz canım

Valla hepsi ayri birsey soylyr bizdede sknti yok pcom var

Hım sen hangi hastanede düşünüyorsun nerelisin bu arada ben ankara

Hım sen hangi hastanede düşünüyorsun nerelisin bu arada ben ankara
Konuya dahil olmak isterim benim 2. aşılamam tuttu 4. ayımdayım Rabbim kucağıma almayı nasip eder İnşallah.Ben ilk devlette yaptırdım sonuç alamadık sonra Esra Çabuk C. 'le tedaviye başladık şuan kontrollere gidiyorum herşey yolunda Allah tüm bekleyenlere poitifi gösterir inşallah zorlu dönemlerden geçiyoruz hepimiz.

Konuya dahil olmak isterim benim 2. aşılamam tuttu 4. ayımdayım Rabbim kucağıma almayı nasip eder İnşallah.Ben ilk devlette yaptırdım sonuç alamadık sonra Esra Çabuk C. 'le tedaviye başladık şuan kontrollere gidiyorum herşey yolunda Allah tüm bekleyenlere poitifi gösterir inşallah zorlu dönemlerden geçiyoruz hepimiz.
Bebeğim hastane ismi verir misin

Bende bu ayki adetimde aşılama yaptircam inşallah rabbim nasip ederse. Devlet Hastanesi'nde yaptircam. Rapor vs için görüştüm. İnşallah adetimle basliycam. Raporlu tüp bebek için deniyorum iki aşılama sonrası rapor veriliyormuş.o nedenle deneyelim bakalım herkes için hayırlısı olsun inşallah.

Aşılamada gebelik belirtileri yaşadınız mı ?

Kızlar merhaba, yarın akşam bnmde aşılamam yapılacak ama çok tedirginim . Nasıl yapıyorlar . Muayene odasında mi yoksa ameliyathanedemi. Bilgisi olan varmı ?

Bu kişi bu doktorun hastası değil reklam yapıyor yazdıklarını asla dikkate almayın ...

merhaba bende dün ikinci asılamamı yaptırdım, ilkinde hic lekelenme ve bel agrısı olmamıstı ama bu defa hafif bi lekelenme oldu ve belim resmen kırılıyor. Bu belirtileri olan varmı?

Kızlar merhaba, yarın akşam bnmde aşılamam yapılacak ama çok tedirginim . Nasıl yapıyorlar . Muayene odasında mi yoksa ameliyathanedemi. Bilgisi olan varmı ?
Aslında 15 dk suren bi islem o yuzden muayene masasında yapılıyor.ben ilk asılamamı muayene masasında yaptrdım ama uzun surdu, rahmimin yapısı dar oldugundan doktorum cok zorlandıgını soyledi ve ikinciyi anestezi altında dogumhanede yaptı ama bu defa inanılmaz agrım oldu

Aslında 15 dk suren bi islem o yuzden muayene masasında yapılıyor.ben ilk asılamamı muayene masasında yaptrdım ama uzun surdu, rahmimin yapısı dar oldugundan doktorum cok zorlandıgını soyledi ve ikinciyi anestezi altında dogumhanede yaptı ama bu defa inanılmaz agrım oldu

Canım bnde yaptrdim doğumhane de yaptı doktor hiç birşey hissetmedim bile inşallah hayırlı sonuçlar alırız 😊

Back
X