Aşılama 2020 şubatta aşilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
20 si adet olursun. Aşılama tutmaz ise 14. Gün adet olmaya başlarsın maksimum 17 gün sonra adet olursun. Eski adet döngünü unut bu tedavide çatlatma iğnesi kullanıyosun çünkü. Darısı 2. Tedavine inşallah

inşhallah 🙏🏼 isteyen herkezin bebisleri olur . lekelenmem halen devam ediyor yavas yavas kan gelmeye basliyor artik . butun bu yan etkikeri bastan yasayacam yine . bebis olsunda herseye raziyim

İrtibaat halinde olalım canım 😂👍🏻 Belirtilermiz aynı gidiyor hızlı acıkma başladı bide bende göğüs uçlarımda tuttuğumda acıyor
aynen canım benimde kasıklarda ara ara batmaya var göğüsler hafif ağrıyor normalde bugün yarın adet günüm ne kadar gecikir bilmiyorum

Bu gün farklı bi belirtin varmı
Göğüslerim acıyor uçları daha çok tuvalete çok çıkar oldum belirti aradığımda değil gece bir defa çıkardım önceden eşim bile diyo tuvalete çok çıkıyorsun diye kabızlık var bide ama benim aşılama esnasında kanama oldu ondanda umudum yok biraz hayırlısı

Göğüslerim acıyor uçları daha çok tuvalete çok çıkar oldum belirti aradığımda değil gece bir defa çıkardım önceden eşim bile diyo tuvalete çok çıkıyorsun diye kabızlık var bide ama benim aşılama esnasında kanama oldu ondanda umudum yok biraz hayırlısı
Yani bende de en en tuhaf belirti kasık karın ağrısı gibi gerilmeye çalıştığumda falan sağ kasığım çok acıyor

Merhaba,
İlk aşılamamı 5 şubatta yaptırdım ama ne yazıkki tutmadı. Şimdi yine aşılama olacağım yarın ilaç kullanmaya başlıyorum martın ilk haftası aşılamam gerçekleşir büyük ihtimalle Allah yardımcımız olsun inşallah güzel haberler alırız

Merhaba,
İlk aşılamamı 5 şubatta yaptırdım ama ne yazıkki tutmadı. Şimdi yine aşılama olacağım yarın ilaç kullanmaya başlıyorum martın ilk haftası aşılamam gerçekleşir büyük ihtimalle Allah yardımcımız olsun inşallah güzel haberler alırız
Üzülme canım inşallah yeni yapılacak aşılamanda gelir bebişin

İnşallah güzel haberler alırız canım
İnşallah göbek deliğimin üstü ve sağ kasığımda ayalta durunca çok ağrım oluyor bu göbek deliğimin üstündeki daha da canımı yakıyor anlamadım gitti ben bide yarım rahimliyim acaba bebek yerleştide ondan mı oluyo anlamadım

İnşallah göbek deliğimin üstü ve sağ kasığımda ayalta durunca çok ağrım oluyor bu göbek deliğimin üstündeki daha da canımı yakıyor anlamadım gitti ben bide yarım rahimliyim acaba bebek yerleştide ondan mı oluyo anlamadım
İnşallah öyledir canım ya benim akıntı çok kasık ağrım var mutfağı toplayasıya 5 dkde yoruldum dün kaynanam ekmek yaptı yardım etmeye çağırdı ayakta çok durdum ondanmı ağrı oluyor acaba

Kızlar asılamanın 8.günü hafıf arada goguslerıme sancı batıyo akıntım zaten var adet yaklasınca da olur cok nadır bugun kucuk kasıkta kramp oldu belırtıden saymıyorum bunları hıc umudum yok sızler kacıncı gundesınız asılamayla hamıle kalanlar belırtı yasadımı

Hayırlı cumalar kızlar benimde 8.günüm göğüslerimin ucunu elbise bile acıtıyor ve ayakta durunca kasıklarıma kramp giriyo va kabızlık var Rabbim şu mübarek cuma gününün hürmetine yüzümüzü güldürür inşallah

Hayırlı cumalar kızlar benimde 8.günüm göğüslerimin ucunu elbise bile acıtıyor ve ayakta durunca kasıklarıma kramp giriyo va kabızlık var Rabbim şu mübarek cuma gününün hürmetine yüzümüzü güldürür inşallah
Kabızlık bende de var. Göğüslerimde dolgunlaşma var yanlara doğru biraz. Duşa girdiğimde su değince acıyor. Bide sağ kasığımda ayakta durunca bir basınç hissediyorum ara arada vajinada zonklama allah yüzümüzü güldürsün inşallah ama bana nedense tutmadı gibi geliyor. Bu forumda bir ton belirti sayıp sonrada negatif sonuç alan öyle çok ki. Aslında bu dönemlerde belirtide olmuyor. İlk hamileliğimde de hiç belirtim yoktu şok olmuştum onda da sadece çatlatma iğnesi kullanmıştım. 5-6 haftalarda bu belirtiler başladı. Kendimdeki belirtilerde psikolojij olarak düşünüyorum. Çoğu hamile zaten özellikle biim gibi 3-4 haftalık olcak olanlar belirti hissetmediğini söylüyor

Benımde 8.gunum gouslerıme kendı durup dururken sancı batıyo ama elleyınce normal akıntı kabızlık maalsef hıc umudum yok ama

Şişkinlik falan varmı
Bnm goguslerm adete az kala hep soser cnm gecen ay dokununca acıyodu ama hamıle degıldım ve kasıklarm cok agrıyodu adet oldm buay oyle pek bısey yok kaybettm bebegımde bnm goguslerm cokmsostı acıdı damarları coktı o damarlar kaldı yanı oyuzden anlamıyorum cok kabızım ıgne etkısı var nezaman test yapcaksınız 11.gun asılamanın kan verıcem sanırım

Bnm goguslerm adete az kala hep soser cnm gecen ay dokununca acıyodu ama hamıle degıldım ve kasıklarm cok agrıyodu adet oldm buay oyle pek bısey yok kaybettm bebegımde bnm goguslerm cokmsostı acıdı damarları coktı o damarlar kaldı yanı oyuzden anlamıyorum cok kabızım ıgne etkısı var nezaman test yapcaksınız 11.gun asılamanın kan verıcem sanırım
11 erken canım 12-13 de ver en azından ben tam 15. Gün baktırıcam tam adet günüm net değeri görmek istiyorum erken baktırın a değer düşük oluyor ve daha endişeleniyorum yüksel ekmi düşcekmi diye

11 erken canım 12-13 de ver en azından ben tam 15. Gün baktırıcam tam adet günüm net değeri görmek istiyorum erken baktırın a değer düşük oluyor ve daha endişeleniyorum yüksel ekmi düşcekmi diye
Ignenın 13.gunu ama hanı yoksa hıc umutlanmım dedım suan tansıyonum dusuk progestandan mı bılmıyorum ama degısık oldum akıntımda var senın varmı

Ignenın 13.gunu ama hanı yoksa hıc umutlanmım dedım suan tansıyonum dusuk progestandan mı bılmıyorum ama degısık oldum akıntımda var senın varmı
Akıntım yok öyle çok. Ve progestan vermedi doktor bana sadece follik asit içiyorum

Back
X