Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramızda 1 gün var :)Merhabalar ben de 3. Aşılamamı 12 Şubat da yaptırdım. İlk iki aşılamamı araştırma hastanesinde yaptırdım. 3.aşılamayı tüp bebek başlarız dediğimiz özel bir hastanede yaptırdım. Bu sefer 6. Günümde acayip bir ağrım oldu bel ve kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi ağrılarAllah herkesin yardımcısı olsun inşallah yüzümüz gülsün kucaklarımız dolsun tez vakitte
![]()
Erken değilmi doktorum bana 28 de bak dedi. İlaçlar ve iğne etkileri yanıltır yoksa en ner 28 i dediEvet canım ben pazartesi baktıracağım☺
Biraz geç olmuş ama tutar inşallah o yumurta çatlamasıyla alakalı durum geci erkeni sorun olmuyor adetin zaten aşılamadan 15 gün sonradan gelir tarihin değişcek bu durumda tutmazsaMerhaba kızlar bende 14 şubatta yaptırdım aşılama mı bugün 6.günüm ama adetin 20.günü yapıldı aşılama geçmi acaba bu yüzden hiç umutlanmıyorum yakında adet olurum düşüncesi var ve akıntım çok ve kasık ağrım var
hepimizin tutar canımBiraz geç olmuş ama tutar inşallah o yumurta çatlamasıyla alakalı durum geci erkeni sorun olmuyor adetin zaten aşılamadan 15 gün sonradan gelir tarihin değişcek bu durumda tutmazsa
Benimde aynı sizinki gibiİnş
hepimizin tutar canım
İnşallah kasık ağrılarım var ara ara sarı akıntım var herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda
Erkene almaz aşılamanın üzerine 14 gün say o zaman adet günün olcakadetimi 4 gun erkene aldi ilaclardan sanirim
İrtibaat halinde olalım canımİnş
hepimizin tutar canım
İnşallah kasık ağrılarım var ara ara sarı akıntım var herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda
Erkene almaz aşılamanın üzerine 14 gün say o zaman adet günün olcak
20 si adet olursun. Aşılama tutmaz ise 14. Gün adet olmaya başlarsın maksimum 17 gün sonra adet olursun. Eski adet döngünü unut bu tedavide çatlatma iğnesi kullanıyosun çünkü. Darısı 2. Tedavine inşallahbende anlamadımkı , geçen ocak 25 adet oldum normalde 2 gün öne alır. bu ay 6 sında aşılama yaptım .. sabahtan belli kahve rengi lekelenme var . kan testi yaptım negatif . 22/23 adet olmam gerekti
Gerçekten hastasıyım ve uyarınızı dikkate aldım teşekkürler yanlış anlaşılmalara sebep olmak istemiyorum.Bu kişi bu doktorun hastası değil reklam yapıyor yazdıklarını asla dikkate almayın ...
Kasık ağrısı çektim biraz test yapılmadan iki gün önce göğüs uçlarında sertlik oluştu başka net bi belirti yoktu.Aşılamada gebelik belirtileri yaşadınız mı ?
Yok kuzum değil bence diğer aşılamalarda 12. Gün yaptır derdi doktorumErken değilmi doktorum bana 28 de bak dedi. İlaçlar ve iğne etkileri yanıltır yoksa en ner 28 i dedi
Benmki 15. Gün yaptır dedi yani 28 ne denk geliyorYok kuzum değil bence diğer aşılamalarda 12. Gün yaptır derdi doktorum