2020 yılı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence hemen olumsuzluklara kapılmak yerine bir şeyler yapalım. Ağaç dikin boş gördüğünüz alanlara, paylaşın, eskilerinizi ihtiyaç sahibine verin. Ev yemeği, kek börek vs yapıp oyuncak alıp kimsesiz çocukları sevindirelim. Eğer her şey giderek kötüleşirse biz daha da iyileşelim, iyileştirelim. Doğaya yaptığımız zararlar sonucu oluyor her şey. Yanlış yapılaşma, yeşil alan bırakılmaması sonucu. Japonya’da ne depremler oldu, tsunami oldu, radyoaktif reaktör sızıntı yaptı ve adamlar hiroşima- nagazakiyi bile yaşadılar ve hala ayaktalar. Bir şeyleri değiştirmek için hala geç değil.

Bunu astrologlar soyledi zaten.
1. Ve 2. Dunya savaslarinin basladigi yillarin haritalariyla bu senenin haritasi cok cok benziyor diye cok soylediler.
Kolay bir yil olmayacagini ozellikle yilin ikinci yarisinin daha sarsici olacagini 😥
Depremlerle ilgili ise jupiter pluton ve uranus toprak burclarinda.
Jupiterin oglakta olmasi deprem etkisini oldukca buyutuyormus.
2026 da uranus bogadan cikana kadar toprak ozellikle oldukca hareketli olacak deniyor, yani yikici deprem emareleri var evet😞

Dünyanın sonu geliyor diye düşünüyorum artık ki gerçekten şu virüs acilen durdurulamazsa öyle olacak. Bugun 67 kişi daha ölmüş virüsten. Haberde gördüm adam karşıdan karsıya gecerken yıgılmıs sokakta 😔 Çin yeni yılı sebebiyle birçok yere dağılmışlardı zaten. Önümüzdeki iki haftalık süreçte dünya çapında ölümlerde inanılmaz bir artış olabilir çünkü hastalık bulaşmış olanlar varsa semptomları yeni kendini belli edecektir. Kendimi walking dead dizisi içinde gibi hissediyorum.

Ekşi sözlükte Ay tutulması ile ilgili bir girdi okumuştum. Bu yıl ilk 6 Ay doğal afetler, siyasi sorunlar, felaketler olacak, nefret, öfke, sinir artacak. Akla gelebilecek her türlü olumsuzluk bu ilk 6 aylik dönemde olacak gibi bir şeyler yazmıştı ve daha deprem vs olmamıştı. Sonradan baktım biraz spirituel şeylerle uğraşan biriymiş. Her şey arka arkaya olmaya başlayınca tirsmadim değil. Allah beterinden saklasın inşallah. Bugünkü faciaya çok üzüldüm. Umarım saçma bir kehanetten ibarettir ve daha kötü olaylar yaşamayız.

Doga insanlardan intikam almaya başladı diyorum ben:KK43:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X