- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.081
İstediğin kadar bağır bacım. Rahatlamaya var dahaOnlar olmayınca gebe değilmisin
Şimdi imdat die bağırcam
Neyin anlasmazligini yasamislar ne guzel kardes kardes geciniyorduk yani...Mucizeyede aynı şey geçerli
onlara çok pis trip atarım valla
Haklısın biraz cahillik bu. randevu almaya çalışayım ben teşekkür ederimTöbe yarabbi.. Şu anne karnında zaten bişi yapılmıor zaten lafına sinir oluyorum gerçekten... Cahillik....
Neden dieceksin hemen söyleyeyim...
Allah korusun allah kimseye yaşatmasın
Diyelimki sorun var... O sorunu doktor bilmiyor sen bilmiyorsn doğumda bebek doğuyot.. Peki acil müdahale gerektirexek bi durumsa?
Kimi şeyler öyle oluyor.. Bebek doğar doğmaz hemen alıp götürüolar tedaviye..
Ya öyle bişeyse..
Gerçekten insanlar düz bakıo hayata ya..
Bulutum sen bilirsin kuzummm
Yaptırmak zorunlu değil
Yaptırmayan çoğu insan var
Ama benim doktorum bizzat beni prof bir perinatoloğa yönlendirdi.. Orda yaptırdım detaylımı..
Benim doktorum önemsitor böyle şeyleri
Sana yasak kiiiiiiiiiAlırım başımı giderim efeler gibi heeyyy lalalalalalalala
Çok geçmiş olsun canım ben nazara da inanırım görünmeyen bir yerine nazar boncuğu tak canım tekrar geçmiş olsunAglamak istiyorum ya bugunde sahile gidecektim gezmeye
Grip gibide degil parisko boyle nefes alirken gogusum yanıyor derin nefes alirsam öksürük tutuyor basim ağrıyorbiktim ya
Bencede canım bencedeNeyin anlasmazligini yasamislar ne guzel kardes kardes geciniyorduk yani...
Ikiside bi gelsin gorurler hic anne terligi yememisler galiba
Oyle ki 2-3 saat iyiyim, 2-3 saat yuruyemyom. Oyle değişik. Ama progestan iyi gelecek bence .. innnnsallaaahhhhNaptin guzum nasilsin
Yaaa ben demiştim ❤❤❤ saglikla gelsin miniko
Kızlar ağlama zırlamadan yazamadım. Şu anda da ellerim titriyor. 10 gün sonra kese için gelebilirsin dediler. Hepinizden Allah razı olsun desteğiniz için. İnşallah devamını da beraber takip etmek kısmet olur, hayırlısıyla sağlıkla ilerlerse. Hepimiz güzel haberlerimizi paylaşmaya devam ederiz, peş peşe olur inşallah
bu arada nörüsünüz leennbeni özlemediğinizi biliyorum neyse fark yapmaz ben sizi özledim dayanamadım geldim
Kızlar ağlama zırlamadan yazamadım. Şu anda da ellerim titriyor. 10 gün sonra kese için gelebilirsin dediler. Hepinizden Allah razı olsun desteğiniz için. İnşallah devamını da beraber takip etmek kısmet olur, hayırlısıyla sağlıkla ilerlerse. Hepimiz güzel haberlerimizi paylaşmaya devam ederiz, peş peşe olur inşallah
Yiaaaaaaaa Allaaaammmmm cok mutluyum cokkkkkk yasasinnn kuzum beeee ohhhh, super superrrrrrrrr hayirlisi olsun saglikla gelsin insallaaaaahhhhhhh1300 bi şey çıkmış kızım benim beyin yerinde değil şu an hala ellerm titriyor daha ablam bilmiyor geldim size yazdım
Allah isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin
Burda kardeş olduk dost olduk kaç zamandır bu topikteyiz...
Parmak toplamı kadar arkadaşımız kaldı
İnşallah onlardan güzel haberi alınca bu topiği güzel güzel sonlandıracaz
Dualarımız kalan arkadaşlarımızla
Bu arada kimse farkında olmadı sanırımNurzfr gitmiş...
Ben kırıcı olmak istemiorm o yüzden kimsei kırmak istemiorm ama herkesin zor bir süreci var...
Ben aylarca burdan uzak kalırken kimseyi kırmamak üzmemek depresif olmamak, kimseyide aynı şeyleri acaba ben yaşarmıym die korkutmamak adına burdan uzaklaştm... Kırmadan dökmeden..
O yüzden herkes sürecini yaşarken karşısındakini düşünmeli...
Nurda zor süreçten geçiodu keşke onuda kırmasalardı gitmeseydi....
Keşke nealin sevincinin olduğu güm bunlar yaşanmasaydıda arkadaşımıza deli gibi sevinseydik... Birine sevinirken ötekisine üzülmeseydik...
Öfkeliyim daha fazla yazmıacam...
Nur inşallah geri dönersin kuzum
Dualarımız seninle
Haydaa, test yaptir kuzummKizlar ya yine hasta oldum ben cigerlerim yaniyor
Tabii ki gerek var cnm, yaptir mutlakaBir de şeyi soracaktım dün doppler ultrasonda kan akışına bakıldı ama ayrıntılı yokmuş başka ilçelerde varmış doktor sanki çok gerekli görmedi gibi yaptırırsan yaptır gibisine getirdi.dopplere girince ayrıntılıya gerek olmuyor mu acaba
allahım sana şülürler olsunnn
Teşekkür ederiiiim. Amin amin inşallah ya, ben duaya devam. Daha kalp atışını duyayım daYiaaaaaaaa Allaaaammmmm cok mutluyum cokkkkkk yasasinnn kuzum beeee ohhhh, super superrrrrrrrr hayirlisi olsun saglikla gelsin insallaaaaahhhhhhh
Aboo noldun ya öyle :/ Doktora gittin mi? Üşüttün mü naptın öyle yine cam mı sildinAglamak istiyorum ya bugunde sahile gidecektim gezmeye
Grip gibide degil parisko boyle nefes alirken gogusum yanıyor derin nefes alirsam öksürük tutuyor basim ağrıyorbiktim ya
Sagol askos bencede nazar var ya okutiyim kendimi birSana yasak kiiiiiiiii
Senin haberin yok ben lena ile konuştum telepati yolu ile ...her gün kkya gelip topic yazmanı istiyormuş teyzemlerin nasıl olduğunu öğreniyorum diyor
Çok geçmiş olsun canım ben nazara da inanırım görünmeyen bir yerine nazar boncuğu tak canım tekrar geçmiş olsun
Bencede canım bencede
Insallah bebisko her sey duzelecek guzel olacakOyle ki 2-3 saat iyiyim, 2-3 saat yuruyemyom. Oyle değişik. Ama progestan iyi gelecek bence .. innnnsallaaahhhh
Devam ederse gidicem bakalim testeYiaaaaaaaa Allaaaammmmm cok mutluyum cokkkkkk yasasinnn kuzum beeee ohhhh, super superrrrrrrrr hayirlisi olsun saglikla gelsin insallaaaaahhhhhhh
Haydaa, test yaptir kuzumm
Tabii ki gerek var cnm, yaptir mutlaka
Valla bisey yapmadim ya bu sefer havalarda sıcak yani bilmiyorum niye oyle oldu ama gözlerim bile ağrıyor açamıyorumAboo noldun ya öyle :/ Doktora gittin mi? Üşüttün mü naptın öyle yine cam mı sildin
Alerjin var mıydı?Valla bisey yapmadim ya bu sefer havalarda sıcak yani bilmiyorum niye oyle oldu ama gözlerim bile ağrıyor açamıyorum
Benim de bazen oluyorValla bisey yapmadim ya bu sefer havalarda sıcak yani bilmiyorum niye oyle oldu ama gözlerim bile ağrıyor açamıyorum
Var maalesef ilac kullanıyorum gunlukAlerjin var mıydı?
Bilmiyorumki askos gunluk 8 saat uyuyorum aslında. Bende aurali migren Var muhtemelen ataga geçti cigerlerimide usuttum buyuk ihtimalBenim de bazen oluyor
Uyuduğumda yenileniyor, düzenliyorum, acep uyku düzenini mi bozdun
Acaba o yetmedi de ciğerlerine mi indi. Git bi göğüs hastalıklarına baktır. Korkma ama ihmal de etme. Az az sık sık, bol su iç diyor bana astımcım yukarıda bir şey varsa da ciğerlerine inmesin diyeVar maalesef ilac kullanıyorum gunluk
Haftaya randevu aldim zaten ilaclarim bitmisti, nörolojiyede gidicem bas ağrısı icin kontrol vakti gelmişti. Evde durdukca hasta oluyorum resmen çalışırken biseycigim yoktuAcaba o yetmedi de ciğerlerine mi indi. Git bi göğüs hastalıklarına baktır. Korkma ama ihmal de etme. Az az sık sık, bol su iç diyor bana astımcım yukarıda bir şey varsa da ciğerlerine inmesin diye
Doktor magnezyum alırsan migren ağrıları daha hafif atlatırsın dedi bir alsan mıBilmiyorumki askos gunluk 8 saat uyuyorum aslında. Bende aurali migren Var muhtemelen ataga geçti cigerlerimide usuttum buyuk ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?