Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın biraz cahillik bu. randevu almaya çalışayım ben teşekkür ederim

Alırım başımı giderim efeler gibi heeyyy lalalalalalalala
Sana yasak kiiiiiiiii
Senin haberin yok ben lena ile konuştum telepati yolu ile ...her gün kkya gelip topic yazmanı istiyormuş teyzemlerin nasıl olduğunu öğreniyorum diyor
Aglamak istiyorum ya bugunde sahile gidecektim gezmeye

Grip gibide degil parisko boyle nefes alirken gogusum yanıyor derin nefes alirsam öksürük tutuyor basim ağrıyor biktim ya
Çok geçmiş olsun canım ben nazara da inanırım görünmeyen bir yerine nazar boncuğu tak canım tekrar geçmiş olsun
Neyin anlasmazligini yasamislar ne guzel kardes kardes geciniyorduk yani...
Ikiside bi gelsin gorurler hic anne terligi yememisler galiba
Bencede canım bencede

allahım sana şülürler olsunnn

1300 bi şey çıkmış kızım benim beyin yerinde değil şu an hala ellerm titriyor daha ablam bilmiyor geldim size yazdım
Yiaaaaaaaa Allaaaammmmm cok mutluyum cokkkkkk yasasinnn kuzum beeee ohhhh, super superrrrrrrrr hayirlisi olsun saglikla gelsin insallaaaaahhhhhhh

Kizlar ya yine hasta oldum ben cigerlerim yaniyor
Haydaa, test yaptir kuzumm
Tabii ki gerek var cnm, yaptir mutlaka

Sagol askos bencede nazar var ya okutiyim kendimi bir
Oyle ki 2-3 saat iyiyim, 2-3 saat yuruyemyom. Oyle değişik. Ama progestan iyi gelecek bence .. innnnsallaaahhhh
Insallah bebisko her sey duzelecek guzel olacak
Yiaaaaaaaa Allaaaammmmm cok mutluyum cokkkkkk yasasinnn kuzum beeee ohhhh, super superrrrrrrrr hayirlisi olsun saglikla gelsin insallaaaaahhhhhhh

Haydaa, test yaptir kuzumm

Tabii ki gerek var cnm, yaptir mutlaka
Devam ederse gidicem bakalim teste

Acaba o yetmedi de ciğerlerine mi indi. Git bi göğüs hastalıklarına baktır. Korkma ama ihmal de etme. Az az sık sık, bol su iç diyor bana astımcım yukarıda bir şey varsa da ciğerlerine inmesin diye
Haftaya randevu aldim zaten ilaclarim bitmisti, nörolojiyede gidicem bas ağrısı icin kontrol vakti gelmişti. Evde durdukca hasta oluyorum resmen çalışırken biseycigim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…