- 9 Haziran 2021
- 201
- 123
- 18
- 29
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.041
Ay ne olmuş hiç haberim yokAllah isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin
Burda kardeş olduk dost olduk kaç zamandır bu topikteyiz...
Parmak toplamı kadar arkadaşımız kaldı
İnşallah onlardan güzel haberi alınca bu topiği güzel güzel sonlandıracaz
Dualarımız kalan arkadaşlarımızla
Bu arada kimse farkında olmadı sanırımNurzfr gitmiş...
Ben kırıcı olmak istemiorm o yüzden kimsei kırmak istemiorm ama herkesin zor bir süreci var...
Ben aylarca burdan uzak kalırken kimseyi kırmamak üzmemek depresif olmamak, kimseyide aynı şeyleri acaba ben yaşarmıym die korkutmamak adına burdan uzaklaştm... Kırmadan dökmeden..
O yüzden herkes sürecini yaşarken karşısındakini düşünmeli...
Nurda zor süreçten geçiodu keşke onuda kırmasalardı gitmeseydi....
Keşke nealin sevincinin olduğu güm bunlar yaşanmasaydıda arkadaşımıza deli gibi sevinseydik... Birine sevinirken ötekisine üzülmeseydik...
Öfkeliyim daha fazla yazmıacam...
Nur inşallah geri dönersin kuzum
Dualarımız seninle
Amin inşallah. Çok sağ ol beyazımAmin canım gözün aydın ferahla artık sakinleş şükredelim Rabbime sağlıkla kavuşşşşş
Benim yüzümden mi gittiAllah isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin
Burda kardeş olduk dost olduk kaç zamandır bu topikteyiz...
Parmak toplamı kadar arkadaşımız kaldı
İnşallah onlardan güzel haberi alınca bu topiği güzel güzel sonlandıracaz
Dualarımız kalan arkadaşlarımızla
Bu arada kimse farkında olmadı sanırımNurzfr gitmiş...
Ben kırıcı olmak istemiorm o yüzden kimsei kırmak istemiorm ama herkesin zor bir süreci var...
Ben aylarca burdan uzak kalırken kimseyi kırmamak üzmemek depresif olmamak, kimseyide aynı şeyleri acaba ben yaşarmıym die korkutmamak adına burdan uzaklaştm... Kırmadan dökmeden..
O yüzden herkes sürecini yaşarken karşısındakini düşünmeli...
Nurda zor süreçten geçiodu keşke onuda kırmasalardı gitmeseydi....
Keşke nealin sevincinin olduğu güm bunlar yaşanmasaydıda arkadaşımıza deli gibi sevinseydik... Birine sevinirken ötekisine üzülmeseydik...
Öfkeliyim daha fazla yazmıacam...
Nur inşallah geri dönersin kuzum
Dualarımız seninle
Benim kocam bilmiyodu da geldim size yazdım, hey yavrum hey.1300 bi şey çıkmış kızım benim beyin yerinde değil şu an hala ellerm titriyor daha ablam bilmiyor geldim size yazdım
Anammm neal.. Sıraya gir..Benim yüzümden mi gitti
Yeni gördüm ben bunu
Gelll gelll gellll cok çaresizimNurzfr nur bacım biz senin kalbın ne kadar temız bilioruz tam da bu süreçte yanlız olmaz gel destek olalım sen herkese destek oldun sıra bizdeydi geri gel bacım
Benmde ilk kocam öğrendi benden önceBenim kocam bilmiyodu da geldim size yazdım, hey yavrum hey.
Alınganlıktan değil ya ne olduğunu, ne ara, neyin üstüne gittiğini anlamadım. Sabah konuşuyorduk güzel güzel. ŞaşırdımAnammm neal.. Sıraya gir..
Hamilesin tamam ama alınganlk için cok erken
Sizlik değil gençler.. İki yaramaz kadının didişmesi.. İkiside üyelik iptaliAlınganlıktan değil ya ne olduğunu, ne ara, neyin üstüne gittiğini anlamadım. Sabah konuşuyorduk güzel güzel. Şaşırdım
BenideÜyelik iptali bunu beklemiyordum...
beni çok şaşırttınız ve üzdünüz...
Napak nuru bal0ncugumBenide
Konuş aşkoş konuş
İkiside döncek tıpış tıpışNapak nuru bal0ncugum
Bizi güzel haberlerinden mahrum edecek..Lena dünyaya gelecek öğrenmeyecek belki de...ben hamile kalırsam soylemeyecem ona banane
Mucize bana mesaj atmis sabah geldim diye simdi nolduda gitti ikisi birden cocukmuyuz canim yaniKonuş aşkoş konuş
Utansınlar
İkiside döncek tıpış tıpış
Cingar çıkarttırmasnlar bana
Huu duyuyormusunuz beni
Bacım cidden git kurşun döktür senKizlar ya yine hasta oldum ben cigerlerim yaniyor
Mucizeyede aynı şey geçerliKonuş aşkoş konuş
Utansınlar
İkiside döncek tıpış tıpış
Cingar çıkarttırmasnlar bana
Huu duyuyormusunuz beni
Çok şükürKızlar ağlama zırlamadan yazamadım. Şu anda da ellerim titriyor. 10 gün sonra kese için gelebilirsin dediler. Hepinizden Allah razı olsun desteğiniz için. İnşallah devamını da beraber takip etmek kısmet olur, hayırlısıyla sağlıkla ilerlerse. Hepimiz güzel haberlerimizi paylaşmaya devam ederiz, peş peşe olur inşallah
Bence atmalısın eğer sen onlara trip atmazsanMucizeyede aynı şey geçerli
onlara çok pis trip atarım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?