- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.061
Nasıl hasta grip mi oldunKizlar ya yine hasta oldum ben cigerlerim yaniyor
Bence atmalısın eğer sen onlara trip atmazsan
Bende üyeik iptali yapacam diomuşum
Oyun oynamışlar.. Biri ötekinin bebeğini almış.. Öbürü saçsız bebkle kalmş bulutum
Alırım başımı giderim efeler gibi heeyyy lalalalalalalala
İkisine de Atacam
He sende gidersen ohooooo
Çok açıklayıcı olduOyun oynamışlar.. Biri ötekinin bebeğini almış.. Öbürü saçsız bebkle kalmş bulutum
Aglamak istiyorum ya bugunde sahile gidecektim gezmeyeBacım cidden git kurşun döktür sen
Grip gibide degil parisko boyle nefes alirken gogusum yanıyor derin nefes alirsam öksürük tutuyor basim ağrıyorNasıl hasta grip mi oldun
Daha yeni atlatmadin mı
Geçmiş olsun canım
Ne güzel bir tarifÇok açıklayıcı olduya bir ara şakalaşıyorlardı sanki şaka mı oldu
Ağlama annem kıyamamAglamak istiyorum ya bugunde sahile gidecektim gezmeye
Grip gibide degil parisko boyle nefes alirken gogusum yanıyor derin nefes alirsam öksürük tutuyor basim ağrıyorbiktim ya
Bir de şeyi soracaktım dün doppler ultrasonda kan akışına bakıldı ama ayrıntılı yokmuş başka ilçelerde varmış doktor sanki çok gerekli görmedi gibi yaptırırsan yaptır gibisine getirdi.dopplere girince ayrıntılıya gerek olmuyor mu acabaNe güzel bir tarif
Aynen öyle oldu
Ağlama annem kıyamam
Gel saçını okşarm ben
İnşallah bulutcum sağ olasınÇok şükürsağlıkla gelsin miniğin
Allah allah.. Öyle bişi yok...Bir de şeyi soracaktım dün doppler ultrasonda kan akışına bakıldı ama ayrıntılı yokmuş başka ilçelerde varmış doktor sanki çok gerekli görmedi gibi yaptırırsan yaptır gibisine getirdi.dopplere girince ayrıntılıya gerek olmuyor mu acaba
Ben de öyle biliyorum etrafımdaki akrabalar da biz girmedik çok gerekli değil zaten organda bir şey varsa da anne karnında bir şey yapamıyorlar dedi.kafam karıştıAllah allah.. Öyle bişi yok...
Detaylı ultrason önemli bulutum
Ben ağlıyordum o da heyecanlı heyecanlı ilaçlarımı soruyordu
Töbe yarabbi.. Şu anne karnında zaten bişi yapılmıor zaten lafına sinir oluyorum gerçekten... Cahillik....Ben de öyle biliyorum etrafımdaki akrabalar da biz girmedik çok gerekli değil zaten organda bir şey varsa da anne karnında bir şey yapamıyorlar dedi.kafam karıştı
Bugn elektirikleştiniz yaniBen ağlıyordum o da heyecanlı heyecanlı ilaçlarımı soruyordu
Aynen karşılıklı kabulleştik, rahatladımBugn elektirikleştiniz yani
Artık tescilli bir gebesinAynen karşılıklı kabulleştik, rahatladım
Artık tescilli bir gebesin
Onlar olmayınca gebe değilmisinDaha kese ve kalp atışı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?