- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.361
Nurr iimmm immmh
Cık cık cık beni hiç anlamıyorsunHadi ordan
Nurr iimmm immmh
Aaa kim demiş kabul etmem çik gel kizzz görsün alla alla kabim sonuna kada açıkNurzfr benm herifin izmirde cok kapısı var.. Her bana gıcıklk yapacağnd ben izmire gidiorm dio
Şimdi sıra bende lenayı alıp izmire gidecem sana sölemiecem diorm
Sen nie tNıştınki nurla hem ayrıca seni kabul etmez dio
Çıldırıo öle diyinceAaa kim demiş kabul etmem çik gel kizzz görsün alla alla kabim sonuna kada açık
Lafta diil kuzum gel beklerim her zamanÇıldırıo öle diyince
Cok zevkliymiş hahahahhaha
Saol balımmm
Ayyy bu msjı okuyunca bir kahkaha patlattm.. Seni bu halinle Allah için ne güldürdü dedi.. Okudum...
Gerçekten cok romantiksiniz
Bide erkeklere odun dersiniz dedi
Haahhahahahahha
Yooo gayet dogru, hatta biz ne unuttuk, haa evlilik tarihi, eee 14u muydu, yok beee 9uydu. Seklinde ahdhshdh. Neden hayal edemedin ahshahsAyyy bu msjı okuyunca bir kahkaha patlattm.. Seni bu halinle Allah için ne güldürdü dedi.. Okudum...
Gerçekten cok romantiksiniz
Bide erkeklere odun dersiniz dedi
Haahhahahahahha
Biz hep dışarda kutladık hep dediğim 2dir zaten bu 3 olcaktıda.. Olamayacak galiba
Ben yasak olan herşeyi yedim içtim parem
Şaka yapıosn
Dayloş sizde böyle bişe hayal edemedm
Hayır ya
Benden odunları varmı die düşünüodm cvp aldmYooo gayet dogru, hatta biz ne unuttuk, haa evlilik tarihi, eee 14u muydu, yok beee 9uydu. Seklinde ahdhshdh. Neden hayal edemedin ahshahs
Ben bunu odunluk diye dusunmuyorum ya, cok da seyapmamak lazim bunlar basit şeyler diye bakıyorumBenden odunları varmı die düşünüodm cvp aldm
Bilmem etrafımdaki herkes bana öyle dioBen bunu odunluk diye dusunmuyorum ya, cok da seyapmamak lazim bunlar basit şeyler diye bakıyorum
Ben böyle basit şeylere onem vermiyorm yaa, hayat bunlara takilmayacak kadar kisa vallaBilmem etrafımdaki herkes bana öyle dio
Kocam dahil
Tmm o kdarda odunlaşma beBen böyle basit şeylere onem vermiyorm yaa, hayat bunlara takilmayacak kadar kisa valla
Rahat duruyorum
Bana bunlarla gelRahat duruyorum
Ütü yapıyorumbu sıcakta
Enişte yapsnGelmesem olmaz mı
Rahatım rahaaaatttt sen dert etme yumos yumos oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?