- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.321
Ben söz dinliyorum ya. Çok uslu biri oldum. Yat yat içim şişti ama hala yatıyorumAğustos 10'a çektik durursa inşallah.
Dikkatte bi yere kadar, olacağı varsa oluyo :)
Çok değil 8 ay sonra ikna olursun, acele etme :)
Herifin hazırlar senin kız evde kutlarsiniz biz daha hiç dışarda kutlayamadikİkinize toplu cvp vereym..
Artk bel ağrm cok fazla
Ayaklarm balon
Sıcak..
Ağırlaştm ve kasılmalarm var
Gerçekten böyle biyere gidecek modum yk
Canm cuko
Kayınvalide: ben ne yaptım şimdi?Aynen aynen dursun da.DusunceBulutu
Ben söz dinliyorum da kız asi. Babaannesine çekmiş illa bi terslik çıkıyo.N Neal
Eşim halasına çekerse biz bu kızı hayatta zaptedemeyiz diyo, deyip susuyorum.Kayınvalide: ben ne yaptım şimdi?kız halaya çeker derler
Hadi ya aman aman Allah korusun diyelim o zamanEşim halasına çekerse biz bu kızı hayatta zaptedemeyiz diyo, deyip susuyorum.
Fıstığım gitmeyin boşver zaten hava sıcak dışarısı daha çok yanıyordur. Mesela netten ilk izlediğiniz filmi bulup izleyin... Patlamış mısır yasak mıdır bilmiyorum ama anneciğin yapabilir. Ya da içinizi serinletecek bir meyvesuyu eşliğinde izlersiniz eskileri anarsiniz olmazmiİkinize toplu cvp vereym..
Artk bel ağrm cok fazla
Ayaklarm balon
Sıcak..
Ağırlaştm ve kasılmalarm var
Gerçekten böyle biyere gidecek modum yk
Canm cuko
Bu kız bana çekmezse yandık, ben de kötünün iyisiyim.Hadi ya aman aman Allah korusun diyelim o zamanbenim görümcede çok bağrış çağrışlı umarım halasına çekmez
Iyi bari sen hatirlamissin, biz kac gun sonra ne unuttuk diye birden hatirladik, bsy yapmadık ahshahsYarn evlilik yıldönümümüz ama bişey yapasım yk
Babaannesi de nasibini almış oldu çaktırmadanAynen aynen dursun da.DusunceBulutu
Ben söz dinliyorum da kız asi. Babaannesine çekmiş illa bi terslik çıkıyo.N Neal
Ayyy bu msjı okuyunca bir kahkaha patlattm.. Seni bu halinle Allah için ne güldürdü dedi.. Okudum...Bir yere gitmeye gerek yok ki. Evde leğene su koyun. Ayaklarınızı içine sokun. Sıkma meyve sularınızı tokuşturun. Öyle kutlayınMaksat birlikle bir şey yapmak
Biz hep dışarda kutladık hep dediğim 2dir zaten bu 3 olcaktıda.. Olamayacak galibaHerifin hazırlar senin kız evde kutlarsiniz biz daha hiç dışarda kutlayamadik
Ben yasak olan herşeyi yedim içtim paremFıstığım gitmeyin boşver zaten hava sıcak dışarısı daha çok yanıyordur. Mesela netten ilk izlediğiniz filmi bulup izleyin... Patlamış mısır yasak mıdır bilmiyorum ama anneciğin yapabilir. Ya da içinizi serinletecek bir meyvesuyu eşliğinde izlersiniz eskileri anarsiniz olmazmi
Şaka yapıosnIyi bari sen hatirlamissin, biz kac gun sonra ne unuttuk diye birden hatirladik, bsy yapmadık ahshahs
Yoruldum uzandım birazcık sen naparsin beybisi
Nie ne edionYoruldum uzandım birazcık sen naparsin beybisi
Aynen Jon vaynenNie ne edion
Çamaşırsuyu aldn demi
Bi öleceğim günü bilmiormAynen Jon vaynenmutfağı sildim dolaplar yerler duvarlar falan derken pertim çıktı dünde diğer odaları halletmistim bı yarına banyo kaldı misss gibi çamaşır suyu kokuyo heryer
Yani on gün yatınca evi b.k goturuyodu napimBi öleceğim günü bilmiorm
Bende sen gibiydim ama bu durumum artk herşeye alıştırdı beniYani on gün yatınca evi b.k goturuyodu napim
Benim öyle durumum olsa bende öyle derdim ama malesef ise verdim kendimiBende sen gibiydim ama bu durumum artk herşeye alıştırdı beni
Götürsün anasını sataym
Neyseki herif herşeye el atıo bendeBenim öyle durumum olsa bende öyle derdim ama malesef ise verdim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?