- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.401
Direk kafa göz dalaydin adamaBşi demedm ya.. Halim yk dışarı çkmayacam dedm
Hediye istemiorm dedm
Kendş halime bırak yeter dedm
Bacım Allah sana 9. Ayı nasip etsnDirek kafa göz dalaydin adamayav arkadaş yapsalar suç yapmasalar suc niye yaranilmiyo bize
Kokusu burnuma geldi.Akşam yemeği canım istemediydi şimdi insta da gördüm canım çekti acikmisim
Yani ama adama dan dan denir mi hiç yok istemiyorum yok şu yok buBugn benmki bana sinirlendi
Bu odun ve romantiklik olayında
Yattı uyudu
Dedm uyumaya bahane arıodun buldun hepsi bu
Eee anlamıoKokusu burnuma geldi... O kadar severimki diş dolgusu gitti
Yani ama adama dan dan denir mi hiç yok istemiyorum yok şu yok bu
Ama uyuma konusunda çok haklısın azıcık şey yeterli
İnşallah yavrum ama ben en başından nazlanmaya başlarımBacım Allah sana 9. Ayı nasip etsn
Bu konuşmalaro hatırlatacam sana
Banada yasaktı bu hafta bütün yasakları deldimmKokusu burnuma geldi... O kadar severimki diş dolgusu gitti
Yani ama adama dan dan denir mi hiç yok istemiyorum yok şu yok bu
Ama uyuma konusunda çok haklısın azıcık şey yeterli
Hiç şüphem ykİnşallah yavrum ama ben en başından nazlanmaya başlarım
Banada yasaktı bu hafta bütün yasakları deldimm
Sonuna kadar kullancam bütün haklarımi banane kendi tedaviyi reddetti ben cekiom bı sürü ceremesiniHiç şüphem yk
Bizinki red etmedide ne olduSonuna kadar kullancam bütün haklarımi banane kendi tedaviyi reddetti ben cekiom bı sürü ceremesini
Deme öyle böylesi daha zor herif hala yanasmiyo neymiş hasta olabilirmişim olayım ondan sonraymis merakla bekliyorum acaba hasta olduktan sonra olacak mıBizinki red etmedide ne oldu
Keşke red etseydi...
Bak sizin bu olayı ben bile merak ediormDeme öyle böylesi daha zor herif hala yanasmiyo neymiş hasta olabilirmişim olayım ondan sonraymis merakla bekliyorum acaba hasta olduktan sonra olacak mı
Unutursam hatırlat bana amaBak sizin bu olayı ben bile merak ediorm
Çekirdeğimi alıp merakla sonu nasıl olcak diye bekliecem
Deme öyleeeeeeeeeUnutursam hatırlat bana amaartık o kdr normal geliyoki bende isteksizlestim
Valla benim eşimde hediye istemedi aldımEee anlamıo
He ben de testi yaptım negatifi gördüm dibine vuracam son 3 gömlek kaldıİnşallah yavrum ama ben en başından nazlanmaya başlarım
Banada yasaktı bu hafta bütün yasakları deldimm
Panda yavrusu gibiym kılımı kıpırdatmamValla benim eşimde hediye istemedi aldım
Evde keyifle pasta kesip şaraptı peynirdi vs gitti ki o gün kv bizde olmasına rağmen o yokmuş gibi eğlendim
He ben de testi yaptım negatifi gördüm dibine vuracam son 3 gömlek kaldıLeyla olmaya 3 gömlek kadar uzağım
Ay var ya şu an ki halin çok tatlıdırPanda yavrusu gibiym kılımı kıpırdatmam
Siz benm yerimede şeee yapın
İnsallahhh pozitifi görürsün hiç bişi yapamazsinnnnnn Allah'ım çok aminnnnValla benim eşimde hediye istemedi aldım
Evde keyifle pasta kesip şaraptı peynirdi vs gitti ki o gün kv bizde olmasına rağmen o yokmuş gibi eğlendim
He ben de testi yaptım negatifi gördüm dibine vuracam son 3 gömlek kaldıLeyla olmaya 3 gömlek kadar uzağım
Amin canım amin sende ben de isteyen tüm kadınlar pozitifi görsün ve devamı sağlıkla gelsinİnsallahhh pozitifi görürsün hiç bişi yapamazsinnnnnn Allah'ım çok aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?