- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.441
Naber baluşummHellöööö kuzucuk
Kıyamam sana
İyiyim bibiğim
Senden naber
Son 2 demi
Yani pek olmasada, bazen testler yanıltıyor cukom..evettt son 2 . Aslında yarın yapacaktım ama burda okudum pozitif olup adet olanlar olmuş. O yüzden beklicem 9unu
Böyle olduğunu tahmin etmiştim :) ama bu halkımızca bir zayıflık saflık olarak görülüyor maalesef.ben bu huylarımı bir kaç senedir aştım cazgır olmazsak yutar bu dünya biziAnnem beni sen hanimefendisin aman cevap verme, aman ses çıkarma o ayıp bu ayıp büyüklere ses etme diye diye büyüttü.
Kendi hakkım olanı isterken bile karşı tarafı kırmamak için bin türlü sekle giriyorum. İşin kötüsü bu nezaket zayıflık olarak görülüyor. Keşke kardeşim gibi cazgır olsaydım.
Napak bea aynı evlerdeyiz sen napıyorsunNe ediosunuz uleeeeee
Doktordaym hala bekliorm sıramıNapak bea aynı evlerdeyiz sen napıyorsun
Nts mi ? İnşallah bebeto iyidirDoktordaym hala bekliorm sıramı
Yani pek olmasada, bazen testler yanıltıyor cukom..
2 güncük kalmş zaten.. Beklenir
Nst girdim çktm ilk defa ufak sancm çktıNts mi ? İnşallah bebeto iyidir
Eşim de kendin gibi yetiştirme bu devirde biraz hakkını aramak lazım yoksa eziliyorlar diyo.Böyle olduğunu tahmin etmiştim :) ama bu halkımızca bir zayıflık saflık olarak görülüyor maalesef.ben bu huylarımı bir kaç senedir aştım cazgır olmazsak yutar bu dünya biziben inşallah düşüncelerini rahatça söyleyebilen saygılı hakkını savunabilen bir bebe yetiştirmek istiyorum umarım öyle olur Sende değiş boşver kimse benden önemli değil de
Yiyemediğim yetmiyormuş gibi zorla yediğimi de çıkarıyorum. İlaç da yetmiyor galiba artık. Ben bayağı bayağı hasta gibiyim ya niye böyle oldu anlamadım
Oo hanımefendi geliş için iniş takımlarını mı hazırlamaya başlamış bileNst girdim çktm ilk defa ufak sancm çktı
Şimdi 12de muayne olmam lazmdı saat 1 olcak daha girmedm yahu
Hoş geldin bizim hayata.Yiyemediğim yetmiyormuş gibi zorla yediğimi de çıkarıyorum. İlaç da yetmiyor galiba artık. Ben bayağı bayağı hasta gibiyim ya niye böyle oldu anlamadım
Ben banyodan çıkamıodm ilaç kullandğm halde.. Ama ilaç kullanınca azalıodu..Yiyemediğim yetmiyormuş gibi zorla yediğimi de çıkarıyorum. İlaç da yetmiyor galiba artık. Ben bayağı bayağı hasta gibiyim ya niye böyle oldu anlamadım
Ayy sorma... Korkuttu vallahi...Oo hanımefendi geliş için iniş takımlarını mı hazırlamaya başlamış bile
Böyle bişey olabilirmi acaba yaŞimdi kızlar benim beta 2 çıktı.
Hamilelik olmayan testler hep 0.1 çıktı şimdi netten baktım şu yazıyor
Adet gecikmesi yaşayan kişiler merak edip beta HCG testi yaptırdıklarında sonuçları 2 çıkınca hamile olmadıklarına üzülebilirler ancak birkaç gün içinde tekrar bakmak gereklidir. Bu değerler oldukça hızlı yükseldiğinden dolayı beta HCG değerleri her an yükselebilir. Beta HCG sonucu 2 çıkıp da hamile olan pek çok insan bulunmaktadır.
doğruluk payı var mıdır?
Bat öncesi mi sonrası mu bu 2? Doktoruna sordun mu? Ben burada çok düşükken başlayıp yükselen birkaç kişiyi okumuştum. İki gün sonra tekrar baktır istersenŞimdi kızlar benim beta 2 çıktı.
Hamilelik olmayan testler hep 0.1 çıktı şimdi netten baktım şu yazıyor
Adet gecikmesi yaşayan kişiler merak edip beta HCG testi yaptırdıklarında sonuçları 2 çıkınca hamile olmadıklarına üzülebilirler ancak birkaç gün içinde tekrar bakmak gereklidir. Bu değerler oldukça hızlı yükseldiğinden dolayı beta HCG değerleri her an yükselebilir. Beta HCG sonucu 2 çıkıp da hamile olan pek çok insan bulunmaktadır.
doğruluk payı var mıdır?
Yok sormadımBat öncesi mi sonrası mu bu 2? Doktoruna sordun mu? Ben burada çok düşükken başlayıp yükselen birkaç kişiyi okumuştum. İki gün sonra tekrar baktır istersen
Dur bakalım hemen söktürücü alma. Yükselirse beta bi de. Yani inşallah yükselirYok sormadımcuma hem test hem söktürücü alacağım ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?