Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böyle olduğunu tahmin etmiştim :) ama bu halkımızca bir zayıflık saflık olarak görülüyor maalesef.ben bu huylarımı bir kaç senedir aştım cazgır olmazsak yutar bu dünya bizi ben inşallah düşüncelerini rahatça söyleyebilen saygılı hakkını savunabilen bir bebe yetiştirmek istiyorum umarım öyle olur Sende değiş boşver kimse benden önemli değil de

Eşim de kendin gibi yetiştirme bu devirde biraz hakkını aramak lazım yoksa eziliyorlar diyo.
Ama o naif bi hanfendiiii diyorum, gülüyo

Şimdi kızlar benim beta 2 çıktı.
Hamilelik olmayan testler hep 0.1 çıktı şimdi netten baktım şu yazıyor
Adet gecikmesi yaşayan kişiler merak edip beta HCG testi yaptırdıklarında sonuçları 2 çıkınca hamile olmadıklarına üzülebilirler ancak birkaç gün içinde tekrar bakmak gereklidir. Bu değerler oldukça hızlı yükseldiğinden dolayı beta HCG değerleri her an yükselebilir. Beta HCG sonucu 2 çıkıp da hamile olan pek çok insan bulunmaktadır.
doğruluk payı var mıdır?

Yiyemediğim yetmiyormuş gibi zorla yediğimi de çıkarıyorum. İlaç da yetmiyor galiba artık. Ben bayağı bayağı hasta gibiyim ya niye böyle oldu anlamadım
Ben banyodan çıkamıodm ilaç kullandğm halde.. Ama ilaç kullanınca azalıodu..
Ve bendr 18. 20. Haftaya kadar bulantılar sürdü

Oo hanımefendi geliş için iniş takımlarını mı hazırlamaya başlamış bile
Ayy sorma... Korkuttu vallahi...

Böyle bişey olabilirmi acaba ya
Şuan aşırı merak ettm

Bat öncesi mi sonrası mu bu 2? Doktoruna sordun mu? Ben burada çok düşükken başlayıp yükselen birkaç kişiyi okumuştum. İki gün sonra tekrar baktır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…