Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bize dediğin gibi her yer yakın günübirlik gideriz herhalde yada 1 2 günlük kamp. daha karar vermedik.banada doktor öyle demişti 2 saatte bir mola vermek lazımmış.dağ bayır demedi herhalde 3 ay sakıncalı olduğu için sarsılmanı istememiştir. Müsilaj geçti diye haberde görmüştüm tabi güven olur mu bilmem karadeniz yakındır size ama çok dalgalı olur sanırım. 3 haftaya bulantılar tamamen geçer şimdilik bulantı ilacı fayda etmiyor mu
bizde öyle olucaz desene neyseki senin çok yakın azcık daha dayan sonra hop göbüşün kucağında olmuş olacak ben düşününce telaş yapıyorum beceremezsem diye o yüzden düşünmemeye çalışıyorum

SelAMMMMMMM ben geldimmm

Kızlar cok geç doğuma alındım, ondan sonrada emzirme derdine düştüm hemen giremedim

Hepiniziiiiiii mucuk mucuk
Dua ettm sizlere tek tek
Herkes gebe kalana kdar mücadeleye devam

Tek tek okudum yazdklarınızı ve gözyaşım pıt
Hepinizi öyle seviyorumki

Yaaa bizde seni çoook seviyoruz bol bol sütün olsun inşallah çok güzel bir duygudur

Iyi olmana cok sevindim
Tek derdin emzirme olsun bundan sonra
Sende cok seviliyorsun❤

Oyy balusumm cok sukur rabbime❤❤❤ o kadar sevindimki ahh bizim yerimizede kokla meleğini saglikla huzurla büyütün inşallah ❤

Oyy balusumm cok sukur rabbime❤❤❤ o kadar sevindimki ahh bizim yerimizede kokla meleğini saglikla huzurla büyütün inşallah ❤
Aşkoşşşşş
Sana cok seviorm sana sana

Bal0ncuk nickinin altindaki aciklamayi degistirme zamani geldi sanki
Oyyy öylemi oldu
Sendende bişi kaçmıo avukat hanm

Hadi ya hemen toparlarsın inşallah sana çok iyi baksınlar
İnşallah bulutumm

Lilililililillilmaşallah subhanallah çok şükür Rabbime bacımmm lena yı kokla öp bol bol annelik sana çok yakıştı

Ne de güzel günde geldi bebik. Tam çifte bayram. Allah sağlıkla, huzurla, mutlulukla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı, neşeli, uzuuuuun bir ömrü olsun inşallah. Hepsi bitti gitti bak gördün mü? Üç kişilik hayatınızın ilk günü bugün

Darısı burdaki herkese nealim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…