- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.461
Bize dediğin gibi her yer yakın günübirlik gideriz herhalde yada 1 2 günlük kamp. daha karar vermedik.banada doktor öyle demişti 2 saatte bir mola vermek lazımmış.dağ bayır demedi herhalde 3 ay sakıncalı olduğu için sarsılmanı istememiştir. Müsilaj geçti diye haberde görmüştüm tabi güven olur mu bilmemSiz gidebilecek misiniz? Gerçi siz yakınsınız tatil merkezlerine ne güzel. Bana doktor yolculuk izni verdi ama yavaş yavaş ve iki saatte bir mola vererek düz yolda gidecekseniz olur, dağ bayırlı yolda olmaz dedi. Öyle bir yer de bulmak zor. Yakın olması lazım falan bir de. Müsilaj olmasa yine marmara çevresinde takılırdım da ona da güvenmiyorum. Şu bulantılar geçer de biraz normal yeme düzenine geçebilirsem biraz daha ayrıntılı araştırma yapacağım
bizde öyle olucaz deseneAllah yarattığı kulunu biliyor işte. Ben bir iki ay daha şu modda olsam heralde çatlarım. 9. Aya girince o doğurma isteği geliyor bir şekilde. Vücut artık son enerjisini kullanmaya başladığından mıdır nedir artık.
Yaaa bizde seni çoook seviyoruzSelAMMMMMMM ben geldimmm
Kızlar cok geç doğuma alındım, ondan sonrada emzirme derdine düştüm hemen giremedim
Hepiniziiiiiii mucuk mucuk
Dua ettm sizlere tek tek
Herkes gebe kalana kdar mücadeleye devam
Tek tek okudum yazdklarınızı ve gözyaşım pıt
Hepinizi öyle seviyorumki
Tarifi yk bulutumYaaa bizde seni çoook seviyoruzbol bol sütün olsun inşallah çok güzel bir duygudur
Iyi olmana cok sevindimSelAMMMMMMM ben geldimmm
Kızlar cok geç doğuma alındım, ondan sonrada emzirme derdine düştüm hemen giremedim
Dua ettm sizlere tek tek
YaaaTarifi yk bulutum
Hala inanmıorm kendime gelmedim :)
Iyi olmana cok sevindim
Tek derdin emzirme olsun bundan sonra
Sende cok seviliyorsun❤
Valla var kuzum malesefYaaaRüya gibi ağrın sızın yoktur inşallah
Oyy balusumm cok sukur rabbime❤❤❤ o kadar sevindimki ahhSelAMMMMMMM ben geldimmm
Dua ettm sizlere tek tek
Hadi ya
Valla var kuzum malesef
AşkoşşşşşOyy balusumm cok sukur rabbime❤❤❤ o kadar sevindimki ahhbizim yerimizede kokla meleğini saglikla huzurla büyütün inşallah ❤
Oyyy öylemi oldu
İnşallah bulutummHadi yahemen toparlarsın inşallah sana çok iyi baksınlar
LilililililillilSelAMMMMMMM ben geldimmm
Dua ettm sizlere tek tek
Cankuşummmm beyazımLilililililillilmaşallah subhanallah çok şükür Rabbime bacımmm lena yı kokla öp bol bol annelik sana çok yakıştı
Ne de güzel günde geldi bebik. Tam çifte bayram. Allah sağlıkla, huzurla, mutlulukla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı, neşeli, uzuuuuun bir ömrü olsun inşallah. Hepsi bitti gitti bak gördün mü? Üç kişilik hayatınızın ilk günü bugünSelAMMMMMMM ben geldimmm
Dua ettm sizlere tek tek
Darısı burdaki herkese nealimNe de güzel günde geldi bebik. Tam çifte bayram. Allah sağlıkla, huzurla, mutlulukla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı, neşeli, uzuuuuun bir ömrü olsun inşallah. Hepsi bitti gitti bak gördün mü? Üç kişilik hayatınızın ilk günü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?