- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.741
Aaa bak sen deyince aklıma geldi Cevat bey iyidir hiç sorun yaşamazsın demişti. Sana güveniyorum ben o halde belirtmeme gerek yok. Tamam canım mutlaka derimNe güzel ya ablamlar da bayramın ikinci günü Yuvarlakçay'a gitmişti. Fotoğraf attılar. Ne güzel yermiş
Öyle de deme ya. Çok zor evet ama hayırlısı. Belki kararın değişir gidersin o zaman en az muayene ve çatalla hallolsun tabii en temizi öylesi
İlaçla kusmalar azaldı ama tamamen bitmedi. Herkesin sabah oluyormuş bulantılar. Benimki gece kıvrandırıyor
Evet kuzenim sürekli serumdaydı. Benim ilaçla azaldı kusmalar. Devam etseydi mecbur giderdim ben de
Bence bunlar kullandığı cihaz farklı olduğu için anestezili yapmıyor hiçbir şekilde. Yoksa göze alamazlardı hem de şikayet edilirlerdi çok. Gidince soyunma odasındaki bekleme alanında defter oluyor ona bakarsın. Herkes ne kadar basit ve ağrısız olduğunu yazmış. Burada okuduklarım da hep öyle diyordu. Yine de güvenemiyorsan sanırım 100 TL fark ödeyip randevuyu Cevat Bey'e alabiliyorsun. Ben öyle yapmamıştım çok şükür bir sıkıntı da çıkmadı. Çekim anında bir fena oldum ama öyle uzun sürmüyor. Kalkıp giyinip çıkıyorsun yani. Bu arada kendileri istemezsen vermiyor. Sen mutlaka belirt çekimi CD olarak da istediğini
Yaklaşık 3 sene önce kusadasina gittim hiçbir sorun yaşamadım otelde koku falan da almadim hatta müthiş bir hafta geçirdim annem ile birlikte gitmiştim sadece deniz biraz dalgaliydi o kadarYaa bir yandan haklı ben de hep bilmediğim yere gidip pişmanlığını yaşamaktan korkarım ama aslında yakın olduğu için deneme imkanınız var. Parayı gömüp bir haftalık gitmiyorsunuz ya pişman olursanız bile bir daha gitmezsiniz. Değişiklik cidden şart. İnsan arıyor. Bayramda aylar sonra ilk kez annemlere gittik. Bana orası bile değişiklikmiş gibi geliyor artık
Bu arada ağustosta biraz daha toparlarsam gidebilir miyiz diye bir umut otel bakmaya başladım. Kuşadası otelleri Fethiye ve Datça 'nın çeyreği kadar hatta bazısı çeyreğinden daha da düşük fiyatlı. İşkillendim bıraktım. Biraz baktım ama su ve elektirik kesintisi çok oluyor bir de kanalizasyon kokusu var sokaklarda demişler. Cidden bundan dolayı mı o kadar düşük fiyatlar anlamadım. Didim'e kaydırdım rotayı şimdi biraz da orayı kurcalayayım
Aaaa geçmiş olsun canımHastanelik oldum
sütüm yok değilmiş..
Sütüm var ama bebeğim meme almadığı için içerde birikti ve damarları tıkadı
Süt sağma makinam çekmedi
İlla bebeğin emmesi lazm aktif süt gelene kdar..Artk taş gibi oldu.
Hastanede saatlerce uğraştılar ama lena asla memeyi almıor..
Göğsümede baya masaj felan yaptılar
Ordada makina kiraladık felan ama
Yumuşama oldu.. Fakat tam boşalmadı yine..
Ben aktif süt gelene kdar cok çekecem
Yine de için rahat etmezse Cevat beye al. Kimisi özellikle o çeksin istiyor. Benimle oradaki kızlar ve doktor da bayağı ilgilendi. Hatta ben ağrıdan biraz şekil değiştirip çekimi zorlaştırdıysam diye kusura bakmayın falan dedim öyle naziklerdi. İnşallah seninki de su gibi geçer giderAaa bak sen deyince aklıma geldi Cevat bey iyidir hiç sorun yaşamazsın demişti. Sana güveniyorum ben o halde belirtmeme gerek yok. Tamam canım mutlaka derimteşekkür ederim
Hadi ya, hangi dönemde gitmiştiniz hatırlıyor musun? Acaba şu ara çok kalabalık oldu diye mi o kadar kötü yorumlar dedim. Yine de en lüks bildiğimiz otellerden birinin bile Kuşadası'nda o kadar uygun fiyatlı olduğunu görünce içime kurt düştü. Yakın diye özellikle oraya bakmıştım ama Didim de çok uzak değilmiş. Şimdi de oradaki otelleri disik didik araştırıyorum. Acaba şu bulantıyla gidebilecek miyim bakalımYaklaşık 3 sene önce kusadasina gittim hiçbir sorun yaşamadım otelde koku falan da almadim hatta müthiş bir hafta geçirdim annem ile birlikte gitmiştim sadece deniz biraz dalgaliydi o kadar
Tabi pandemi yoktu. 3 sene.once Ağustos son hafta ya da Eylül.ilk haftası gitmiştim canım. Otelin adını hatırlarsam.fiyatina bakarım. 3 senede ne kadar değişebilir kiYine de için rahat etmezse Cevat beye al. Kimisi özellikle o çeksin istiyor. Benimle oradaki kızlar ve doktor da bayağı ilgilendi. Hatta ben ağrıdan biraz şekil değiştirip çekimi zorlaştırdıysam diye kusura bakmayın falan dedim öyle naziklerdi. İnşallah seninki de su gibi geçer gider
Hadi ya, hangi dönemde gitmiştiniz hatırlıyor musun? Acaba şu ara çok kalabalık oldu diye mi o kadar kötü yorumlar dedim. Yine de en lüks bildiğimiz otellerden birinin bile Kuşadası'nda o kadar uygun fiyatlı olduğunu görünce içime kurt düştü. Yakın diye özellikle oraya bakmıştım ama Didim de çok uzak değilmiş. Şimdi de oradaki otelleri disik didik araştırıyorum. Acaba şu bulantıyla gidebilecek miyim bakalım
Deniz dalgalıydı dedin ya onun için sordum acaba sezon sonu muydu ondan mı diye. Çeşme-Alaçatı için sezonda da soğuk diyrolar acaba Kuşadası da mı öyle diye düşündümTabi pandemi yoktu. 3 sene.once Ağustos son hafta ya da Eylül.ilk haftası gitmiştim canım. Otelin adını hatırlarsam.fiyatina bakarım. 3 senede ne kadar değişebilir ki
ayvalikta soguk kanki hzhshsDeniz dalgalıydı dedin ya onun için sordum acaba sezon sonu muydu ondan mı diye. Çeşme-Alaçatı için sezonda da soğuk diyrolar acaba Kuşadası da mı öyle diye düşündüm
Altınoluk'ta Temmuz ayında donmuşluğum var. O tecrübeden sonra oralara çok bulaşmak istemedim. 50 derece de olsa oralarda deniz ısınmıyormuş gibiayvalikta soguk kanki hzhshs
Soğuk değilde dalga vardı ben pek dalgalı deniz sevmiyorumDeniz dalgalıydı dedin ya onun için sordum acaba sezon sonu muydu ondan mı diye. Çeşme-Alaçatı için sezonda da soğuk diyrolar acaba Kuşadası da mı öyle diye düşündüm
O taraflara Eylül hatta Ekim'de gideceksin canım misssss gibi oluyorAltınoluk'ta Temmuz ayında donmuşluğum var. O tecrübeden sonra oralara çok bulaşmak istemedim. 50 derece de olsa oralarda deniz ısınmıyormuş gibi
bir önyargı yerleşti
Bizde o sıcakta suya girip titreyerek yuzmustuk hshshshAltınoluk'ta Temmuz ayında donmuşluğum var. O tecrübeden sonra oralara çok bulaşmak istemedim. 50 derece de olsa oralarda deniz ısınmıyormuş gibi
bir önyargı yerleşti
Gelem de Van Gölü'ne gidelim. Belki canavarı buluruzBizde o sıcakta suya girip titreyerek yuzmustuk hshshsh
Saol kuzum.. Cok ilginç elle sıkınca süt geliorTamam daha önlenebilir durumdaymış. Sakın bu böyle daha mı kötüye gidecek diye düşünüp kendini daha da strese sokma tamam mı? Senin rahat olman önemli. Bir çözüldü mü gerisi şakır şakır gelecek, o zaman hepsini ememese bile sağıp buzluğa atarsın. Her türlü fazla sütten kurtulup rahatlatırsın yani kendini. Duşta ve masajda meme ucuna fazla dokunma ki emiliyor sanıp daha fazla süt üretmesin vücut. İyi olacak inşallah
Saol paremAaaa geçmiş olsun canım
Tadını alınca bırakmayacak hiç inşallah çabucak alacak
Agsgsgshs van golü sicak kanki gelGelem de Van Gölü'ne gidelim. Belki canavarı buluruz
İyiyim, evde panda gibi o koltuktan bu koltuğa yuvarlanıyorum.
Daha doğurmadım, annemle babamın boşanma işleri var bildiğiniz gibi. Benim de bi dayım var, her olaydan kendine alay edecek bişey bulan herkesin arkasından konuşan yanar döner karaktersiz bi adam. Ona canım sıkıldı, yarın gidip haddini bildiricem de. Saat sayıyorum yarın olsun diye. Çünkü bende telefonu bile yok, görüşmüyorum normalde.
Evet ya hiç sorma yatalım desem yatarEvde kamp simülasyonu yapıyor. Bir gece yatmayı da deneseydiniz evin içindeki çadırda ahshsj
hiç gitmedim oralara ama hepsini duydum baya gezmişsiniz çok güzelmiş denizleri iyi değerlendirmişsinizValla hep günübirlik kaçamaklar yaptık Özdere ye dün de muglaya Akyaka ya yuvarlakcay a falan gittik ama aşırı kalabalık başka da izin yok zaten pztsi bende ise baslicam bu sene tatil olamayacak öyle olunca günübirlik olarak bayramın hergununu değerlendirdik yorulduk bugun evdeyiz kamp olayını çok seviom babamlarla her sene orman kampına giderdik sahil kenarlarina ama benim herif te o yok
Sorma artık hep işkenceye dönüştü banada her Dr a gittiğimde çık çatala aç içini oynasınlar artık kalfiramiorum yani gitmem inşallah bida yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?