Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa bak sen deyince aklıma geldi Cevat bey iyidir hiç sorun yaşamazsın demişti. Sana güveniyorum ben o halde belirtmeme gerek yok. Tamam canım mutlaka derim teşekkür ederim

Yaklaşık 3 sene önce kusadasina gittim hiçbir sorun yaşamadım otelde koku falan da almadim hatta müthiş bir hafta geçirdim annem ile birlikte gitmiştim sadece deniz biraz dalgaliydi o kadar

Aaaa geçmiş olsun canım
Tadını alınca bırakmayacak hiç inşallah çabucak alacak

Aaa bak sen deyince aklıma geldi Cevat bey iyidir hiç sorun yaşamazsın demişti. Sana güveniyorum ben o halde belirtmeme gerek yok. Tamam canım mutlaka derim teşekkür ederim
Yine de için rahat etmezse Cevat beye al. Kimisi özellikle o çeksin istiyor. Benimle oradaki kızlar ve doktor da bayağı ilgilendi. Hatta ben ağrıdan biraz şekil değiştirip çekimi zorlaştırdıysam diye kusura bakmayın falan dedim öyle naziklerdi. İnşallah seninki de su gibi geçer gider
Yaklaşık 3 sene önce kusadasina gittim hiçbir sorun yaşamadım otelde koku falan da almadim hatta müthiş bir hafta geçirdim annem ile birlikte gitmiştim sadece deniz biraz dalgaliydi o kadar
Hadi ya, hangi dönemde gitmiştiniz hatırlıyor musun? Acaba şu ara çok kalabalık oldu diye mi o kadar kötü yorumlar dedim. Yine de en lüks bildiğimiz otellerden birinin bile Kuşadası'nda o kadar uygun fiyatlı olduğunu görünce içime kurt düştü. Yakın diye özellikle oraya bakmıştım ama Didim de çok uzak değilmiş. Şimdi de oradaki otelleri disik didik araştırıyorum. Acaba şu bulantıyla gidebilecek miyim bakalım

Tabi pandemi yoktu. 3 sene.once Ağustos son hafta ya da Eylül.ilk haftası gitmiştim canım. Otelin adını hatırlarsam.fiyatina bakarım. 3 senede ne kadar değişebilir ki

Tabi pandemi yoktu. 3 sene.once Ağustos son hafta ya da Eylül.ilk haftası gitmiştim canım. Otelin adını hatırlarsam.fiyatina bakarım. 3 senede ne kadar değişebilir ki
Deniz dalgalıydı dedin ya onun için sordum acaba sezon sonu muydu ondan mı diye. Çeşme-Alaçatı için sezonda da soğuk diyrolar acaba Kuşadası da mı öyle diye düşündüm

Saol kuzum.. Cok ilginç elle sıkınca süt gelior
Ama makinada sağmıo..
Hastane makinasıda sağmadı
Hemşire şaşkın
Kendimi inek gibi sağacam en son

Aaaa geçmiş olsun canım
Tadını alınca bırakmayacak hiç inşallah çabucak alacak
Saol parem

Miss Bride doğurmadn demi kızzz
Nerdesn
Daha doğurmadım, annemle babamın boşanma işleri var bildiğiniz gibi. Benim de bi dayım var, her olaydan kendine alay edecek bişey bulan herkesin arkasından konuşan yanar döner karaktersiz bi adam. Ona canım sıkıldı, yarın gidip haddini bildiricem de. Saat sayıyorum yarın olsun diye. Çünkü bende telefonu bile yok, görüşmüyorum normalde.

Evde kamp simülasyonu yapıyor. Bir gece yatmayı da deneseydiniz evin içindeki çadırda ahshsj
Evet ya hiç sorma yatalım desem yatar hamam gibi içi denersek sabaha sıvı halde çıkarız
hiç gitmedim oralara ama hepsini duydum baya gezmişsiniz çok güzelmiş denizleri iyi değerlendirmişsiniz işin hayırlı uğurlu olsun inşallah ben kampa bir kere gittim ama baya keyifliymiş yine yapmak isterim.benim babam hiç gezdirmezdi eşim sağolsun onunla gördüm çoğu yeri.eşine çadır hediye edersen kamp sevdası oluşabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…