- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.401
Yav he he de...Amin kuzumm
CB öyle dedi ihtiyacımız yok dedi zaten bu yılda yüzde doksan online devam edecekmis Eylül'de kapanmalar baslayabilirim
Adama dedim bir hastane var beni oraya yatır görüşe de gelmeyin hiç küsmem Allah rızası için azad edin dedim aile boyu oda tutarız biz de geliriz diyorNe demek yapılmıacak kız
Ahahahhahahaha
Oğlan doğru dioooooo
Bu sene mülakat vs herşeyi yaptılar atama yapmadılar normalde puanlar artık bir yıl geçerli yarından itibaren onların puan geçerli diil ama nasıl yapacak napacaklar belli diil hiç bisiYav he he de...
Atama olmassa kıyamet kopar
İlla olur kuzum
Sayıyı az tutarlar
De kalksın yapsın ne horlamasi daha bu saatteAdama dedim bir hastane var beni oraya yatır görüşe de gelmeyin hiç küsmem Allah rızası için azad edin dedim aile boyu oda tutarız biz de geliriz diyorAcıktım da horluyor kalk tost yap desem mi ki
He ye ye snra ben gibi ağlarsnAdama dedim bir hastane var beni oraya yatır görüşe de gelmeyin hiç küsmem Allah rızası için azad edin dedim aile boyu oda tutarız biz de geliriz diyorAcıktım da horluyor kalk tost yap desem mi ki
Mülakat puanları geçerli sayılacak kuzumBu sene mülakat vs herşeyi yaptılar atama yapmadılar normalde puanlar artık bir yıl geçerli yarından itibaren onların puan geçerli diil ama nasıl yapacak napacaklar belli diil hiç bisi
Atama yaparlarsa işte bakalım online da çok ihtiyaç olmuyormuş öğretmene o zaman üni leri kapatın ama o da yokHe ye ye snra ben gibi ağlarsn
Mülakat puanları geçerli sayılacak kuzum
Demin horlama diye dürttüm su istedi bir yudum ver diyor çölde yanmış gibiDe kalksın yapsın ne horlamasi daha bu saatte
Şimdi konuşturma beni nurAtama yaparlarsa işte bakalım online da çok ihtiyaç olmuyormuş öğretmene o zaman üni leri kapatın ama o da yok
Kızı bari rahat bırak da uyusun büyüsünDemin horlama diye dürttüm su istedi bir yudum ver diyor çölde yanmış gibiverdim 3 e kadar saydım yine aynı ses artık gülmeye verdim kendımı karnımdakı bile uyandı
Yok be ne ağlıycam kurban olsun kılolarıma adam napam herkes kendı tıpıne baksın bebe doğuruyoz kolaymıHe ye ye snra ben gibi ağlarsn
Mülakat puanları geçerli sayılacak kuzum
Benimde yakındır zindan gunlerim neyse oradan mektup yazarım kitap yazarımŞimdi konuşturma beni nur
Zindana atılırım
Dövecem artık biraz once tıkandı nefessız kaldı aha gitti dedim geri geldi AllahtanKızı bari rahat bırak da uyusun büyüsünama herifi uyandır ben benimkine vuruom uyanmazsabkalk horlama diye
Hala sucuklu demiosn demi itiraf etYok be ne ağlıycam kurban olsun kılolarıma adam napam herkes kendı tıpıne baksın bebe doğuruyoz kolaymıayrıca daha kılo almadım
Keşke bedelini ödüor olsakta atılsak..Benimde yakındır zindan gunlerim neyse oradan mektup yazarım kitap yazarım
Islak pamukla sildim ama beceremedim cikmadiBende hç sevmiorm ama zorunluluktan günde 3-4 kupa bardağı içiyorum..
Cnm ıslak mendille sildinmi?
Ne sucuklusu bacım benim bu saatte kafa basmıyorHala sucuklu demiosn demi itiraf et
Keşke bedelini ödüor olsakta atılsak..
Ah canım atam
AhahhhhDövecem artık biraz once tıkandı nefessız kaldı aha gitti dedim geri geldi Allahtan
Keşke ama nerdeeeHala sucuklu demiosn demi itiraf et
Keşke bedelini ödüor olsakta atılsak..
Ah canım atam
Yoruldum daha simdiden. Nasil gecicek bu surec bilmiyorum. Hep aglayasim var. Sanki uyuyorum da uyanicam gibi geliyoKuzum birde kesinlikle papatya çayı iç ben rezene ve anasondan daha fazla etki gördüm hepsin günde 1 bardak iç bak nasıl gelicek sütun birde kuzum kesildi diyip korkma daha çok geri gider sütun telaş yapma
Çıkar cnm dahaIslak pamukla sildim ama beceremedim cikmadi
Sosissssss yasak diormmmmmmNe sucuklusu bacım benim bu saatte kafa basmıyorben sosıslı seviyom tostu dil peyniri bir de bol tereyağlı
Ve kilo almadın mi bunları yiye yiyeNe sucuklusu bacım benim bu saatte kafa basmıyorben sosıslı seviyom tostu dil peyniri bir de bol tereyağlı
Lohusa seni vurmuşYoruldum daha simdiden. Nasil gecicek bu surec bilmiyorum. Hep aglayasim var. Sanki uyuyorum da uyanicam gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?