Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yav he he de...
Atama olmassa kıyamet kopar
İlla olur kuzum
Sayıyı az tutarlar
Bu sene mülakat vs herşeyi yaptılar atama yapmadılar normalde puanlar artık bir yıl geçerli yarından itibaren onların puan geçerli diil ama nasıl yapacak napacaklar belli diil hiç bisi

Adama dedim bir hastane var beni oraya yatır görüşe de gelmeyin hiç küsmem Allah rızası için azad edin dedim aile boyu oda tutarız biz de geliriz diyorAcıktım da horluyor kalk tost yap desem mi ki
He ye ye snra ben gibi ağlarsn
Bu sene mülakat vs herşeyi yaptılar atama yapmadılar normalde puanlar artık bir yıl geçerli yarından itibaren onların puan geçerli diil ama nasıl yapacak napacaklar belli diil hiç bisi
Mülakat puanları geçerli sayılacak kuzum

Demin horlama diye dürttüm su istedi bir yudum ver diyor çölde yanmış gibi verdim 3 e kadar saydım yine aynı ses artık gülmeye verdim kendımı karnımdakı bile uyandı
Kızı bari rahat bırak da uyusun büyüsün ama herifi uyandır ben benimkine vuruom uyanmazsabkalk horlama diye

Yok be ne ağlıycam kurban olsun kılolarıma adam napam herkes kendı tıpıne baksın bebe doğuruyoz kolaymı ayrıca daha kılo almadım
Hala sucuklu demiosn demi itiraf et

Benimde yakındır zindan gunlerim neyse oradan mektup yazarım kitap yazarım
Keşke bedelini ödüor olsakta atılsak..
Ah canım atam

Dövecem artık biraz once tıkandı nefessız kaldı aha gitti dedim geri geldi Allahtan
Ahahhhh iyi bari gelmiş geri
Hala sucuklu demiosn demi itiraf et

Keşke bedelini ödüor olsakta atılsak..
Ah canım atam
Keşke ama nerdeeevalla yurt dışı imkanım olsa anında tuycem bu ülkeden değiştiremioz susturuluoz biktim

Kuzum birde kesinlikle papatya çayı iç ben rezene ve anasondan daha fazla etki gördüm hepsin günde 1 bardak iç bak nasıl gelicek sütun birde kuzum kesildi diyip korkma daha çok geri gider sütun telaş yapma
Yoruldum daha simdiden. Nasil gecicek bu surec bilmiyorum. Hep aglayasim var. Sanki uyuyorum da uyanicam gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…