- 19 Aralık 2019
- 1.544
- 1.313
- 83
- 35
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.381
Emmesin sonuçta kendini sağıyorsun o her emmek istediğinde dedim ya arkadaşının 3 aylıkken emdi bebeği diye oda sağıyordu oda kolay verdi kilosunuBenmki emmio
Berfumuydu neydiAvutalım ya Allah Allah. Herkesin hamilelik kilosuna kimse karışamaz hıh
İnşallah veririm bendeEmmesin sonuçta kendini sağıyorsun o her emmek istediğinde dedim ya arkadaşının 3 aylıkken emdi bebeği diye oda sağıyordu oda kolay verdi kilosunu
Verirsin kuzum verirsin dur daha yolun başı neyi dert ediyorsun veremesende yanındaki dünya güzeli için değer herşeyeBerfumuydu neydi
Tığ gibi oldu
Neyimiz eksik
İnşallah veririm bende
Hiiii hayatta böyle şişko kalamamVerirsin kuzum verirsin dur daha yolun başı neyi dert ediyorsun veremesende yanındaki dünya güzeli için değer herşeye
Kalmicaksin ki lohusasin şimdi tadını çıkar hem sn niye sezeryan oldun ters giden birşeyler mi vardı kilosu falanHiiii hayatta böyle şişko kalamam
Paramız, çocuk bakıcımız... Sayayım mı? Bunun istişaresinde bulunduk geçenBerfumuydu neydi
Tığ gibi oldu
Neyimiz eksik
Benm ck sorunluydu herşeyim cnmKalmicaksin ki lohusasin şimdi tadını çıkar hem sn niye sezeryan oldun ters giden birşeyler mi vardı kilosu falan
Kızzzz kiloyu geçtimParamız, çocuk bakıcımız... Sayayım mı? Bunun istişaresinde bulunduk geçenNurzfr ile burada. Çözdük o olayın sırrını
Ortayı açarsan golü atar öyle tabii ahshhsjKızzzz kiloyu geçtim
Hepsi makyajlı bakımlı felan
Ben evin içinde zombi gibi geziorm
Bugn herife dedm eski hallerimi özledm
Tut srn cevap olarak bende eski hallerini özledm de
Kafasını koparacaktm
Para olsaydı o tıkı görürdünOrtayı açarsan golü atar öyle tabii ahshhsj
Niye öyle şeyler diyon kızım sen de
E senin de çocuğunun ve evinin 55 tane bakıcısı olsa, bilmem kaç bin teleye havuzlu villa kiralayıp tatil yapsan sen de öyle bakım yaparsın
Ben yapmam mesela. Bende hiç ışık yok. Bakıcı da para da olsa ı-ıh yok. Tembelim. Ancak eve kuaför ve makyöz de gelirse belki bir şeyler değişir
Ortaya karışık bacım ne ararsan var bizdeMNbeyaz canımcım nasılsınız bugn acebe
Nura ne oldu nere gidiyor
Bebeğimmmm sen bakma anneneOrtaya karışık bacım ne ararsan var bizdeŞimdi yattık adam horluyor oğlan ortada ben uçurumun kenarında gibi yatıyom Benim kız büyük savaşçı çıktı bu halde valla seviyom onu
Sağolasın kuşum ama atama yapilmayacakmis ya boşuna gidiom sinava
Yarın kpss var kuzumNura ne oldu nere gidiyor
Evet delirdim valla oğlanda diyo anne sen delirsdinmi diye sen delirttin dedim sen zaten böyleydin diyorBebeğimmmm sen bakma annene
Deli o deli
Başarılar bacım Rabbim zihin açıklığı versin istedğine kavustırsun inşallahSağolasın kuşum ama atama yapilmayacakmis ya boşuna gidiom sinava
Yarın kpss var kuzum
Ne demek yapılmıacak kızSağolasın kuşum ama atama yapilmayacakmis ya boşuna gidiom sinava
Yarın kpss var kuzum
AhahahhahahahaEvet delirdim valla oğlanda diyo anne sen delirsdinmi diye sen delirttin dedim sen zaten böyleydin diyor
Lena teyzem anan sana iyi bakıyor mu nasılsın özledim teyzem
Amin kuzummBaşarılar bacım Rabbim zihin açıklığı versin istedğine kavustırsun inşallah
CB öyle dedi ihtiyacımız yok dedi zaten bu yılda yüzde doksan online devam edecekmis Eylül'de kapanmalar baslayabilirimNe demek yapılmıacak kız
Ahahahhahahaha
Oğlan doğru dioooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?