- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.361
Rezeneyi de bi sevemedim. Göğüslerim taş gibi kocaman oldu dokununca acıyo ama bi damla süt yok kız deliricemSütün kesilmemiştir bebek emmiosa makina sağmaz tıpkı bem gibi..
Sıcak su torbasını göğüslerinde tut sıcak kompres ve masaj yap tek yolu bu
Günde 3 lt su ve rezene iç
En korktuklarıda bu zaten..Susuyoruz ama düşünebiliyoruz. Düşünsünler artik nolur düşünsünler!
Aslında yapılacak cok şey varda...Bir tek o da değil. O kadar faydası yok ki çığlık da atsan sesin bir yere ulaşmıyor. Çok çaresiz hissediyorum. Elimiz kolumuz bağlı. Her şey kontrolden çıkmış gibi
Umarm nurumGünaydınlar.. malesef susturuluyoruz ama kör değiliz umarım herkes biseylerin farkına varır bazı kesimler hala göremiyor ona çok üzülüyorum
Yerinde olsam arkama bile bakmam...Ben yurtdışı doğumluyum, bazen gozum çok kararıyor. Cok.
Gümbür gümbür geliyorlar :)Ne güzel gündem değişti ya ülkenin her yerini yakarak
Bende hç sevmiorm ama zorunluluktan günde 3-4 kupa bardağı içiyorum..Rezeneyi de bi sevemedim. Göğüslerim taş gibi kocaman oldu dokununca acıyo ama bi damla süt yok kız deliricem
Bebeğin bacaklarında da koyurenkli yerler var morluk gibi duruyo. Ilk doğunca hem doktora hem hemsireye ayrı ayrı sordum. Mürekkep bulaşmıştır dediler. Normalmiş. Ben de elimle yokladım morluk falansa cani acır dokununca tepki verir diye. Tepki vermedi. Ama bu boya da çıkması vücudundan.
Bilmiyorum balus bilmiyorum, umut diye bir şey cidden kalmadi....En korktuklarıda bu zaten..
Ve tek hükmedemedikleri....
Düşüncelerimiz....
Düşünceler ölmez.....
Aslında yapılacak cok şey varda...
Bastırıldık, korkutulduk, zindana atıldık yada öldürüldük
Umarm nurum
Yerinde olsam arkama bile bakmam...
Cok ciddiyim..
Gümbür gümbür geliyorlar :)
Misafirliğe devam
Bende hç sevmiorm ama zorunluluktan günde 3-4 kupa bardağı içiyorum..
Cnm ıslak mendille sildinmi?
Kuzum birde kesinlikle papatya çayı iç ben rezene ve anasondan daha fazla etki gördüm hepsin günde 1 bardak iç bak nasıl gelicek sütun birde kuzum kesildi diyip korkma daha çok geri gider sütun telaş yapmaYok da sütüm kesildi. Süt sağma makinesi de bi damla bile çıkaramadı. Napicam
Bilmiyorum ya
AcabaKızlar ya beni korku aldı 2 aydır regl düzene girmişti bugün 5.ci gun gelengiden yok
Hööööh daha az bi soluklan dur yahu. Öyle hemen veriliyor mu?Sanki hiç doğum yapmamşım gibi
Bütün kilolarm duruo
Hööööh daha az bi soluklan dur yahu. Öyle hemen veriliyor mu?
Bence daha zamanı vardır ya. Hiç doğurmadım gerçi ama ahshhstakır takır verio veren valla
Bem zaten yaşadklarmdan dolayı cok aşır kilo almştm ama en azndan 60ımdır die düşündüm
Kendimizi avutmayalımBence daha zamanı vardır ya. Hiç doğurmadım gerçi ama ahshhs
Kız Allah isteyene versin valla yeter bana bu cimcime. Ama korkuyorum yalan yok bilirsin test yapma konusunda inattirimbeklicem 2 hafta gelmezse öyle yaparım
Allah hayırlısını versn kuzum :)Kız Allah isteyene versin valla yeter bana bu cimcime. Ama korkuyorum yalan yok bilirsin test yapma konusunda inattirimbeklicem 2 hafta gelmezse öyle yaparım
Akıllım daha vücudun sis hemen verilmez o kilolar ben 22 kilo aldım son 3 kilom kaldı 7 ayda oda ama ben hiç dikkat etmedim yedimSanki hiç doğum yapmamşım gibi
Bütün kilolarm duruo
Amin bebegimAllah hayırlısını versn kuzum :)
22 kilodan 3 mü kaldı ve 7 aydaAkıllım daha vücudun sis hemen verilmez o kilolar ben 22 kilo aldım son 3 kilom kaldı 7 ayda oda ama ben hiç dikkat etmedim yedim
Kız kendiliğinden gitti aslında bizim aile kilolu ama benim cinsim başka halaya çekmişim. Birde kuzum ictigim bitki çayları ikrada emince iyi gitti her gece süt içmeme rağmen gitti takma kafaya ben hiç takmadım22 kilodan 3 mü kaldı ve 7 ayda
Yani ben 7 ayda kilo veremiecem mi
Nasıl verdn kilolark
Birde kuzum ikra 45 günlüktü benim son 6 kilom kalmıştı düşün gerisini çok yavaş verdim bi andagitti benden kilolar22 kilodan 3 mü kaldı ve 7 ayda
Yani ben 7 ayda kilo veremiecem mi
Nasıl verdn kilolark
Benmki emmioKız kendiliğinden gitti aslında bizim aile kilolu ama benim cinsim başka halaya çekmişim. Birde kuzum ictigim bitki çayları ikrada emince iyi gitti her gece süt içmeme rağmen gitti takma kafaya ben hiç takmadım
Avutalım ya Allah Allah. Herkesin hamilelik kilosuna kimse karışamaz hıhKendimizi avutmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?