Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sütün kesilmemiştir bebek emmiosa makina sağmaz tıpkı bem gibi..
Sıcak su torbasını göğüslerinde tut sıcak kompres ve masaj yap tek yolu bu
Günde 3 lt su ve rezene iç
Rezeneyi de bi sevemedim. Göğüslerim taş gibi kocaman oldu dokununca acıyo ama bi damla süt yok kız deliricem
Bebeğin bacaklarında da koyurenkli yerler var morluk gibi duruyo. Ilk doğunca hem doktora hem hemsireye ayrı ayrı sordum. Mürekkep bulaşmıştır dediler. Normalmiş. Ben de elimle yokladım morluk falansa cani acır dokununca tepki verir diye. Tepki vermedi. Ama bu boya da çıkması vücudundan.

Susuyoruz ama düşünebiliyoruz. Düşünsünler artik nolur düşünsünler!
En korktuklarıda bu zaten..
Ve tek hükmedemedikleri....
Düşüncelerimiz....
Düşünceler ölmez.....

Bir tek o da değil. O kadar faydası yok ki çığlık da atsan sesin bir yere ulaşmıyor. Çok çaresiz hissediyorum. Elimiz kolumuz bağlı. Her şey kontrolden çıkmış gibi
Aslında yapılacak cok şey varda...
Bastırıldık, korkutulduk, zindana atıldık yada öldürüldük

Günaydınlar.. malesef susturuluyoruz ama kör değiliz umarım herkes biseylerin farkına varır bazı kesimler hala göremiyor ona çok üzülüyorum
Umarm nurum

Ben yurtdışı doğumluyum, bazen gozum çok kararıyor. Cok.
Yerinde olsam arkama bile bakmam...
Cok ciddiyim..

Ne güzel gündem değişti ya ülkenin her yerini yakarak
Gümbür gümbür geliyorlar :)
Misafirliğe devam

Bende hç sevmiorm ama zorunluluktan günde 3-4 kupa bardağı içiyorum..
Cnm ıslak mendille sildinmi?

Bilmiyorum balus bilmiyorum, umut diye bir şey cidden kalmadi....

Yok da sütüm kesildi. Süt sağma makinesi de bi damla bile çıkaramadı. Napicam
Bilmiyorum ya
Kuzum birde kesinlikle papatya çayı iç ben rezene ve anasondan daha fazla etki gördüm hepsin günde 1 bardak iç bak nasıl gelicek sütun birde kuzum kesildi diyip korkma daha çok geri gider sütun telaş yapma

22 kilodan 3 mü kaldı ve 7 ayda
Yani ben 7 ayda kilo veremiecem mi
Nasıl verdn kilolark
Kız kendiliğinden gitti aslında bizim aile kilolu ama benim cinsim başka halaya çekmişim. Birde kuzum ictigim bitki çayları ikrada emince iyi gitti her gece süt içmeme rağmen gitti takma kafaya ben hiç takmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…