- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.461
Kış gelmesinnnnnGünaydın4te yatıp 6da kalktım yazdan nefret ediyorum her yerim ıslanıyor uyuyamıyorum ki eşim vantilatörü de kapatıyor boğazı ağrıyormuş paşanın iyileştiğine göre açıcam artık bir haftadır uyuyamıyorum sanki doğum yaptımda bebe fırsat vermiyor kış ne zaman gelicek ben soğukları özledim
Milleti teğet geçen bizi delip geçiyor.
Emer annesiBu şey değil mi ya? Ben..
Herhalde sana çok üzüldüm başıma geldi.
Bu emmeyen bebeyle bi yere gidememKızını bırakıp nasıl gideceeeek. Siz de gidin beraber
O zamana kadar prensesliği bitecek inşallah. Her saltanat bir yere kadar. Bu kız da bir zeytin dalı uzatsın artık anasına yeter yavBu emmeyen bebeyle bi yere gidemem
Nerdeeeeee keşkeeeeO zamana kadar prensesliği bitecek inşallah. Her saltanat bir yere kadar. Bu kız da bir zeytin dalı uzatsın artık anasına yeter yav
Kötü ya iki gündür bulantılar yine arttı. Üç gündür de mide ağrısı eklendi. Gaz mı var ne var anlamadım mide cozuttuNerdeeeeee keşkeeee
Sen nasılsın sennn
Mide ağrısı ilk ayklarda bendede oluoduKötü ya iki gündür bulantılar yine arttı. Üç gündür de mide ağrısı eklendi. Gaz mı var ne var anlamadım mide cozuttu
Amin. Benim öncesinde de mide ağrılarım çok olurdu ama ne zamandır durmuş gibiydi. Bulantıyla birlikte olunca iyice çekilmez oluyorMide ağrısı ilk ayklarda bendede oluodu
Anlam veremiodm öyle ağırıoduki kanamalarımı unutturuodu
Cok iyi bilirim
Allah yardımcın olsun
Yapma ya :/ Her yer başla bir felaketle boğuşuyor. Allah sonunuzu hayır etsin
Hiç sorma parecim zor bela vantilatör karşısında uyudum sırtım yine yapış yapış cildimde hassas direk kaşınıyorum kendimi duşa atıcam şimdiGünaydın canım hemide ne sıcak bayılacam seni düşünemiyorum bile
sus gız Allah korusun de daha fazla dayanamıcam eridik bittikKış gelmesinnnnn
Hep yaz kalsn
bem lohusa depresyonu yaşamadm ya
Gaywt iyiym maşallah :)
Emer annesi
Mutlaka zorla pes etme
Bu emmeyen bebeyle bi yere gidemem
Baş ağrısı bende de oluyor çekilecek dert değilAynen katılıyorum uykusuzluktan başım ağrıyor bugün gidip klima alcam yeter artık
Iyiyiz askos burda sıkıntı yok şükür ilcede olmus maalesefMide ağrısı ilk ayklarda bendede oluodu
Anlam veremiodm öyle ağırıoduki kanamalarımı unutturuodu
Cok iyi bilirim
Allah yardımcın olsun
Hemsirecik aşkoş nasılsn
Vanda sel olmuş
Aynen allah sonumuzu hayır etsnAmin. Benim öncesinde de mide ağrılarım çok olurdu ama ne zamandır durmuş gibiydi. Bulantıyla birlikte olunca iyice çekilmez oluyor
Yapma ya :/ Her yer başla bir felaketle boğuşuyor. Allah sonunuzu hayır etsin
Ben yazı cok seviormsus gız Allah korusun de daha fazla dayanamıcam eridik bittiksen nasıl dayanıyorsun
Allah yardımcıları olsunIyiyiz askos burda sıkıntı yok şükür ilcede olmus maalesef
Allah seniSınav mi bana girdi ben mi sınava anlamadım
Valla soru tarzı hiç alışkın olmadığım şekilde geldi değiştirmişler soru tarzlarını afallafimAllah seniherkes oyle soyluyor yaa zormus. Kpss ninde moku cikti iyice
Hayirlisi olsun nurum yaValla soru tarzı hiç alışkın olmadığım şekilde geldi değiştirmişler soru tarzlarını afallafim
Sizde sıkıntı var mı kuzum iki gündür Van da sel varmış ülkenin her bı tarafinda bisiler var valla yetisemiom artikHayirlisi olsun nurum ya
Yok beybi merkez sakin suan vanda felaket bitmiyor zatenSizde sıkıntı var mı kuzum iki gündür Van da sel varmış ülkenin her bı tarafinda bisiler var valla yetisemiom artik
Allah sonumuzu hayır etsin inşallahYok beybi merkez sakin suan vanda felaket bitmiyor zaten
Amin canim aminnAllah sonumuzu hayır etsin inşallah
Genelde o bizeSınav mi bana girdi ben mi sınava anlamadım
Hep moku çıkmıştki zatenAllah seniherkes oyle soyluyor yaa zormus. Kpss ninde moku cikti iyice
Ayyy okurken tüylerim diken diken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?