- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.501
Kiz yunanlilar kim ılımlı yaklasmazlarsa burdan 10 kişi toplanir alir geliriz onlariBı bu eksikti
Istesek ne olacakki bugün yardim ederler yarin yakanlara kibrit verirler hickimseye guvenmiyorum ☹☹Çok mutsuzum ya. Ülkenin ünlüsü, oyuncusu, şarkıcısı, sosyal medya fenomeni sosyal medyadan İngilizce metin paylaşıp dünyadan yardım istiyor. Biz niye, ne ara, nasıl bu hale geldik ki? Neden? Bu nasıl bir çaresizlik?
Güvenle alakası yok. Düştüğümüz duruma canım sıkılıyor. Zaten devlet de istemiş yardımı artık neye yarayacaksa bu saatten sonra gelen yardımIstesek ne olacakki bugün yardim ederler yarin yakanlara kibrit verirler hickimseye guvenmiyorum ☹☹
İşte bunu hazmedemiyorum. Niye zor yani niye olmasın, niye olmamış, niye olmuyor? Aklıma mukayyet olamıyorumBizim kendi kendimize yetmemiz gerekiyor ama cok zor
Çünkü biz biz değiliz artıkİşte bunu hazmedemiyorum. Niye zor yani niye olmasın, niye olmamış, niye olmuyor? Aklıma mukayyet olamıyorum
Cunku islerini iyi yapamiyorlar. İşin kötü tarafi iyiside yok kimi tutsak elimizde kalıyorlar.İşte bunu hazmedemiyorum. Niye zor yani niye olmasın, niye olmamış, niye olmuyor? Aklıma mukayyet olamıyorum
Nuriskom daha neler var bir bilsen anlatamıyorum burdaTürkiye Hakkında on Instagram: "Manavgat Beşkonak'ta camilerden anons yapılıyor: "Az önce ateş açıldı. Gençler sabaha uyumayalım ve dikkatli olalım. Hainler bu çevrede." #helpturkey"
4,870 likes, 320 comments - trhakkinda on August 1, 2021: "Manavgat Beşkonak'ta camilerden anons yapılıyor: "Az önce ateş açıldı. Gençler sabaha uyumayalım ve dikkatli olalım. Hainler bu çevrede." #helpturkey".www.instagram.com
Oyh oyh sıkıntı burda işte konusamioz buna daha çok sinir oluom biride çıkmış dioki provakasyon yapmayın olanlar meydanda neyin provakasyonuNuriskom daha neler var bir bilsen anlatamıyorum burda
Allah'tan termik santrali deki gaz ve kömür bosaltilmis sistemler devre dışı bırakılmış yoksa Muğla komple silinirdi haritadan... Çökertme silinmiş kalmamış zatenGel de uyu
Bebegim sen 2 canlısın unutma lutfenGel de uyu
Yaklaşık bir 20 senedir...Çok mutsuzum ya. Ülkenin ünlüsü, oyuncusu, şarkıcısı, sosyal medya fenomeni sosyal medyadan İngilizce metin paylaşıp dünyadan yardım istiyor. Biz niye, ne ara, nasıl bu hale geldik ki? Neden? Bu nasıl bir çaresizlik?
Ben güzelimGünaydın güzel bir hafta olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?