Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haberlere bakiom moralim alt üst oldu ya parça parça aradan yakılmış heryer sonra tabi büyüdükçe büyüdü yangınlar videosunu çekmişler parça parça başka yerlerin yakildiginj

Hala yakildigina inanmayanlar var kendimi vurucam sinirden
Heryer bitti gitti canlılar diri diri yandı evler yandı hala daha çoğu yerde evlere gelmiş yanıyor canlıyı sadece hayvan ve insan olarak algılayan Lara kızıyorum bende yanan her bir ağaçta canlıydı can kaybimiz yok diyenler var nasıl yoksa

Yangınların kendiliğinden çıktığını savunanlar varda hala onu diyor
Oda bişeymi...
Eleştirenlere sorgulayanlara her bir yorum yapanlar var.. Okudukça hayır diorm hayır bu kdar at gözlüğü takılmş olamaz diorm sonra hesaba bakıorm fake hesap felanda değil...
Sonra diormki ben ve o aynı gökyüzü altında olnamalıyız

Dünkü mevzu susturuluyoruz çoğu iş guvencesini kaybetmemek için savunuyo emin ol

İnan bence artk iş güvencesi değil..
Derler ya alışmış kudurmuştan beter die..
Bence o misal
Bilemiom artık valla ama yatıp kalkıp nefes alıp verip kufrediom ağzımdan küfür bitmiyo hele yangınlar gece daha da çoğaldı şuan Milas ta termik santraline dogru ilerliyoken diğer yerleri bilmiyorum bile ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…