- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.861
Ee tmm öyle hissedio olabilirn ama yinede bu kdar yüklenme kendine kuzum benm
Ben simdiden alistirma yapiyorumÖrneğe bakkız wp grplarında okuyup yazmayanlar genelde yaşlı teyzeler değilmiydi ya
Hafta sonu iki günde bitirdim mutfağı. Kasıklarım ağrıdıgi için dinlene dinlene yaptım. GerçektenEşek bu kız. Yapmasana öyle şeyler. Bebeğe odaklan. Her şey onun için. Temizlik ne ya bırak ev batınca kimseye bir şey olmuyor
Yakın mı inan hiç bilmiyorum umudum bazen kırılıyor bazen devam diyorum. Ocak ayı ve ağustos ayı benim için zor geçiyor. Bu ay 1 yaşında olacaktıEe tmm öyle hissedio olabilirn ama yinede bu kdar yüklenme kendine kuzum benm
Bak güzel günler yakında
Kız ykkkk daha cok varBen simdiden alistirma yapiyorum
Yaaa suratını asmasanaaaa....Hafta sonu iki günde bitirdim mutfağı. Kasıklarım ağrıdıgi için dinlene dinlene yaptım. Gerçekten
Yakın mı inan hiç bilmiyorum umudum bazen kırılıyor bazen devam diyorum. Ocak ayı ve ağustos ayı benim için zor geçiyor. Bu ay 1 yaşında olacaktıaynı zamanda hamile olanların nette doğum günü kutlamalarını görüyorum içim acıyor ben de temizlikle unutuyorum
Ama var maalesef neyse biraz neselendimKız ykkkk daha cok var
Sen aramızdan ayrılma..
Bende sesin ckmayınca tr geldn sandm
Yaaa suratını asmasanaaaa....
Böyle şeyler düşünmek yok...
Üzülmek yok....
Umudumuzu kaybetmek yokkk
dayler dayler dayloş bak pare surat asıo
Kaynana terörü de olsun mu? Bende cok malzeme var.Buranın dedikodusunu niye yapam ya görümce terörü varken
Eh işte.İyi iyi keyfin yerinde en azından
Benim de ev öyleydi doktor iş yapmaya izin vermiyodu. Kaynanam kalmaya gelince gem temizledi hem terör estirdi demediğini bırakmadı.Bende hep öyle derdm snra hamilelikte ayağa kalkmak yasak olunca hiç bişey gözime batmaz oldu
Eskiden psikopatmışım diorm
O yüzden sende psikopat olma bebeğim
Akşamları keyifle bebek yap
Benim ev pis gibi gelmiyor direk pisBilmem ev pis gibi geliyor
daha dur gece olmadı bismillahBende hep öyle diorm..
Ve hamileliği hiç özlemedim..
Bidahada düşünmüorm
İyi geceler bulutum
Rahin filmi sonrası 2 ay bebe için çabalamak varken
Derin temizlik nedendir neden sorarm?
Bi bakmissin nine olmusuzKız ykkkk daha cok var
Sen aramızdan ayrılma..
Bende sesin ckmayınca tr geldn sandm
Yaaa suratını asmasanaaaa....
Böyle şeyler düşünmek yok...
Üzülmek yok....
Umudumuzu kaybetmek yokkk
dayler dayler dayloş bak pare surat asıo
Terör estirecekse hiç temizlemeseydi...Benim de ev öyleydi doktor iş yapmaya izin vermiyodu. Kaynanam kalmaya gelince gem temizledi hem terör estirdi demediğini bırakmadı.
Afietttt yarasn tosunumaYemeğe gidiyom bacım açım aç
O zaman nerelerdesnnnnnnBi bakmissin nine olmusuz
Yok kuzu daha bu ayin sonunda gelicem
Moralim bozulunca eve girişiyorumBenim ev pis gibi gelmiyor direk pisyerleri silcem toz alcam çok üşeniyorum maşallah sana
daha dur gece olmadı bismillah
nerde olam evde bu sipayla zaman geciriyorumTerör estirecekse hiç temizlemeseydi...
Töbe ya...
Alemmm...
Afietttt yarasn tosunuma
O zaman nerelerdesnnnnnn
DusunceBulutu ben bilmiorm gece gündüz.. Siz türkler ne diyordunuz?
Gecem gündüzüme karıştı
Bırakacak yer buldunuzmu
Yahu o nasıl bir bakıştır
Buldum gibi buraya yakin iki hafta sonra gidip bi bakicam once. Yakin olmasi iyi kardesim gidip bakar arada biraz oynar ilgilenir gelirBırakacak yer buldunuzmu
Gel beni ye bakisi oYahu o nasıl bir bakıştır
Yapmasan ya öyle şeyler keşke. Kolay bir şey değil tabii ki ama kafanı başka bir şeyle oyalamaya çalış. Ben bomboş youtube içerikleri izliyorum kafa dağıtmak için. Yoksa düşün düşün o işlerin sonu yok insan aklını kaçırırHafta sonu iki günde bitirdim mutfağı. Kasıklarım ağrıdıgi için dinlene dinlene yaptım. Gerçekten
Yakın mı inan hiç bilmiyorum umudum bazen kırılıyor bazen devam diyorum. Ocak ayı ve ağustos ayı benim için zor geçiyor. Bu ay 1 yaşında olacaktıaynı zamanda hamile olanların nette doğum günü kutlamalarını görüyorum içim acıyor ben de temizlikle unutuyorum
Koy hadi ondan da koy tamam. Birkaç gece sürer o konular ama haberin olsunKaynana terörü de olsun mu? Bende cok malzeme var.
Hiç ama hiç iyi değilim neal...Yapmasan ya öyle şeyler keşke. Kolay bir şey değil tabii ki ama kafanı başka bir şeyle oyalamaya çalış. Ben bomboş youtube içerikleri izliyorum kafa dağıtmak için. Yoksa düşün düşün o işlerin sonu yok insan aklını kaçırır
Koy hadi ondan da koy tamam. Birkaç gece sürer o konular ama haberin olsun
Salonda ne konuşuyorlarsa yatak odasına gelip gelip yok yemek yemedin, yok sütün geliyo mu bilmem ne deyip duruyo eşim. Sabrediyorum bakalım nereye kadar.Koy hadi ondan da koy tamam. Birkaç gece sürer o konular ama haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?