Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşek bu kız. Yapmasana öyle şeyler. Bebeğe odaklan. Her şey onun için. Temizlik ne ya bırak ev batınca kimseye bir şey olmuyor
Hafta sonu iki günde bitirdim mutfağı. Kasıklarım ağrıdıgi için dinlene dinlene yaptım. Gerçekten
Ee tmm öyle hissedio olabilirn ama yinede bu kdar yüklenme kendine kuzum benm
Bak güzel günler yakında
Yakın mı inan hiç bilmiyorum umudum bazen kırılıyor bazen devam diyorum. Ocak ayı ve ağustos ayı benim için zor geçiyor. Bu ay 1 yaşında olacaktı aynı zamanda hamile olanların nette doğum günü kutlamalarını görüyorum içim acıyor ben de temizlikle unutuyorum

Ben simdiden alistirma yapiyorum
Kız ykkkk daha cok var
Sen aramızdan ayrılma..
Bende sesin ckmayınca tr geldn sandm

Yaaa suratını asmasanaaaa....
Böyle şeyler düşünmek yok...
Üzülmek yok....
Umudumuzu kaybetmek yokkk

dayler dayler dayloş bak pare surat asıo

Bende hep öyle derdm snra hamilelikte ayağa kalkmak yasak olunca hiç bişey gözime batmaz oldu
Eskiden psikopatmışım diorm
O yüzden sende psikopat olma bebeğim
Akşamları keyifle bebek yap
Benim de ev öyleydi doktor iş yapmaya izin vermiyodu. Kaynanam kalmaya gelince gem temizledi hem terör estirdi demediğini bırakmadı.

Bilmem ev pis gibi geliyor
Benim ev pis gibi gelmiyor direk pis yerleri silcem toz alcam çok üşeniyorum maşallah sana
Bende hep öyle diorm..
Ve hamileliği hiç özlemedim..
Bidahada düşünmüorm

İyi geceler bulutum

Rahin filmi sonrası 2 ay bebe için çabalamak varken
Derin temizlik nedendir neden sorarm?
daha dur gece olmadı bismillah

Bi bakmissin nine olmusuz
Yok kuzu daha bu ayin sonunda gelicem

Benim de ev öyleydi doktor iş yapmaya izin vermiyodu. Kaynanam kalmaya gelince gem temizledi hem terör estirdi demediğini bırakmadı.
Terör estirecekse hiç temizlemeseydi...
Töbe ya...
Alemmm...

Yemeğe gidiyom bacım açım aç
Afietttt yarasn tosunuma

Bi bakmissin nine olmusuz
Yok kuzu daha bu ayin sonunda gelicem
O zaman nerelerdesnnnnnn

DusunceBulutu ben bilmiorm gece gündüz.. Siz türkler ne diyordunuz?
Gecem gündüzüme karıştı

nerde olam evde bu sipayla zaman geciriyorum

Yapmasan ya öyle şeyler keşke. Kolay bir şey değil tabii ki ama kafanı başka bir şeyle oyalamaya çalış. Ben bomboş youtube içerikleri izliyorum kafa dağıtmak için. Yoksa düşün düşün o işlerin sonu yok insan aklını kaçırır
Kaynana terörü de olsun mu? Bende cok malzeme var.
Koy hadi ondan da koy tamam. Birkaç gece sürer o konular ama haberin olsun

Hiç ama hiç iyi değilim neal...
Bazı zamanlar canım çok yanıyor.. nete girsem başka şeyler aratiyorum bende netten uzaklaşmak için hem de ev temizliği iyi geliyor rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…