- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.821
Zamani gelince bebede gelir herhalHer kışın sonu bahar aşkoş...
Herşeyin çaresi var.. Bak bana..
Olmayan spermle çözümü bulundu
Şu lohusaya bi ben giremedm
Orası öyle ama ne kdar emek o kdar ekmekZamani gelince bebede gelir herhal
Güle güle oturun. Anlarsın zamanla. Şimdi zaten her şey sana normalde olduğundan da farklı geliyordur. Yepyeni bir hayat. Kapıya "Misafir kabul etmiyoruz" yaz. Sen yazmazsan ben gelip yazacağımDaha bugün geçtik. Ne olduğunu ben de anlamadım valla
Gel yaz. Sabaha kadar da muhabbet ederiz mis.Güle güle oturun. Anlarsın zamanla. Şimdi zaten her şey sana normalde olduğundan da farklı geliyordur. Yepyeni bir hayat. Kapıya "Misafir kabul etmiyoruz" yaz. Sen yazmazsan ben gelip yazacağım
Yaramazlık
Aynılarını sana yapacamne bilsin çocuk yaramazlığı be sen bakma annene teyzem ben biliyorum sen ne kadar akıllı bir bebeksin
Dünürümle ayle dedikodusu qeyfiGel yaz. Sabaha kadar da muhabbet ederiz mis.
GötürdüEe ama isyan ediosn ne saltanatı
Eve geçince neler yapcan
Götürdümü götürdümü
gerek kalmadıYemek sepetinden soyle
sadece yemek getirmekle olur mu illa kalabalık olacak yazılı olmayan kuralEğer evde kimse kalmazsa çekirdek aile yetecekhayır çocuğa zaten ben bakıyorum. Bana biri bi tas yemek getirse yetiyo
GörürsünYapmazsın
HelalllllllllllGötürdüdaha yeni girdik eve sabah beri geziyoruz daha da gezdir demem
gerek kalmadı
sadece yemek getirmekle olur mu illa kalabalık olacak yazılı olmayan kuralneal in dediği gibi misafir kabul etmeyin çalar çalar giderler.kendini toplayınca aile büyükleri de gider.ağrın sızın yoksa ayaktaysan bulunmalarına gerek yok
Buradayım askos
Nasılsn bibiğimmmBuradayım askos
Yıkılmadım ayaktayım misafir kabul etmiyorum diyimağrın sızın yoksa ayaktaysan bulunmalarına gerek yok
Yiyim kuşum napayım derslere girip cikiyorum sen nasılsın lenamiz nasılNasılsn bibiğimmm
Buranın dedikodusunu niye yapam ya görümce terörü varkenKk dedikodusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?