Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah demezler mi, herkes bsyler soylyor, bos gebelikte senin hormon problemin var ondan mi, ilaci braktin ondan mi, ilac kullandın ondan mi. Eh dedim ya, oyle sorguluyonuz ki benden olduğu kesin yani

Oğlanın alçısı çıktı bacım 3 gündür hastanedeyiz benim tahlilller usg alçı derken kafayı yedik bugün gitmıyoz şükür
bütün yaz bınldı çocuk şimdi de otel havuz diye ağlıo onu bir yerlere götürcez ama uzağa gidemem ben yolculuğ dayanamam çok da halsizim sırf gönlü olsun o da haklı

Regenesis max mıdır nedir ondan kullanıyorum öok iştah açıyor hafif bulatı yapıo diye akşamları içiyorum nerde yanlış yapıorum bilemedim İlaç içmektenbi hal oldum kan ilacı ostoecare omega magnezyum progestan mala bağladım

Kesinlikle
Bide kuzenimin eşi eczacı, dedm en iyisi hangisi onu ver
Kimine iyi gelen kimine gelmiyor ama en iyisi şuan bu dedi aldm, çıkarken dediki aslına bakacaksan hepsi boş
Haklı

Progestan=beyaz

Çıkmışmıydık ki
Bir ara çıktk ama kısa sürdü

Progestana boğuldum bacım çok iyi kafa yapıyor bazen uyumak için bile alıyorum sinirlerim bozuksa doğumdan sonra nasıl bırakıcam bilmiyorum

Akşam içtiğinden enerjiyi akşama geceye veriyordur tok karnına gündüz içmeyi dene başa gelen çekilir magnezyuma erken başlamışsın hergün maden suyu içsen iyi olur aslında ama maden suyununda ilaçtan bir farkı yok tat olarak progestan neden kullanıyorsun lekelenme devam ediyor mu

Magazin servisi ayağınıza geldi. Acun'un sevgilisi hamileymiş. Tam bir 2. İbrahim Tatlıses vakası bu adam. Dokunduğunu hamile bırakıyor, evleniyor, boşanıyor. Gerçi İbrahim Tatlıses'te evlenme olayı da yok ıyk hepsi iğrenç

Süreyya Yalçın da taşıyıcı anne aracılığıyla çocuk yapacakmış Amarigalarda

Bensu Soral "Bu dünyaya çocuk mu getirilir" diyormuş. Bitti bu kadar

Çüş çüş yaaaaaaaaaa üre babam üre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…