- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.981
Ah demezler mi, herkes bsyler soylyor, bos gebelikte senin hormon problemin var ondan mi, ilaci braktin ondan mi, ilac kullandın ondan mi. Eh dedim ya, oyle sorguluyonuz ki benden olduğu kesin yaniAlla alla inşallah sorunsuz gelir. Çünkü senin her regl ben birazcık korkuyorum kist mi oldu diye
Canımsın bu ara eşimin ailesi fazla kaldılar ya bende sürekli şunu ye bunu ye yumurtaya iyi gelir vs dediler ya sanırım o yüzden de birazcık fazla taktım
Ama iyiyim merak etme
Oğlanın alçısı çıktı bacım 3 gündür hastanedeyiz benim tahlilller usg alçı derken kafayı yedik bugün gitmıyoz şükür
Regenesis max mıdır nedir ondan kullanıyorum öok iştah açıyor hafif bulatı yapıo diye akşamları içiyorum nerde yanlış yapıorum bilemedimOcean mummy baya enerji veren bir multivamin tavsiye ederim.bugün içtim öyle temizlik yaptım..şekerin normal çıkmasına sevindim her şey yoluna girer inşallah
sık olmasa da tahin pekmez karıştırıp yiyorum öyle iyi oluyor
Kesinlikle)Para tuzağı
Progestan=beyazRegenesis max mıdır nedir ondan kullanıyorum öok iştah açıyor hafif bulatı yapıo diye akşamları içiyorum nerde yanlış yapıorum bilemedimİlaç içmektenbi hal oldum kan ilacı ostoecare omega magnezyum progestan mala bağladım
Bir ara çıktk ama kısa sürdüÇıkmışmıydık ki
Progestana boğuldum bacım çok iyi kafa yapıyor bazen uyumak için bile alıyorum sinirlerim bozuksaKesinlikle
Bide kuzenimin eşi eczacı, dedm en iyisi hangisi onu ver
Kimine iyi gelen kimine gelmiyor ama en iyisi şuan bu dedi aldm, çıkarken dediki aslına bakacaksan hepsi boş
Haklı
Progestan=beyaz
Bir ara çıktk ama kısa sürdü
Şaka yapıosnProgestana boğuldum bacım çok iyi kafa yapıyor bazen uyumak için bile alıyorum sinirlerim bozuksadoğumdan sonra nasıl bırakıcam bilmiyorum
Akşam içtiğinden enerjiyi akşama geceye veriyordurRegenesis max mıdır nedir ondan kullanıyorum öok iştah açıyor hafif bulatı yapıo diye akşamları içiyorum nerde yanlış yapıorum bilemedimİlaç içmektenbi hal oldum kan ilacı ostoecare omega magnezyum progestan mala bağladım
Tamam gelirim ahshshBurada da kedi oteli vargünlüğü 70-80 TL
Hemsirecik ben eski hemsirecegi görmek istiyorum
T Tamam daha sık mi gelsen
Regl oldun muuuHormonlaaar parisim mahvediyor beni cok etkileniyorum regl zamanlari aksi ve nalet oluyorum
Çüş çüş yaaaaaaaaaa üre babam üreMagazin servisi ayağınıza geldi. Acun'un sevgilisi hamileymiş. Tam bir 2. İbrahim Tatlıses vakası bu adam. Dokunduğunu hamile bırakıyor, evleniyor, boşanıyor. Gerçi İbrahim Tatlıses'te evlenme olayı da yok ıyk hepsi iğrenç
Süreyya Yalçın da taşıyıcı anne aracılığıyla çocuk yapacakmış Amarigalarda
Bensu Soral "Bu dünyaya çocuk mu getirilir" diyormuş. Bitti bu kadar
OldumRegl oldun muuu
Bu insanlar çok gıcık yaAh demezler mi, herkes bsyler soylyor, bos gebelikte senin hormon problemin var ondan mi, ilaci braktin ondan mi, ilac kullandın ondan mi. Eh dedim ya, oyle sorguluyonuz ki benden olduğu kesin yani
Ne zaman başlıyo bu gaz sancısı ya. Çünkü başlamasınİnşallah olmazsınız bulutum
Her bebe farklı
Ben olmadım dua edin yarın kan verecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?