Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oğlanın yatağı geldi babasını da yanına yolladım iki aydır uyumuyormuşum onu anladım
Buna rağmen sabahın 4ünde işin ne

Cnmmmm N Neal yakışıklk prensi görde gel.. Kocaman olmaya başlayacak yavaş yavaş

Kuzum benmki kolik bebe değil.. Sadece gaz sancısı oluor.. Gaz sancısı oluncada sinirlenior.. Hırslı bir bebe.. Rahatlığa alışık, tahammül edemior ağlıor
Sırtını sıvazlayınca susuo pırtlıo
Ama 4-5saat boyınca sırt sıvazlamak ölüm oluo tabi

Gördüm gördüm. Totosunu dönmüş bebek reyiz. İyiymiş çok şükür. İdrar enfeksiyonu için Solgar'ın Cranberry'sini verdi

Kolik diye demedim ya. Saç kurutma makinesinin sesi anne karnındaki sese benziyormuş. O yüzden sakinleşiyorlar

Gönderdim ama görümcemle tekrar gelcekler birkaç gün sonra. Bir iki gün kalırlar yine.

Ben herşeye erken başladım cano hiç sorma Progestanı da ağrılarım için kullanıyorum baştan beri hemde iğnesini oluyorum popomda yer kalmadı artık delinmediktek sağlıkla doğsunlarda ne deyim
Üzüldüm totodan vurulan yakar baya geçmiş olsun Aynen sağlıklı doğsunlarda annelerinin kıymetini bilsinler

Oyyy ben sizin bildiğiniz erkeklerden değilim önce yüz görümlüğü verin dio

Günaydınlar gününüz çiçekli böcekli geçsin
Çiçek tmm ama böcek olmasn

Sinirlerim hopladı ama sonuna kadar dayandım. Böyleler gerçekten. Hepsini geçtim benim kendi annem yaptı bunu "İnşallah erkek olur" diye. Sonra da yediğimi içtiğimi erkeğe bağladı falan. Kavga ettim her seferinde. Yengem direkt "Karnın çıkmamış" dedi. "Daha iki aylık, nasıl çıksın?" dedim. Bir şey demedi. Annemin kuzeni "Başka doktora mı gitsen? Belki kan sulandırıcı verir" dedi. Daha neler duyacak acaba bu kulaklar :/

Aa bir de şey var. 1,5 sene önce dayımın cenazesinde babamın kuzeni karnımı tutup "Bebek var mı?" demişti. Başkaları adına ben utanıyorum cidden

Allah'ım bitmiyor bitmiyor bu insanların konuşmaları

Oyyy ben sizin bildiğiniz erkeklerden değilim önce yüz görümlüğü verin dio

Çiçek tmm ama böcek olmasn
Lafın gelişiydi o olmasın tabi zaten soğuklar geldi olmaz artık
eşimde erkek olcak diye kesin emindi ben kızınca burda bana senin alınganlığın falan yazıldı insanın siniri bozuluyor kız erkek ne fark etcekse sağlıklı olsun en önemlisi o yengen komediymiş 2 aylıkken nasıl karın çıksın eskilerden herhalde doğuralı çok olanlar hamileliği unutmuş oluyor boş konuşuyor cenazede öyle davranan bir tipe diyecek bir şey bulamıyorum evlerden ırak

Ya gelini yakın zamanda ikiz doğurdu. Onun karnı erken mi çıktı artık ne olduysa... Herkes ayrı bir kafa cidden. Corona olmasa, daha fazla insanla görüşsek demek daha neler diyecekler

Ya gelini yakın zamanda ikiz doğurdu. Onun karnı erken mi çıktı artık ne olduysa... Herkes ayrı bir kafa cidden. Corona olmasa, daha fazla insanla görüşsek demek daha neler diyecekler
İlk aylarda şişkinlik oluyor ikizde olsa bebek zaten kaç cm ki hemen göbek çıksın cidden herkes ayrı bir kafada kimseyle görüşmemek en güzeli benim burda akrabam olmadığından rahatım eşiminde ailesinde gelip gitme yok iyi böyle

Neblem tahmin yürüttüm. Bir de böyle isyan eder gibi söyledi. "Şu bak yaa karnı hiç çıkmamış" diye. Yastık koyup gezeyim olmadı. Üff bizim sülale felaket kalabalık ve herkes birbirine yakın oturuyor. Kimsenin evine gitmiyorum, eve de kimse gelmiyor ama annemi kapıdan görmek için uğrayınca mutlaka birileriyle karşılaşıyorum. Bir de bir düğüne gittim geçenlerde. Herkes akıl veriyor, herkes. Doktordan iyi biliyorlar

Karnın çıkınca da ne çok kilo almışsın şimdiden derler insanlar bir tuhaf laf edecek yer arıyorlar.yastık alıp boğ bence doktordan iyi biliyorlar çünkü tecrübe etmişler kaç çocuk doğurmuşlar da bilmem ne .. aman salla ya hıhı de kafa salla geç sinirini bozduğuna değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…