Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bensu doğru demiş.. Bende bazen diorm bizimkilere, bu minnoş büyüdüğünde eğer herşey böyle kalmaya devam ederse dönüp cok pis hesap soracak bizden
Acun kroyum ama para bende

Ne zaman başlıyo bu gaz sancısı ya. Çünkü başlamasın dün hiç uyutmadı
Bizde 1 haftadır var valla cok zor
Dua et başlamasn

Ben olmadım dua edin yarın kan verecem
Oyyy kıyamam dualarmz seninle minnoş

Hemsirecik aşkoş mide şeysi nasıl geçti

Ben olmadım dua edin yarın kan verecem
Ayyy hadi insallah bu ayin sanslisi sensin inşallah ❤❤❤
Iyi gecti askos ama bayiltmadan yaptilar odem varmis biraz biyopsi yapilacak 1 ay sonra cikicak sonucu

Iyi gecti askos ama bayiltmadan yaptilar odem varmis biraz biyopsi yapilacak 1 ay sonra cikicak sonucu
Geçmiş olsun. Bayıltmadan nasıl yaptırdın onu İnşallah önemsiz bir şeymiş de "Bu muydu ya" dersin sonunda. Tek sebep yediğin tostlar olsun

Geçmiş olsun. Bayıltmadan nasıl yaptırdın onu İnşallah önemsiz bir şeymiş de "Bu muydu ya" dersin sonunda. Tek sebep yediğin tostlar olsun
5 dakika sürdü en fazla ya kipirdamadan durdum bitirdiler hemen. Ama aklima geldikce midem bulanıyor hala midemde yilan kivriliyormus gibi bir histi

Gııııı bayıtlmadan nasıl yaptılarrr
Cesaret sendeki valla...
Ödem mi varmş.. Demek bol su içmion
İnşallah sonuçlar iyi çıkar
1 ay cokmus yaaa

Ben herşeye erken başladım cano hiç sorma Progestanı da ağrılarım için kullanıyorum baştan beri hemde iğnesini oluyorum popomda yer kalmadı artık delinmediktek sağlıkla doğsunlarda ne deyim

Günayd 🌤
Ben kontrole gidiyorum. 9.20'de randevu. Güzel haberlerle gelebilirim inşallah

MNbeyaz Yatağını güle güle kullansın. Her şey yavaş yavaş yola giriyor bak. Rahat edersin bundan sonra

Bal0ncuk Youtube'dan 148 saat süren, kolik bebekler için saç kurutma makinesi sesi kaydı açıyor musun? Onunla susuyorlar. Biraz senin beynin şey oluyor ama bebek susuyor

T Tamam Kan tahliline gittin mi?

Miss Bride Nörüyon? Kabul günleri bitti mi artık inşallah? Kayınvalideyi gönderebildin mi?

Sağlıkla mutlulukla dön cano oğluşunuda gör gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…