- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.001
Yok askım gelecemmmmKandırıyorsun sanki beni
Bensu doğru demiş.. Bende bazen diorm bizimkilere, bu minnoş büyüdüğünde eğer herşey böyle kalmaya devam ederse dönüp cok pis hesap soracak bizdenMagazin servisi ayağınıza geldi. Acun'un sevgilisi hamileymiş. Tam bir 2. İbrahim Tatlıses vakası bu adam. Dokunduğunu hamile bırakıyor, evleniyor, boşanıyor. Gerçi İbrahim Tatlıses'te evlenme olayı da yok ıyk hepsi iğrenç
Süreyya Yalçın da taşıyıcı anne aracılığıyla çocuk yapacakmış Amarigalarda
Bensu Soral "Bu dünyaya çocuk mu getirilir" diyormuş. Bitti bu kadar
Bizde 1 haftadır varNe zaman başlıyo bu gaz sancısı ya. Çünkü başlamasındün hiç uyutmadı
Oyyy kıyamam dualarmz seninle minnoşBen olmadım dua edin yarın kan verecem
Teşekkür ederim canım benim
Ayyy hadi insallah bu ayin sanslisi sensin inşallah ❤❤❤Ben olmadım dua edin yarın kan verecem
Iyi gecti askos ama bayiltmadan yaptilarBensu doğru demiş.. Bende bazen diorm bizimkilere, bu minnoş büyüdüğünde eğer herşey böyle kalmaya devam ederse dönüp cok pis hesap soracak bizden
Acun kroyum ama para bende
Bizde 1 haftadır varvalla cok zor
Dua et başlamasn
Oyyy kıyamam dualarmz seninle minnoş
Hemsirecik aşkoş mide şeysi nasıl geçti
İnşallah be kankaAyyy hadi insallah bu ayin sanslisi sensin inşallah ❤❤❤
Geçmiş olsun. Bayıltmadan nasıl yaptırdın onuAyyy hadi insallah bu ayin sanslisi sensin inşallah ❤❤❤
Iyi gecti askos ama bayiltmadan yaptilarodem varmis biraz biyopsi yapilacak 1 ay sonra cikicak sonucu
5 dakika sürdü en fazla ya kipirdamadan durdum bitirdiler hemen. Ama aklima geldikce midem bulanıyor halaGeçmiş olsun. Bayıltmadan nasıl yaptırdın onuİnşallah önemsiz bir şeymiş de "Bu muydu ya" dersin sonunda. Tek sebep yediğin tostlar olsun
Sedasyonla hayal meyal hatırladıklarım bile bi fena yapıyor. Helal sana vallahi5 dakika sürdü en fazla ya kipirdamadan durdum bitirdiler hemen. Ama aklima geldikce midem bulanıyor halamidemde yilan kivriliyormus gibi bir histi
Dayanikliyimdir askos ben cok kiprasmam öyleSedasyonla hayal meyal hatırladıklarım bile bi fena yapıyor. Helal sana vallahi
Bana "Doğum rahattı ya. Hamilelik daha zor" diyen birini hatırlattın. Sende de o ışığı gördüm şu anDayanikliyimdir askos ben cok kiprasmam öyle
AjahshsgdhshBana "Doğum rahattı ya. Hamilelik daha zor" diyen birini hatırlattın. Sende de o ışığı gördüm şu an
Gııııı bayıtlmadan nasıl yaptılarrrAyyy hadi insallah bu ayin sanslisi sensin inşallah ❤❤❤
Iyi gecti askos ama bayiltmadan yaptilarodem varmis biraz biyopsi yapilacak 1 ay sonra cikicak sonucu
Ben herşeye erken başladım cano hiç sormaAkşam içtiğinden enerjiyi akşama geceye veriyordurtok karnına gündüz içmeyi dene başa gelen çekilir magnezyuma erken başlamışsın hergün maden suyu içsen iyi olur aslında ama maden suyununda ilaçtan bir farkı yok tat olarak progestan neden kullanıyorsun lekelenme devam ediyor mu
Günaydın bacişkoGııııı bayıtlmadan nasıl yaptılarrr
Cesaret sendeki valla...
Ödem mi varmş.. Demek bol su içmion
İnşallah sonuçlar iyi çıkar
1 ay cokmus yaaa
Bacm bizde gaz atağı varGünaydın bacişko
lena üzme anneni teyzem ya zaten yorgun kadın seni seviyorum öp benim yerime kuzuyu
Oğlanın yatağı geldi babasını da yanına yolladımBacm bizde gaz atağı var
Sende ne var
Bugnlerin kıymetini bil
Uyu uyu
Sağlıkla mutlulukla dön cano oğluşunuda gör gelGünayd 🌤
Ben kontrole gidiyorum. 9.20'de randevu. Güzel haberlerle gelebilirim inşallah
MNbeyaz Yatağını güle güle kullansın. Her şey yavaş yavaş yola giriyor bak. Rahat edersin bundan sonra
Bal0ncuk Youtube'dan 148 saat süren, kolik bebekler için saç kurutma makinesi sesi kaydı açıyor musun? Onunla susuyorlar. Biraz senin beynin şey oluyor ama bebek susuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?