- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.321
Sen gebesin zaten halay basi ol hshshahTebii kiiii ahshhdhhdhd
E cekeliiiim, kim tutar bizi? Hiii?
Ya manyakraad ol, kotulere bi şey olmassss
Ahahsgsjsgs ben ban kralicesiyim biliyonuzYaaaaaaa ne güzeeeeel
Gözü aydın. Sağlıkla kucağına alsın inşallah
Buraya niye gelmiyor
He ya. İyi ki dedin. YoksaHemsirecik 'in izinden gidiyordum
Evet ya guzel olmazmiTotem mi yapak diosun
Cnm öncelericok yoğundu sonra bu tüp olayo felan derken sttesliydi..tam başlıacak mucizesi onunla oldu.. Şimdide ağır geçirio mide bulantısınıama gelecek yakındaYaaaaaaa ne güzeeeeel
Gözü aydın. Sağlıkla kucağına alsın inşallah
Buraya niye gelmiyor
He ya. İyi ki dedin. YoksaHemsirecik 'in izinden gidiyordum
Ajhsahdhshsh asla ve kat'a
Ayyyy cnmmm katreeeeGüzel kadınlar napıyorsunuz bakalım görüşmeyeli
Bal0ncuk 'um gözün aydın kuzum tüplü bebek değil mi bizim minik gazı olacak tabi çıkar gazını anası bir şey olmaz onun gazına kurban
Miss Bride kuzu senin bu çilen bitmedi eminim çok zordur ama kulak asmamaya çalış. Ya da artık açık açık düşündüklerini söyle eşinin ailesine benim moralimi sağlığımı kötü etkiliyorsunuz de, ya da eşin söylesin dicem ama o da seni anlamıyor gibi
@olive_bluto çok tebrik ederim canım, sen geldiğinde ben buralarda yine olmıcam muhtemelen ama sevincini paylaştığımı bil
Ayy benmki ölsnBaşta KV ölse olur mu tövbe yarabbim ya kadının beni getirdiği noktaya bak
Bilmem olabilebulurSen gebesin zaten halay basi ol hshshah
Ahahsgsjsgs ben ban kralicesiyim biliyonuz
Evet ya guzel olmazmi
O fakirlerden biri benim ona göreCnm öncelericok yoğundu sonra bu tüp olayo felan derken sttesliydi..tam başlıacak mucizesi onunla oldu.. Şimdide ağır geçirio mide bulantısınıama gelecek yakında
Ayyyy cnmmm katreeee
Hiç o açıdan düşünmedm
Tüplü olunca ekstra gazlı oluo demi
Bişey diecem sen nerelerdesin???
Nie ara sıra gelmiosn
Bak bide oliveye sen gelince bem olmayacam yazmş bile
Ayy benmki ölsn
7 fakir doyuracam adağım var
Haydin katılın halaya, lorke lorkeeee tilililiiiiiSen gebesin zaten halay basi ol hshshah
Ahahsgsjsgs ben ban kralicesiyim biliyonuz
Evet ya guzel olmazmi
Arkadaki amca senin kaynanaBenim randevu iptal oldu dünkü öğrencisi pozitif çıkmış bugün arkadaşının herife de dedim eve gidicez ama dedim tamam dedi
İzleyeyim ben bunu
Film davalıkmış, kaydı bulunamıyor diyorlar ama bilemedim. Ben de merak ettim şimdi. Belki de amca gerçekten kaynanandırİzleyeyim ben bunu
Bilmem olabilebulur
O fakirlerden biri benim ona göre
Ne edecen evde yaBenim randevu iptal oldu dünkü öğrencisi pozitif çıkmış bugün arkadaşının herife de dedim eve gidicez ama dedim tamam dedi
Canım ilk sebep bebeğim olmuyor bir türlü ahahahahha. Ya buraya girip okudukça hevesleniyorm heveslendikçe üzülüyorum. O yüzden arada girip yeni hamileler var mı diye takip ediyorum ama çok da girmemeye çalışıyorum unutmak için açıkçası. O arada bir hsg çektirdim. Rahmim optimal pozisyonda değilmiş ama doktor bu sorun yaratmaz demişti ama bana yaratıyo gibi geliyoCnm öncelericok yoğundu sonra bu tüp olayo felan derken sttesliydi..tam başlıacak mucizesi onunla oldu.. Şimdide ağır geçirio mide bulantısınıama gelecek yakında
Ayyyy cnmmm katreeee
Hiç o açıdan düşünmedm
Tüplü olunca ekstra gazlı oluo demi
Bişey diecem sen nerelerdesin???
Nie ara sıra gelmiosn
Bak bide oliveye sen gelince bem olmayacam yazmş bile
Ayy benmki ölsn
7 fakir doyuracam adağım var
Olma ihtimali çok çok yüksek öyleyseFilm davalıkmış, kaydı bulunamıyor diyorlar ama bilemedim. Ben de merak ettim şimdi. Belki de amca gerçekten kaynanandır
AVM ye giderim olmadı bakalım yacanın saolsn
Ne edecen evde ya
Git gez
Canm katreCanım ilk sebep bebeğim olmuyor bir türlü ahahahahha. Ya buraya girip okudukça hevesleniyorm heveslendikçe üzülüyorum. O yüzden arada girip yeni hamileler var mı diye takip ediyorum ama çok da girmemeye çalışıyorum unutmak için açıkçası. O arada bir hsg çektirdim. Rahmim optimal pozisyonda değilmiş ama doktor bu sorun yaratmaz demişti ama bana yaratıyo gibi geliyoÜstüne bir şey de yapmadım sonra öyle kaldı. Diğer sebep de mali müşavirlik sınavlarım var, bir yandan da onlara odaklanmaya çalışıyorum. Bu hafta sonu sınavlara giricem.
Sen nasılsın bal0ncummm iyi misindoğumun nasıl geçti, miniğin nasıl oldu iyi mi
Paresilaaa 'cım sen nasılsın var mı bir gelişme
Benim en kötü huyum da bu. Mesela biri benimle avaz avaz kavga etse hakaretler bile yagdirsa karşısında donupkalıyorum. Cevap da veremiyorum tek kelime de edemiyorum. Tepkisiz bi şekilde kalıyorum. Çocukluktan gelen psikolojik bisey sanıyorum ki.Miss Bride kuzu senin bu çilen bitmedi eminim çok zordur ama kulak asmamaya çalış. Ya da artık açık açık düşündüklerini söyle eşinin ailesine benim moralimi sağlığımı kötü etkiliyorsunuz de, ya da eşin söylesin dicem ama o da seni anlamıyor gibi
❤❤❤
Koptummmanonimbirbayan Sayfanın Evropa şubesi. Gelirken getirsin kızı da. Bak bütün sorunlar ikisi bir arada şeklinde çözülüyor görüyorsun
Hemen isim adres hersey gonder alayim evinden haftaya gelicem getireyim yanimda
Ayyy türkiyeyemi geliosun❤❤❤
Tatil hazirliklarii basladi
Koptummm
Hemen isim adres hersey gonder alayim evinden haftaya gelicem getireyim yanimda
Bende tatilde olsam bende güzel derim
Ama anca gaz sancısı olan bir küçükle uğrşaıorm
İyiyde Allah korur
O zaman bama bişi olmaz
Dış güçler uğraştı. Gelmek istedi amma velakin emellerine ulasamadilarSenin mucizeyi bekliyorum sekiz gözle. Sana süfrizler yapsın da gör gününü
Lütfen "Tatile kocamla tek geldik. Sadece ikimiziz" de
Canım bende yeni hsg çektirdim tüplerde sorun yok ama benim rahimde değişik çengel rahim diyorlar bana da çocuğa engel değil ya da düşüğe sebep değil dedi sadece birazcık farklı dedi. Ameliyat olmana gerek yok dediCanım ilk sebep bebeğim olmuyor bir türlü ahahahahha. Ya buraya girip okudukça hevesleniyorm heveslendikçe üzülüyorum. O yüzden arada girip yeni hamileler var mı diye takip ediyorum ama çok da girmemeye çalışıyorum unutmak için açıkçası. O arada bir hsg çektirdim. Rahmim optimal pozisyonda değilmiş ama doktor bu sorun yaratmaz demişti ama bana yaratıyo gibi geliyoÜstüne bir şey de yapmadım sonra öyle kaldı. Diğer sebep de mali müşavirlik sınavlarım var, bir yandan da onlara odaklanmaya çalışıyorum. Bu hafta sonu sınavlara giricem.
Sen nasılsın bal0ncummm iyi misindoğumun nasıl geçti, miniğin nasıl oldu iyi mi
Paresilaaa 'cım sen nasılsın var mı bir gelişme
Oh çok şükür. Doya doya tadını çıkarın 🏖🏝Dış güçler uğraştı. Gelmek istedi amma velakin emellerine ulasamadilarcanımın içi kocamla basbasayim
Olabildiğince eğleniyorum. Telefonu da oda da bırakıyorum... İş yerindekiler arasa da umrumda değilOh çok şükür. Doya doya tadını çıkarın 🏖🏝
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?