- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.361
Kesinlikle Allah'ın izni ile eşin ve arkadaşları burunlari dahi kanamadan evlerine geleceklerAmin parisim sag salim gelsinlerde yeterki
Rezalet. Biz bunun için mi bekledik bu kadar. Bu sefer kaç gün belli mi?Gunaydin kizlar benimki gorevden gelip goreve gitti moraller bozuh
Hayir belli degilmis. En sinir oldugum seyde bu ya asla dogru duzgun bilgi verilmiyor. Gecenin körü arayip cagirdilar oyle kaldik mal gibiRezalet. Biz bunun için mi bekledik bu kadar. Bu sefer kaç gün belli mi?
Neyse geç olsun güç olmasın demişler. Allah tez zamanda sağ salim kavuştursun. Sonra acısını çıkarırsınız eve misafir falan kabul etmezseniz inşallahHayir belli degilmis. En sinir oldugum seyde bu ya asla dogru duzgun bilgi verilmiyor. Gecenin körü arayip cagirdilar oyle kaldik mal gibi
Yok kiz kim gelcek asla cagirmiyorumNeyse geç olsun güç olmasın demişler. Allah tez zamanda sağ salim kavuştursun. Sonra acısını çıkarırsınız eve misafir falan kabul etmezseniz inşallah
Hıı kocanın iş arkadaşının bacanağının kardeşi gelmez mesela. Hem de gece kalmaya cık cık cık ya açtırma kutuyuYok kiz kim gelcek asla cagirmiyorum
Cansin ❤
Hshshsjshs yok yok gelmez kimseHıı kocanın iş arkadaşının bacanağının kardeşi gelmez mesela. Hem de gece kalmaya cık cık cık ya açtırma kutuyu
Kıyamam sana aşkoş...Gunaydin kizlar benimki gorevden gelip goreve gitti moraller bozuh
İyi gecelerGünaydın
Ayy keşkeCansin ❤
Cok isterim gelip tanismayi prensesi gormeyi
Saatlerimiz uyuşmuyorKıyamam sana aşkoş...
Allah yardımcıları olsun
Sağ salim gidip gelsinler inşallah
İyi geceler
Ayy keşke
Her zaman kapım açık kuzum
Cnm normal ped normal doğum için bilemem ama sezeryanda yetmez ilk günler.. Depend yada hasta bezi almanı tavsiye ederim hasta bezide depend gibi..Bal0ncuk sana birkaç sorum vardı depend gerekli mi yoksa normal ped iş görür mü
Bebek bezi olarak 210lu sleepy indirimde almayı düşünüyorum sence fazla mı bir ay yetecek kadar geldi ama bilemedim bir de bebek şampuanı yağı olarak ne kullanıyorsun
Ya sen böyle anlatınca gözlerim doluyor... Ama mutluluktanCnm normal ped normal doğum için bilemem ama sezeryanda yetmez ilk günler.. Depend yada hasta bezi almanı tavsiye ederim hasta bezide depend gibi..
Depend sızdırma yapabilior hasta bezi dhaa korunaklı.. Ama ben depend almıştm ve memnun kaldm bende sızdırma olmadı.. Gayet rahattm.. 1 kutu depend yetio hatta İlk 3 gün depend kullandım sonra normal pede geçtim.. Arttı depend..
Bebek bezine gelince baya gidio bebek bezi mesela ben 210lu prima premium care aldm 1 numara.. Bebeğim 3280 doğdu bende indirindeyken 4tane 70li 1 numara aldım büyük geldi, doğunca 3 kutu 0 kullandık 1 e geçtm..
Şuan bugn tam 1 aylık oldu 3 kutu 0
3 kutu 1 bitti
3*40=120
3*70=210 toplam 330 tane harcadım şimdiye kadar
İlk 1 ay cok bez gidiyor.. Özellikle ilk 15 gün.. Bebeğin pişik olmasın diye sık değiştirmek gerek.. Ben şuana kadar pişik problemi yaşamadım cok şükür..
Ama sleepynin 1 numarası primaya göre daha küçük diyorlar iyice araştır
Bem senin yerinde olsam karar kıldıysam alırdım.. Doğunca duruma göre yol çizerdim
Şuanlık yeter.. Bebeğinde bezi kabul edip etmieceğini görmüş olursun hemde..
Şampuan ve bebek yağı aldım ben.. Piyasada şuan mustela popüler... Ama ben mustela almadm...
Çocuk doktoru arkadaşımın tavsiyesi ile Bübchen aldım.. Alman markası ve almanyada kuzenlerm var onlarada sordum cok iyi dediler.. Aldığıma pişman olmadım cok memnunum.. Bittikçe alacam
Demi.. Topiğin en umutsuz vakası olarak ben bu haldeyim..Ya sen böyle anlatınca gözlerim doluyor... Ama mutluluktannerden nereye
İnşallah canimcimKıyamam sana aşkoş...
Allah yardımcıları olsun
Sağ salim gidip gelsinler inşallah
İyi geceler
Ayy keşke
Her zaman kapım açık kuzum
Yok kiz iyiyim ya sinirim geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?