Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayir belli degilmis. En sinir oldugum seyde bu ya asla dogru duzgun bilgi verilmiyor. Gecenin körü arayip cagirdilar oyle kaldik mal gibi
Neyse geç olsun güç olmasın demişler. Allah tez zamanda sağ salim kavuştursun. Sonra acısını çıkarırsınız eve misafir falan kabul etmezseniz inşallah

Bal0ncuk sana birkaç sorum vardı depend gerekli mi yoksa normal ped iş görür mü
Bebek bezi olarak 210lu sleepy indirimde almayı düşünüyorum sence fazla mı bir ay yetecek kadar geldi ama bilemedim bir de bebek şampuanı yağı olarak ne kullanıyorsun

Cnm normal ped normal doğum için bilemem ama sezeryanda yetmez ilk günler.. Depend yada hasta bezi almanı tavsiye ederim hasta bezide depend gibi..
Depend sızdırma yapabilior hasta bezi dhaa korunaklı.. Ama ben depend almıştm ve memnun kaldm bende sızdırma olmadı.. Gayet rahattm.. 1 kutu depend yetio hatta İlk 3 gün depend kullandım sonra normal pede geçtim.. Arttı depend..
Bebek bezine gelince baya gidio bebek bezi mesela ben 210lu prima premium care aldm 1 numara.. Bebeğim 3280 doğdu bende indirindeyken 4tane 70li 1 numara aldım büyük geldi, doğunca 3 kutu 0 kullandık 1 e geçtm..
Şuan bugn tam 1 aylık oldu 3 kutu 0
3 kutu 1 bitti
3*40=120
3*70=210 toplam 330 tane harcadım şimdiye kadar
İlk 1 ay cok bez gidiyor.. Özellikle ilk 15 gün.. Bebeğin pişik olmasın diye sık değiştirmek gerek.. Ben şuana kadar pişik problemi yaşamadım cok şükür..
Ama sleepynin 1 numarası primaya göre daha küçük diyorlar iyice araştır
Bem senin yerinde olsam karar kıldıysam alırdım.. Doğunca duruma göre yol çizerdim
Şuanlık yeter.. Bebeğinde bezi kabul edip etmieceğini görmüş olursun hemde..
Şampuan ve bebek yağı aldım ben.. Piyasada şuan mustela popüler... Ama ben mustela almadm...
Çocuk doktoru arkadaşımın tavsiyesi ile Bübchen aldım.. Alman markası ve almanyada kuzenlerm var onlarada sordum cok iyi dediler.. Aldığıma pişman olmadım cok memnunum.. Bittikçe alacam

Ya sen böyle anlatınca gözlerim doluyor... Ama mutluluktan nerden nereye

Ya sen böyle anlatınca gözlerim doluyor... Ama mutluluktan nerden nereye
Demi.. Topiğin en umutsuz vakası olarak ben bu haldeyim..
Hadi topiği geçtim... Bebeğini alacaz dedikleri gün hala kulaklarımda çınlıor...
Allah kinseye yaşatmasın
Ben hamileliğimi yaşayamadm.. Rabbim hepinize sağlıklı gebelik nasip etsin parem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…