Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdiye kadar hiç ondan para almadım ama kart vs de almadım sanırım istememdan korktu masadan kalkarken hesap isticenm
Yok la kocana kartını vermeye kalkışmıştı ya bi. Sen sinirlendiydin "Oradan hiçbir harcama yapma" diye. Hahah hesap istemek on nümero fikir. Yüzünün alacağı hali düşünsene

Yok la kocana kartını vermeye kalkışmıştı ya bi. Sen sinirlendiydin "Oradan hiçbir harcama yapma" diye. Hahah hesap istemek on nümero fikir. Yüzünün alacağı hali düşünsene
Hee şimdide kurbanı küçükbaş almış neymiş evin takdirine destek olacakmış gerek yok ben başladım ise dedim

Kızlar söylemeyi unuttum ben

olive_bluto reglini bekliodu temmuzda.. Birkaç gn vardı.. Gidip doktorla görüştüler tüpe başlamak için..
Veeeeeeeeee tüpe başlamak için değil
Kese görmek için gittiler
Mucize bir şekilde gebe olduğunu öğrendi
Maşallah yanılmıosam 2 ayı bitti

Tüplü dalıştan elimde kalanları birine vereyim istiyorum, acaba yasak mı diyordum da sen o kısmı kaçırdın zaar. Bal0ncuk meşazla sor dedi. Sordum, yasakmış
Ayy iyikş sormuşsun bide banla uğraşma

Bide kızlar bizim olive_bluto garantici kız..

Gebeliği mucize olunca.. Hamile olduğu halde eşine sperm testi yaptırmış..
Ve test sonucu berbat.. Yerlerde...
Oda işini garantiye almak için bu ayın sonunda fetal dna yaptıracak spermlerden dolayı..
İnşallah güzel sonuç alır

Hepinize selamı var... Yakın zamanda gelecek

Böyle güzel haberi nasıl unutursun neyse
Tebrik ettiğimi çok sevindiğimi söylersin canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

Ayyy çok sevindim kuzum yaaa inşallah sağlıkla ilerlesin olive_bluto

Böyle güzel haberi nasıl unutursun neyse
Tebrik ettiğimi çok sevindiğimi söylersin canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Aslında unutmaktan cok., kararsızlkk
Hani kendi gelip söylemek istedi haklı olarak ama ağır mide bulantısı yaşıor
Birazda fetal dna stresi var spermlerden dolayı
O yüzden ben söylemiş bulundm
Kızmaz umarm

Ayyy çok sevindim kuzum yaaa inşallah sağlıkla ilerlesin olive_bluto
İnşallah kuzum
Darısı sizlerin başına..
Gerçekten mucize onunkide

Allah'ın izni ile sağlıkla sihhatle devam edecek canim...sonuç ne zaman gelecekmiş

Rabbim mucizesinin birini göstermiş ins sonuçlar güzel çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…