- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.281
Ahahahahsjsjs cok iyi fikirYemek masasında paraları çıkar yüzlerine saç. "Sen bağa kredi kartı mı veriyordun???" de
Şimdiye kadar hiç ondan para almadım ama kart vs de almadım sanırım istememdan korktuYemek masasında paraları çıkar yüzlerine saç. "Sen bağa kredi kartı mı veriyordun???" de
Yok la kocana kartını vermeye kalkışmıştı ya bi. Sen sinirlendiydin "Oradan hiçbir harcama yapma" diye. Hahah hesap istemek on nümero fikir. Yüzünün alacağı hali düşünseneŞimdiye kadar hiç ondan para almadım ama kart vs de almadım sanırım istememdan korktumasadan kalkarken hesap isticenm
Hee şimdide kurbanı küçükbaş almış neymiş evin takdirine destek olacakmış gerek yok ben başladım ise dedimYok la kocana kartını vermeye kalkışmıştı ya bi. Sen sinirlendiydin "Oradan hiçbir harcama yapma" diye. Hahah hesap istemek on nümero fikir. Yüzünün alacağı hali düşünsene
O neymiş anlamadım yaHee şimdide kurbanı küçükbaş almış neymiş evin takdirine destek olacakmış gerek yok ben başladım ise dedim
Büyük baş hayvana hisseye girmemiş bu bayramda onu soyluyo bize size ev taksitine yardım ederim diye girmedim diyeO neymiş anlamadım ya
Kızlar söylemeyi unuttum benBal0ncuk olive bluto'dan haber var mı? Temmuz sonunda tedaviye başlayacaktı noldu acaba
Bu arada kızlar ben ilaç olayını sordum. Sağlık Bakanlığı tebliğinden dolayı ücretli/ücretsiz fark etmeksizin ilaç paylaşımı yapmak yasakmış. Sizin de haberiniz olsun
Ayy iyikş sormuşsun bide banla uğraşmaTüplü dalıştan elimde kalanları birine vereyim istiyorum, acaba yasak mı diyordum da sen o kısmı kaçırdın zaar.Bal0ncuk meşazla sor dedi. Sordum, yasakmış
Böyle güzel haberi nasıl unutursunKızlar söylemeyi unuttum ben
olive_bluto reglini bekliodu temmuzda.. Birkaç gn vardı.. Gidip doktorla görüştüler tüpe başlamak için..
Veeeeeeeeee tüpe başlamak için değil
Kese görmek için gittiler
Mucize bir şekilde gebe olduğunu öğrendi
Maşallah yanılmıosam 2 ayı bitti
Ayy iyikş sormuşsun bide banla uğraşma
Ayyy çok sevindim kuzum yaaaKızlar söylemeyi unuttum ben
olive_bluto reglini bekliodu temmuzda.. Birkaç gn vardı.. Gidip doktorla görüştüler tüpe başlamak için..
Veeeeeeeeee tüpe başlamak için değil
Kese görmek için gittiler
Mucize bir şekilde gebe olduğunu öğrendi
Maşallah yanılmıosam 2 ayı bitti
Ayy iyikş sormuşsun bide banla uğraşma
Aslında unutmaktan cok., kararsızlkkBöyle güzel haberi nasıl unutursunneyse
Tebrik ettiğimi çok sevindiğimi söylersin canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
İnşallah kuzum
Allah'ın izni ile sağlıkla sihhatle devam edecek canim...sonuç ne zaman gelecekmişAslında unutmaktan cok., kararsızlkk
Hani kendi gelip söylemek istedi haklı olarak ama ağır mide bulantısı yaşıor
Birazda fetal dna stresi var spermlerden dolayı
O yüzden ben söylemiş bulundm
Kızmaz umarm
İnşallah kuzum
Darısı sizlerin başına..
Gerçekten mucize onunkide
Daha ayın sonunda yaptıracak kuzumAllah'ın izni ile sağlıkla sihhatle devam edecek canim...sonuç ne zaman gelecekmiş
He daha yaptırmadıDaha ayın sonunda yaptıracak kuzum
Rabbim mucizesinin birini göstermiş ins sonuçlar güzel çıkacakAslında unutmaktan cok., kararsızlkk
Hani kendi gelip söylemek istedi haklı olarak ama ağır mide bulantısı yaşıor
Birazda fetal dna stresi var spermlerden dolayı
O yüzden ben söylemiş bulundm
Kızmaz umarm
İnşallah kuzum
Darısı sizlerin başına..
Gerçekten mucize onunkide
Amin inşallahYolunu ben de bilmiyorum ama inşallah düzelir. Yoksa kızcağıza hepten zehir edecekler lohusalığı
İşte var-sa ölsün parem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?