Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pareeeeeeeeee

Yaaaaa Ece cokkk güzelllll
İlk kez böyle bir tepki aldım çok teşekkür ederizz Bal0ncuk teyzesi
Değişmez o artık Furat alıştığınız için diğer isimleri benimseyemiyorsunuz bir de annen mi dedi erkeği tüh kadın kendi topuğuna sıkmış alması lazım artık kv ne güzel meyve siparişi veriyor sanki bizdede bir akraba renkli gözlü olur inşallah dedi hayır mavi yada yeşil olsa ne yapcak acaba kahverengiyi renkten saymıyorlar herkesin içinde bir deli yatıyor
Hayır desen topa tutardık seni maşallah ana gibi ana ne güzel içinden gelmiş içini severim deseydin benim de kv tam takacak sanırım öyle duyum aldım eşim annesine bilezik yap diyip duruyor da bakalım yaparlarsa kırmızı kurdelasıyla bileğime takıp canım annem yazılı foto atarım

Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır demişler. Hepsi aynı amaç uğrunaydı, öyle düşün
Ah neoş... Haklısın ama insan maddi manevi daha cok yoruluor..
Psikoloji pert oluyor.. Hormonlar vücut felan yıpranıo..
Şimdiki aklım olsa öğrendiğim ilk güm tüpe başlardım..

<
Yaa nedenki? Bence çok zarif bir isim.. Cok yakışıyor kz bebelere..
İkinci bebem kız olursa düşünebilirim
Kızzz bebeye alıor bileziği sana almıo gelmezki senin koluna... Ama parmağına takıp bize atabilirsin
Ay yoksa büyük bilezikmi alacak
N Neal duy ne kaynanalar var..
Bizimkiler anca çehresini büzüp otursunlar

İnşallah seyahat yasağı çıkarda bizimki doğuma gelemez Hiç onla uğrasacak halım yok benim ya
Zaten yanlızım şu hayatta biz bize yeteriz

Neyyynnnnnnnn biz ne güne duruos
Kalbim çıt
Keşke yakın olsaydın gerçekten
İnsanın en çok bir yakınına ihtiyaç duydugu zamanlar geldi çattı
Tam dedik doğumdan önce evi kırklayalım annemin bcağı tuttu ayakta duramıyor resmen başka da kimsem yok zaten
Ben ayakta durunca sancım kalkıyor bebe bir yere toplanıyor doğuracak gibi oluyorum
Dün oğlanı almaya gittim mecbur yürüyemiorum arrık kesin
Valla oturup ağladım

Kıyamam beyazım
Kadınmı tutsan temizlese?

Gunaydinlarrr dün baya yorgundum kuzum nöbet vs derken yorulmusum eve gelince sizdim

dayler dayler İkizlerini neden sakladın bizden? Oğlanı da büyütmüşün, hayırlı olsun Eki Görüntüle 2915935
Ya neal, neden beni açığa cikardin ki? Ask olsun be, surda gizli gizli takiliyorduk. Ayrica da o ilk oglum, ikinci icin daha baska planlarim var, okursunuz haberlerden. Buradaki sacim filan da sadeydi, simdi gorun asil hshdhdhd
Şatoda dior.... Bakın iyi okuyun
ŞATO...
Seni ve dayler dayler i sahneye davet ediorm
Geliyorum bacim, bu davete dayanamam
Benim yerim sahneler zaten. Bekliyorum ilk kim yapacak o sünnet düğününü diye. Masalara çıkıp oynayacağım. Kafama da kravat takarım belki yandan
Beline pullu kemer aldim ben seni, tabii ki hepsi has altından, daha rahat kivittir diye
Altin gelecekse erken seyedeyim ben shdhdhdhd

Şatoda sünnet düğünü yapacaksan eğer
Tam takacam

Hahahhajsjsjsj açık açık da diyemiyor da. "Belki sizin bebek toplu olur. Belki saç rengi sana benzer. Ablamın torunlarının da senin gibi" diyor Annemi şey diye korlutuyorum "Erkek istedin. Mecbur sen bakacaksın artık" ahshhsjdj
Ya eminim öyledir. Benim tek tüplü dalış bile çok çok yıprattı hem bedenen hem psikolojik olarak ama işte bilemiyorsun ki önceden. Her şerde bir hayır varmış gerçekten diyorum. Bizi apar topar tüpe yönlendirmeseler belki öncesindeki denemelerden yılıp tüpe hiç yanaşmazdım bile

Seninki de künye alacağıdı sanki, ne oldu o iş? Günahını almayayım şimdi. Ben daha ziyade görümce teröründen muzdaribim. O görmeye gelmesin, hediye de vermese olur
ahahhshsjsjsjjsjs Shakira kemerinin gerçek altınlısı mı? Kumaşı da kadifeden olsun bari. Oh oh iyi oldu bu hayallerimdeki sünnet düğünü davetini biraz daha öteye taşımış oldun

Ben de mi dört tane yapsam? Yaşım genç. Büyük çocuklar da küçüklerin bakımına yardım eder zaten. Bir sürü parti yapabilirim böylece. Instagram'ı her açtığımda yeni bir cinsiyet partisi görüyorum. İnsanın canı çekiyor tabii. "Benim neden yok beyle rengarenk bolonlu partim?" diyorum

Bebek kıyafetlerine bakarken bir şey dikkatimi çekti. Pembeler kız bebek için. Aynı kıyafetin mavisi de kız için. Onlara da fiyonk, fırfır koymuşlar. Erkek bebeklere incir yaprağı mı bağlanıyor? "Tekstil dünyasına o konuda ben de çok kırgınım" diyen olmamış mı?

Yap kiz yap, bebek dedigin kismetiyle gelir ne de olsa, bizim de en büyük ve ulvi gorevimiz cocuk yapip çocuklarımızın anasi, kocamizin karisi, evimizin gelini olmak. Yap onlar büyütür birbirini rahat edersin hem yasliliginda bakarlar sanabdjshdshdh. Ayrica da bilmyomus gibi yap bi particik sen de nolmus yani
En tilt oldugum sey. Sirf o sebepten cevremi uyardım mavi-yeşil-cinsiyetci seyler almayin bana, bi aciyon dolap pembe ya da mavi zehirlenmesi, odasi mavi ya da pembe, sonra esitlikci yaklasim bekliyoruz, olmaz o is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…