Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hee zenginliği asıl doğunca görecek bizimki. Bir bakacak, doğana kadar kendi rızkını yemiş boyuna. İsim yazılı künyem vardı benim küçükken ya ne modaydı o zamanlar. Altın emzik istesin bakalım ne bulacak karşılığında İsim yok, isimsiz kaldık. Ablamın 4,5 yaşında oğlu var. Dedi ki "Adını Furat koyun". Bir aydır falan Furat diyor bütün aile ahshhsjshsj

Nö nö nö neden fuat

Birileri bugn o kadar pasta yediki
Biz pasta sorunca yok dedi
Şikayet etmek gibi olmasn
Bilin bakalım kim
İpucu veriorm baş harfi Paresilaaa
Bu kadarını beklemiyordum kiii
Sağolsunlar sevildiğini hissetmek güzel...
ama hiç olmasa da olurdu
34 oldum artık yarın reglde olurum. 34 yaşında evli çocuksuz... Sanırım canımı sıkan bu

Offf aşkoş

Evet bıngıdal cok cok cok önemli
Bulutum siz isim seçtimizmi?
Aminnn cnm benm saol
Allah hepimizin aile birliğini daim etsin
Amin. Ece hanım bizimki
olsun rızkıyla gelir derler giden para gelir çeyrek altın takanınız çok olsun o erkek torun isteyenler yapsın birer bilenzik benimde künyem varmış kısa bir süreliğine sonra bozmuşlar hala moda öyle deme çok güzel künyeler var hediye gelir belkim yalnız ağzınızı o isme alıştırmayın sonra vazgeçilmiyor kendimizden biliyorum ece diye diye ağzımız alıştı vazgeçemedik sanki adı oymuş değiştiremezmişiz gibi koycaz mecbur Fırat güzelmiş furat bilemedim

ama hiç olmasa da olurdu
34 oldum artık yarın reglde olurum. 34 yaşında evli çocuksuz... Sanırım canımı sıkan bu
Öyle şey mi olur ya iyiki doğdun sevdiklerinle nice mutlu yaşların olsun Daha gençsin yaşlı moduna girme inşallah yeni yaşın hayırlı sağlıklı bir evlat verir güpgüzel bir sene olur senin için

ama hiç olmasa da olurdu
Pareeeeeeeeee

Yaaaaa Ece cokkk güzelllll

Nö nö nö neden fuat
Fırat bence Fuatsa bencede no no no
Hahah Fuat değil ya Furat. Çizgi filmde Fırat diye bir karakter mi ne varmış. Onu düzgün diyemediği için Furat koyun dedi çocuk. Ağzımıza yapıştı gerçekten. O kadar benimsedim ki nasıl değiştireceğiz acaba. Hayır alternatifini de bulamadık bir de. Hiçbir isim içime tam sinmiyor

Doğru diyon. Anama diyeyim erkek erkek dedin, çak bi bileeenzik Eşimin annesi de çaktırmadan saç rengi ve kilo siparişi veriyor ahshhss Çok şükür hep beraber deliriyoruz
Benim yerime de çak bir tane. Paresilaaa Ben de 34'üm ne olmuş yani 34 olduysak? Sana çaresizsin demediler ki. Beklemek istemediğiniz noktada tedaviye geçersiniz. Ya bak bana aşılama deneyeceklerdi güya. Öyle bir noktaya geldik ki "Daha fazla vakit kaybetmeyin, tüpe geçin" dediler. Aşılamaya sayı yetmedi bile

Heeee fıratsa olur tmm onay verdik biz
Benm anam tam taktı.. Şimdi içinden geliomş isimli bileklik alacakmş
Al al dedm.. Hç hayır demem

Valla sen iyisini yaptn hoppp tüp..
cukulatam da en doğrusunu yapıo helal..

Bu arada Nurzfr bugn uğramadığını farketmedim sanmaaaaa

Bizde tüplü dalış esastır
Altına bu devirde hayır denilebilemez ama o kadar uçtu ki eskisi gibi pek kimse altın da hediye etmiyordur artık birinci derece akrabalar dışında

Bizde tüplü dalış esastır
Altına bu devirde hayır denilebilemez ama o kadar uçtu ki eskisi gibi pek kimse altın da hediye etmiyordur artık birinci derece akrabalar dışında
Bize biraz altın geldi ama en ckk Benm kız iyi para topladı
Mesela samimi kuzenlerm alsak beğenmiecen diyip hep yastk altına para bıraktılar bende topladm gittim altın yaptm kıza
Ganimetleri iyi topladık

Bize biraz altın geldi ama en ckk Benm kız iyi para topladı
Mesela samimi kuzenlerm alsak beğenmiecen diyip hep yastk altına para bıraktılar bende topladm gittim altın yaptm kıza
Ganimetleri iyi topladık
Kızının kendisi gelene kadar yediği ganimetlerin yanında esamesi okunmuyordur ama olsun, zarardan kar bir nevi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…