- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.761
Ney sıvı?Ben de sıvı aldım kuzum ya
Di mi ya :/ Ablam da altını battaniyeyle destekliyordu hep. Zaten 6 ay kullanabiliyorsun ancak. Onun da çeyreğinde bebek içinde yatmaya uygun ebatlarda değilAltına ince yastık koyuyorum. Puset için en az bir buçuk aylık falan olması lazım ki rahat yatsın. Ilk zamanlar içinde rahat olsun diye maymun oldum. Yastıklar battaniyeler. Ben de kanguruyu beceremedim bi türlü. Çocuk içinde aglamiyo ama ben rahatsizmis gibi hissediyorum. Biraz daha büyüyünce daha rahat olur kim bilir.
Zannetmiyorum paris ya keske olsaAyyyy inşallah güzel haberle gelirsin
Hoşgeldin ayrıca bir daha da gitme
Yoktur balus bence stres ve yolculuktan gecikti kesin. Cenazedeydik nerede olalim☹Neden böyle şeyler seni buluo
Yeettiiişşşğğğğğ
Aşkoşşşşşşş acep varmıdır ya?
Neyden regl olunmazkiiii
Sen nerdesinnnnn heemmmm
Yapmadım olsa cikardi diye. Milletin 1 hafta onceden belli oluyor ☹aney tekrar yapmadın mı test?
Ayy bana hediye geldi kanguru.. Halası getirmiş... Chicconun.. Bu ne yaağğğğğ dedm.. Herşeyi ayrı dert.. Anlamam ben bndan dedmNey sıvı?
Di mi ya :/ Ablam da altını battaniyeyle destekliyordu hep. Zaten 6 ay kullanabiliyorsun ancak. Onun da çeyreğinde bebek içinde yatmaya uygun ebatlarda değil
Kanguruyu çok güzel kullananlar var. Ben kendime hiç güvenmiyorum o konuda. Hem taşıyamam çok güçsüzüm hem de çocuk içinde hamur yığını gibi yığılıyor sanki
Cenaze???Zannetmiyorum paris ya keske olsa
Yoktur balus bence stres ve yolculuktan gecikti kesin. Cenazedeydik nerede olalim☹
Yapmadım olsa cikardi diye. Milletin 1 hafta onceden belli oluyor ☹
Tohumuna o kadar para saydık ama yetmedi demek ki. Kendi kesesinden yiyor, haberi yok. Sizinki de mi açmıyor? Bir umut belki detaylıda görürüz dedim, bakalım
Sizin de mi cenazeniz vardıZannetmiyorum paris ya keske olsa
Yoktur balus bence stres ve yolculuktan gecikti kesin. Cenazedeydik nerede olalim☹
Yapmadım olsa cikardi diye. Milletin 1 hafta onceden belli oluyor ☹
Özelden yazayım şimdi reklam meklam derlerbebwyim şimdiden tüp bebe merkezlerine bakmaya başladım ben. Sen nerde olmuştun
TamamdırÖzelden yazayım şimdi reklam meklam derler
Ayy bana hediye geldi kanguru.. Halası getirmiş... Chicconun.. Bu ne yaağğğğğ dedm.. Herşeyi ayrı dert.. Anlamam ben bndan dedm
Ama taktık felan.. Rahattı
Evde at gib koştk
Cenaze???
Arkadasim vefat etti kazada. Gecen sene sehit olan bi abimiz vardi hatırlarsiniz belki onun esiydi.Sizin de mi cenazeniz vardı
Ya hep bu bir hafta önceden öğrenen tayfanın gazabına uğradık. Onların yüzünden reglime 9 gün kala idrarda pozitif göreceğimi sandım aylarca. Çok küçük bir kesim bu bence
Cukommm istanbuldanıydın senbebwyim şimdiden tüp bebe merkezlerine bakmaya başladım ben. Sen nerde olmuştun
AhhhhArkadasim vefat etti kazada. Gecen sene sehit olan bi abimiz vardi hatırlarsiniz belki onun esiydi.
Amin canim, evet 2.5 yasinda dahaCukommm istanbuldanıydın sen
Ahhhh1 sene arayla
Mekanı cennet olsun
Çocukları vardı demi
Ah kurban olurum... Ne büyük acıAmin canim, evet 2.5 yasinda daha
Sehidin mevlidine gidiyorduk, esinin cenazesine gitmek varmis nasipte. Ikisini birlikte görüp geldikAh kurban olurum... Ne büyük acı
Ayyyy...... Kadere baaakkkkkSehidin mevlidine gidiyorduk, esinin cenazesine gitmek varmis nasipte. Ikisini birlikte görüp geldik
İStanbul kuzuu evetCukommm istanbuldanıydın sen
Ahhhh1 sene arayla
Mekanı cennet olsun
Çocukları vardı demi
Ah ne acı ya Rabbim. Başınız sağ olsun. Mekanları cennet olsun. Evlatlarının sağlıklı, uzun ömrü olur inşallahArkadasim vefat etti kazada. Gecen sene sehit olan bi abimiz vardi hatırlarsiniz belki onun esiydi.
Sagol canim amin inşallahAh ne acı ya Rabbim. Başınız sağ olsun. Mekanları cennet olsun. Evlatlarının sağlıklı, uzun ömrü olur inşallah
Tohumuna o kadar para saydık ama yetmedi demek ki. Kendi kesesinden yiyor, haberi yok. Sizinki de mi açmıyor? Bir umut belki detaylıda görürüz dedim, bakalım
Sipariş gibi olcak ama fena da olmasın saf da olmasın ortası olur inşallah@MNbeyaz oğlu akrepti sanırım
Oğlanlar değilde kzlar fena oluo
Ben 38+2de sezeryan oldum..
Bandada güzel ya.. Foto çekilirken 2 dk takıosn ama kafa üstündeki bıngıldaktan dolayı doktorumuz cok tutmamız gerektiğini söyledi bilgin olsun bulutum..
Bide toka ben almadm kuzenm almş böyle açılıp kapanandan ama durmuo
Kısa daha
Bende doğum günümde istedm ama erken olurdu 10 temmuz..
19 temmuzda geldi
Görmednmi yüzünü daha
Offf aşkoşBu arada test yaptim yine dayanamadim negatifbıktım
Evet bıngıdal cok cok cok önemliBiz renkliye girmedik sürpriz olcak yakında tanışırız herhalde sizinki zengin bebe tabi öyle kolay açmaz isimli künye altın emzik isteyebilir neden olmasın yakında görürsünüz bence bekletmez anasını künye demişken isim var mı aklınızda
Sipariş gibi olcak ama fena da olmasın saf da olmasın ortası olur inşallahbıngıldağı bilmiyordum dikkat edeyim kısa falan ama saçı varmış yine hava katar ona darısı bize Temmuzda doğumgünün olduğunu da bilmiyordum söylemedin hiç eşinle evladınla nice güzel yaşların olsun inşallah iyiki doğdun ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?