Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de sıvı aldım kuzum ya
Ney sıvı?
Di mi ya :/ Ablam da altını battaniyeyle destekliyordu hep. Zaten 6 ay kullanabiliyorsun ancak. Onun da çeyreğinde bebek içinde yatmaya uygun ebatlarda değil
Kanguruyu çok güzel kullananlar var. Ben kendime hiç güvenmiyorum o konuda. Hem taşıyamam çok güçsüzüm hem de çocuk içinde hamur yığını gibi yığılıyor sanki

Ayyyy inşallah güzel haberle gelirsin
Hoşgeldin ayrıca bir daha da gitme
Zannetmiyorum paris ya keske olsa
Neden böyle şeyler seni buluo

Yeettiiişşşğğğğğ

Aşkoşşşşşşş acep varmıdır ya?
Neyden regl olunmazkiiii
Sen nerdesinnnnn heemmmm
Yoktur balus bence stres ve yolculuktan gecikti kesin. Cenazedeydik nerede olalim☹
aney tekrar yapmadın mı test?
Yapmadım olsa cikardi diye. Milletin 1 hafta onceden belli oluyor ☹

Ayy bana hediye geldi kanguru.. Halası getirmiş... Chicconun.. Bu ne yaağğğğğ dedm.. Herşeyi ayrı dert.. Anlamam ben bndan dedm
Ama taktık felan.. Rahattı
Evde at gib koştk

Yoktur balus bence stres ve yolculuktan gecikti kesin. Cenazedeydik nerede olalim☹

Cenaze???

Sizin de mi cenazeniz vardı

Ya hep bu bir hafta önceden öğrenen tayfanın gazabına uğradık. Onların yüzünden reglime 9 gün kala idrarda pozitif göreceğimi sandım aylarca. Çok küçük bir kesim bu bence

Ayy bana hediye geldi kanguru.. Halası getirmiş... Chicconun.. Bu ne yaağğğğğ dedm.. Herşeyi ayrı dert.. Anlamam ben bndan dedm
Ama taktık felan.. Rahattı
Evde at gib koştk

Cenaze???

Arkadasim vefat etti kazada. Gecen sene sehit olan bi abimiz vardi hatırlarsiniz belki onun esiydi.

Tohumuna o kadar para saydık ama yetmedi demek ki. Kendi kesesinden yiyor, haberi yok. Sizinki de mi açmıyor? Bir umut belki detaylıda görürüz dedim, bakalım
Biz renkliye girmedik sürpriz olcak yakında tanışırız herhalde sizinki zengin bebe tabi öyle kolay açmaz isimli künye altın emzik isteyebilir neden olmasın yakında görürsünüz bence bekletmez anasını künye demişken isim var mı aklınızda
Sipariş gibi olcak ama fena da olmasın saf da olmasın ortası olur inşallah bıngıldağı bilmiyordum dikkat edeyim kısa falan ama saçı varmış yine hava katar ona darısı bize Temmuzda doğumgünün olduğunu da bilmiyordum söylemedin hiç eşinle evladınla nice güzel yaşların olsun inşallah iyiki doğdun

Bu arada test yaptim yine dayanamadim negatif bıktım
Offf aşkoş

Evet bıngıdal cok cok cok önemli
Bulutum siz isim seçtimizmi?
Aminnn cnm benm saol
Allah hepimizin aile birliğini daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…