Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bitmiyor ki masraflar. Bu ay rahatlarız diyordum. Arabanın muayenesi gelmiş. Gel gel sen de gel
500 liraydı yaptırdık. O zaman piyasaya göre pahalı sayılıyordu bu fiyat. Şimdi nasıl olur da en uygunu 600 lira olur, bunun nesine zam geldi? Daha bir yıl olmadı ya.
Ya biz 7-8 ay önce eşimin takviyelerini 250-300'e alıyorduk, çok pahalı geliyordu. Geçen Katre yazdı ya 600 olmuş. Jet hızıyla zamlanıyor her şey. Bir senede bile çok fazla artış ama daha bir sene de olmadı :/
Sağlıkla kucağına al inşallah cnm
Hepimiz inşallah

Iyiyim kuzum sizler nasılsınız bebiş nasıl ne kadarlık oldu bizim ki maşallah 9 bitti 10 ayına girdk

Sağol canım sen nasılsın test falan verebildin mi öğretmenlere ve öğrencilere bu kadar acımasızca davranabilirler ancak Allah yardımcın olsun seninde
Sağol kuzum iyiyim ben ya şükür parol kullaniom ağrı başladıkça onun dışında iyiyim ama bı yönden de heryer açıkken okulları kapamasinlar ya

Abla neren ileri yaş ileri gebelik 18lik çıtır annesin iyi olmanıza çok sevindim ikinci prenses geliyor ben aynı abla rahim filmi çektirdim sorun yokmuş eşimde sperm testi verdi deniyoruz bakalım olmadı yılbaşında tüp Bebek doktoru bakacaz
Sağol canım testi negatif ama hala koku yok tat yok
Diyorum T Tamam kimdi bizim blackmis ya
Ateşi düşürdük canım koku alma yok tat alma yok boğaz ağrısı devam baş ağrısı durdu halsizlik devam covid testi negatif çıktı. Bugün aile hekiminden randevu alacaktı ama onlarda grevdeymis eczaneden ilaç aldık umarım şifa olur

Toplu istifa edelim

Aminnnn ama işte bende olmayan kabak gibi yok diye siritiyodu hayal bile görememem için gayet netti
E kiz yok zaten, olmayana baktik saf saf isigin altinda pencere onunde vs kac kere
Geçen gün bebek giyim mağazasında bi kadın çalışmam lazım yoksa kafayı yicem, dışarı çıkmam lazım falan diyodu.
Çok hakli, ben de uzun sure calismadigim bir dönem düşünemiyorum
Yiaaa ne cok gecmis, yarıyı gecmissinnn
Bak bak, goremezsen bana yolla
Sağol dayler bende bilmiorum nasılız oğlan hasta işte onu ayağa kaldırmaya çalısıorum
İnsallah toparlayacak, cocuklarin cogu hasta şuan maalesef
İnsallah kuzum, çok çabuk toparlar, hemen iyi olur insallah sen de dikkat et kendine, takviyelere onem ver cnm

Düzelir inşallah bir an evvel. Aksilik de geldi mi üst üste ya

Aa Blacklight mıymış? Ben de anlamadım bilmediğim biri herhalde dedim
Yiaaa ne cok gecmis, yarıyı gecmissinnn
Bak bak, goremezsen bana yolla
Gerilim dolu geçiyor. Pazartesi ayrıntılıya gideceğim. Bugün ilk defa birden karnım sertleşip tortop oldu sanki. Korkudan mı gerçek mi bilmiyorum kasıklarımda hafif sancı da oldu gibi. Sertlik biraz azaldı da hala gergin gibi. Doktora mı gidem napam bilemedim üff

Iyiyim kuzum sizler nasılsınız bebiş nasıl ne kadarlık oldu bizim ki maşallah 9 bitti 10 ayına girdk
Sen hangi ara hamileydin hangi ara doğum yaptın hangi ara bebiş 10 aylık oldu. Ben bu zamana yetişemiyorum artık
İnşallah canım inşallah veriyorum zorla yediriyorum içiriyorum
Evet aynen üst üste geldi dün ateşi vardı. Düşmedi hiç. Sonra aklıma sirkeli su geldi. Tam yapacam bir anda elimden kaydı her yer sirke her yer cam. Akşam onla da uğraştım ev hala sirke kokuyor. Allah'tan başka sirke varmış evde onla yaptım da düştü ateşi.
He ya bende diyordum kim kim kim bu diye sonra bizim kız olduğunu anladım.

Hay Allah ya neyse ki sirke yani solunması zararlı bir şey değil. Yalnız cam kırıklarından inanılmaz korkuyorum. O yüzden eşimle sırayla bardak çanak kırıp duruyoruz. İnadına sanki

Ahhh kuzucum sorma zaman deli gibi akiyor. Adam başladı 2.ci olsun diye sorma hallerimi delirip kaçmak üzereyim heryerden kızıda alıp

Ya kiyamam, stres yapmışsındir bir şeye. Sertlesip toplanma gun icinde surekli ve uzun oluyorsa ihmal etme canim, ama azcik olduysa cok stres yapma. Yine de aklina takılan seni huzursuz eden bsy olrsa mutlaka git doktora, önemli olan iyi hissetmen canim.
Yedir ve ye, icir ve ic

Yanniz evdeki tum kotu enerji gitmistir o kadar sirkeye ahshshshsh

Hay Allah ya neyse ki sirke yani solunması zararlı bir şey değil. Yalnız cam kırıklarından inanılmaz korkuyorum. O yüzden eşimle sırayla bardak çanak kırıp duruyoruz. İnadına sanki
Zararlı değil de hiç kokusunu sevmiyorum.. bende çok korkuyorum terlikle bile her yere taşınıyor girse farketmeden vücudunda geziyor iç organları parçalıyor vs vs sanırım farkında değilim paranoyak biriyim dikkatli ol sende eşinde
Ahhh kuzucum sorma zaman deli gibi akiyor. Adam başladı 2.ci olsun diye sorma hallerimi delirip kaçmak üzereyim heryerden kızıda alıp
Babalığı çok sevmiş anlaşılan azıcık daha zaman bunaldigin zaman kaç buraya topic özler seni
Tam gaz fıstık bir ona bir bana gitmiş mıdır bir de anacim yapmıştı el yapımı sirke o gitti ya içim gitti

Bacım oğlanın hem kulağı hem boğazı enf olmuş iki kutu anti vermış dr onlarıda içip kusuyor hiç sorma okul bir yandan sürekli yeni hece kelime öğrenio kafayı yemek üzereyim
Oyyyy bu aralar salgınmış

Maşallah abla olmuş büyütmşsün cnm sen ya

Hee yaaa black... Nick değişmiş artist

Ya sevmemi hiç birde bana sor bende sizleri özlüyorum inan buna vaktim pek olmuyor ufakliktan dolayı ek gıdaları oyun yürüme çabaları sorma

Bacım oğlanın hem kulağı hem boğazı enf olmuş iki kutu anti vermış dr onlarıda içip kusuyor hiç sorma okul bir yandan sürekli yeni hece kelime öğrenio kafayı yemek üzereyim
Canım benim kızda oldu öyle 18 tanetahlil yaptırdim ben ama 1 antibiyotik ile1 haftada topladı ilaçların biri kusmasinasebep olanilirmi balgami sokup atsındiye bizim doktor söylemişti bana

İlk defa oldu. Düzeldi şimdi ama aklım gitti ya. Takip edeyim de tekrar etmez inşallah
Yanniz evdeki tum kotu enerji gitmistir o kadar sirkeye ahshshshsh
Ahnsjshs bu nereden geldi aklına ya
Of o paranoya bende de var işte. O yüzden kurup duruyorum. Dikkat ettikçe de inadına daha sakar oluyorum, kırıyorum. Eşim de "Abartma bir şey olmaz" diyor. Nereden geldi bu kadar cam kırığı korkusu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…