- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.241
Çok geçmiş olsun kuzum ya bu ara o yayginmis boğaz enfeksiyonu Allah sabırlar versinBacım oğlanın hem kulağı hem boğazı enf olmuş iki kutu anti vermış dr onlarıda içip kusuyor hiç sorma okul bir yandan sürekli yeni hece kelime öğrenio kafayı yemek üzereyim
Bitmiyor ki masraflar. Bu ay rahatlarız diyordum. Arabanın muayenesi gelmiş. Gel gel sen de gelHer türlü harcarım, yarı uyur uyanık yorgun çıkar yine de harcarım, Alalh kahretmesin.
Geçen ay 10.000 ödedik. Nasıl her ay bu kadar harcama yapılıyor anlamıyorum ya.
Sorunun içinde cevabı var gibi olmuş.
Ya biz 7-8 ay önce eşimin takviyelerini 250-300'e alıyorduk, çok pahalı geliyordu. Geçen Katre yazdı ya 600 olmuş. Jet hızıyla zamlanıyor her şey. Bir senede bile çok fazla artış ama daha bir sene de olmadı :/500 liraydı yaptırdık. O zaman piyasaya göre pahalı sayılıyordu bu fiyat. Şimdi nasıl olur da en uygunu 600 lira olur, bunun nesine zam geldi? Daha bir yıl olmadı ya.
Hepimiz inşallahSağlıkla kucağına al inşallah cnm
Sağol canım sen nasılsın test falan verebildin mi öğretmenlere ve öğrencilere bu kadar acımasızca davranabilirler ancak Allah yardımcın olsun senindeÇok geçmiş olsun kuzum ya bu ara o yayginmis boğaz enfeksiyonu Allah sabırlar versin
Iyiyim kuzum sizler nasılsınız bebiş nasıl ne kadarlık oldu bizim ki maşallah 9 bitti 10 ayına girdkDün 1 bugn 2 kızzzz
Nie sattılar töbeeee
Evmi aldılar inşallah
Oyyy az kaldı.. Senide bebeli sayıyorm artk ona göre cukom
İyi geceler cnm naber
Ablaaaaa sen bizim aklımıza geliosunda biz senin aklına gelmioruzzzz
Unuttun bizi aylarca
Ama sebep anlaşıldı..demek tatildeydin ooo mis missss... İyice stres atmşsındır..
Kızçen nasıl... Adı ne olcak
Alıştık abla ya..Tam bir zilli doğurmuşum tam
Bunlar daha iyi günlerin
Sağol kuzum iyiyim ben ya şükür parol kullaniom ağrı başladıkça onun dışında iyiyim ama bı yönden de heryer açıkken okulları kapamasinlar yaSağol canım sen nasılsın test falan verebildin mi öğretmenlere ve öğrencilere bu kadar acımasızca davranabilirler ancak Allah yardımcın olsun seninde
Abla neren ileri yaş ileri gebelik 18lik çıtır annesinBen de yaslilik, ileri yas, ileri yas gebelik, vs. Ile ilgili konusuldu da akliniza geldim sandim
Hello canlarimParesilaaa Bal0ncuk ve diger can kizlarim:)
Ablaniz iyi henuz dogurmadi. Kiscem gelioKismetse Ocak'ta. Yemek yiyememe sorunum hala devam ama daha iyi. Tatil bitti eve donduk. Cok kosturmacam var kizin okulu acildi fln. Asi olmadim ama olcam sanirim.
Sizler nasilsiniz, Parem gecmisi okuyamadim cnm guzel gelismeler vardir insallah. Nasil gidiyor.
Balos kizcen nasil alistiniz mi birbirinize? :)
Sağol canım testi negatif ama hala koku yok tat yokSize de geçmiş olsun. İnşallah normal griptir ve bir an önce atlatır
Yok, tekaüt maaşı bağlanan gebeleri konuşuyorduk. Öyle aklımıza geldin. Sana soralım dedik cık cık cık
Gerçi "diğer" dediğin için alındık biraz ama olsun. Mukadderat...
Diyorum T Tamam kimdi bizim blackmis yaBen altn satmazdm ya.. Valla yatk altnda baya baya değerlenior o sarı civcivler
Neoş gözünü sevem uyu
Ben güneşin dopmasına izin veriormda minik bşr fare var.. O vermior
Yaaa Allah duysun sensini abla..
İnşallah..
@cukulatamNurzfr Paresilaaa @Hemsirecik @anonimbirbayan T Tamam @Katre_g kuzularımız kaldı..
Sonra o grubu açacaz inşallah
Odaya felan girme.. Yanında sürekli desenfektan bulundur nurum
Ateşi düşürdük canım koku alma yok tat alma yok boğaz ağrısı devam baş ağrısı durdu halsizlik devam covid testi negatif çıktı. Bugün aile hekiminden randevu alacaktı ama onlarda grevdeymis eczaneden ilaç aldıkCok gecmis olsun canim, smdi geri donup okudum da biraz, yeni gordum, umarim iyisinizdir
Cok gecmis olsun kuzum yeni gordumiyi misin biraz daha??
Toplum bağışıklığı kismina katiliyorum, onu dusunuyorlar, bi de hirs yaptilar kapanmayacak diye resmen
Cnm cok gecmis olsun, nasilsiniz simdi??? Yeni gordum yazdigini
Biz daha dugunden sonra sattik simdi ustunde oturuyoruz mis gibi. Ev çıktı 4 kati degerinehic altinim yok ama ossun napcam altini
Kiz ben inat için dogru bi seye yanlis demem ki, üşenirim en başta zaten, dogruysa dogrudur ne zorlycam kendimi ahdjshdjsjd
N Neal simdi okudum yevru altin ve hediye muhabbetlerini, bazıları çok duygulu olmuyor bu gibi konularda maalesef. He bi de benim gibi 7 yegenin varsa o da zor, cumhuriyet filan yapamıyonaraliklari da kisa shdjshdhd.. ama arama sormadir, hediyelerdir, illa ki bir ufak da olsa altindir yapiyosun tabii. Hepsini gectim altin filan benim icin onemli degil ama ilgilenme arayip sorma, deger verildiginin hissedilmesi çok önemli. Yoksa durumu neye elverirse o. Benim gorumcem de ilgilidir sag olsun, cok da heyecanlı, ilk yegeni olacak bir de. Keza kayinvalidem kayinpederim de oyle sag olsunlar. Ama iste bazılarında da olmayinca olmuyor o zaman da senin dediğin mantik tam benlik, aman akmasin da kokmasin da, madem oyle uzaktan uzaktan devam etsin daha iyi diye direkt kestirip atarim
Yok kapatmasınlarda şu oluşturdukları düzeni iyileştirsinler siz de rahat edin bebelerde böle olmazSağol kuzum iyiyim ben ya şükür parol kullaniom ağrı başladıkça onun dışında iyiyim ama bı yönden de heryer açıkken okulları kapamasinlar ya
Veliler bozuk bizimYok kapatmasınlarda şu oluşturdukları düzeni iyileştirsinler siz de rahat edin bebelerde böle olmaz
E kiz yok zaten, olmayana baktik saf saf isigin altinda pencere onunde vs kac kereToplu istifa edelim
Aminnnn ama işte bende olmayan kabak gibi yok diye siritiyodu hayal bile görememem için gayet netti
Çok hakli, ben de uzun sure calismadigim bir dönem düşünemiyorumGeçen gün bebek giyim mağazasında bi kadın çalışmam lazım yoksa kafayı yicem, dışarı çıkmam lazım falan diyodu.
Yiaaa ne cok gecmis, yarıyı gecmissinnnİnşallah görür de vazgeçer
Ben de bakayım. Ne zamandır bırakmıştım test stalklamayı
İki gün sonra 21 bitecek
Zaten öyle bir çizgi yok. Olmayan çizgiyi görmeye başlıyorsun baka baka. Ne güzel sen gözünle bakmaya devam ediyorsun demek ki. Gerçeğini göreceksin direkt
Çok şükür artık mucizen kollarındaBana bu kadarı bile mucize gibi geliyor hala. Doğduğu zamanı hayal etme kısmına gelemedim bile
Parklara bahçelere atsın kendini. Çalışmak artık eziyet ya. İnsani koşullarda çalışmak diye bir şey kalmadı. İliğini kurutup üç kuruş vermeye dayalı bir düzen. Aldığın parayı harcayacak zaman da enerji de kalmıyor
İnsallah toparlayacak, cocuklarin cogu hasta şuan maalesefSağol dayler bende bilmiorum nasılız oğlan hasta işte onu ayağa kaldırmaya çalısıorum
İnsallah kuzum, çok çabuk toparlar, hemen iyi olur insallahAbla neren ileri yaş ileri gebelik 18lik çıtır annesiniyi olmanıza çok sevindim ikinci prenses geliyor ben aynı abla rahim filmi çektirdim sorun yokmuş eşimde sperm testi verdi deniyoruz bakalım olmadı yılbaşında tüp Bebek doktoru bakacaz
Sağol canım testi negatif ama hala koku yok tat yok
Diyorum T Tamam kimdi bizim blackmis ya
Ateşi düşürdük canım koku alma yok tat alma yok boğaz ağrısı devam baş ağrısı durdu halsizlik devam covid testi negatif çıktı. Bugün aile hekiminden randevu alacaktı ama onlarda grevdeymis eczaneden ilaç aldıkumarım şifa olur
Düzelir inşallah bir an evvel. Aksilik de geldi mi üst üste yaSağol canım testi negatif ama hala koku yok tat yok
Ateşi düşürdük canım koku alma yok tat alma yok boğaz ağrısı devam baş ağrısı durdu halsizlik devam covid testi negatif çıktı. Bugün aile hekiminden randevu alacaktı ama onlarda grevdeymis eczaneden ilaç aldıkumarım şifa olur
Gerilim dolu geçiyor. Pazartesi ayrıntılıya gideceğim. Bugün ilk defa birden karnım sertleşip tortop oldu sanki. Korkudan mı gerçek mi bilmiyorum kasıklarımda hafif sancı da oldu gibi. Sertlik biraz azaldı da hala gergin gibi. Doktora mı gidem napam bilemedim üffYiaaa ne cok gecmis, yarıyı gecmissinnn
Bak bak, goremezsen bana yolla
Sen hangi ara hamileydin hangi ara doğum yaptın hangi ara bebiş 10 aylık oldu. Ben bu zamana yetişemiyorum artıkIyiyim kuzum sizler nasılsınız bebiş nasıl ne kadarlık oldu bizim ki maşallah 9 bitti 10 ayına girdk
İnşallah canım inşallah veriyorum zorla yediriyorum içiriyorumE kiz yok zaten, olmayana baktik saf saf isigin altinda pencere onunde vs kac kere
Çok hakli, ben de uzun sure calismadigim bir dönem düşünemiyorum
Yiaaa ne cok gecmis, yarıyı gecmissinnn
Bak bak, goremezsen bana yolla
İnsallah toparlayacak, cocuklarin cogu hasta şuan maalesef
İnsallah kuzum, çok çabuk toparlar, hemen iyi olur insallahsen de dikkat et kendine, takviyelere onem ver cnm
Evet aynen üst üste geldi dün ateşi vardı. Düşmedi hiç. Sonra aklıma sirkeli su geldi. Tam yapacam bir anda elimden kaydı her yer sirke her yer cam. Akşam onla da uğraştım ev hala sirke kokuyor. Allah'tan başka sirke varmış evde onla yaptım da düştü ateşi.Düzelir inşallah bir an evvel. Aksilik de geldi mi üst üste ya
Aa Blacklight mıymış? Ben de anlamadım bilmediğim biri herhalde dedim
Gerilim dolu geçiyor. Pazartesi ayrıntılıya gideceğim. Bugün ilk defa birden karnım sertleşip tortop oldu sanki. Korkudan mı gerçek mi bilmiyorum kasıklarımda hafif sancı da oldu gibi. Sertlik biraz azaldı da hala gergin gibi. Doktora mı gidem napam bilemedim üff
Hay Allah ya neyse ki sirke yani solunması zararlı bir şey değil. Yalnız cam kırıklarından inanılmaz korkuyorum. O yüzden eşimle sırayla bardak çanak kırıp duruyoruz. İnadına sankiEvet aynen üst üste geldi dün ateşi vardı. Düşmedi hiç. Sonra aklıma sirkeli su geldi. Tam yapacam bir anda elimden kaydı her yer sirke her yer cam. Akşam onla da uğraştım ev hala sirke kokuyor. Allah'tan başka sirke varmış evde onla yaptım da düştü ateşi.
He ya bende diyordum kim kim kim bu diye sonra bizim kız olduğunu anladım.
Ahhh kuzucum sorma zaman deli gibi akiyor. Adam başladı 2.ci olsun diye sorma hallerimi delirip kaçmak üzereyim heryerden kızıda alıpSen hangi ara hamileydin hangi ara doğum yaptın hangi ara bebiş 10 aylık oldu. Ben bu zamana yetişemiyorum artık
İnşallah canım inşallah veriyorum zorla yediriyorum içiriyorum
Evet aynen üst üste geldi dün ateşi vardı. Düşmedi hiç. Sonra aklıma sirkeli su geldi. Tam yapacam bir anda elimden kaydı her yer sirke her yer cam. Akşam onla da uğraştım ev hala sirke kokuyor. Allah'tan başka sirke varmış evde onla yaptım da düştü ateşi.
Ya kiyamam, stres yapmışsındir bir şeye. Sertlesip toplanma gun icinde surekli ve uzun oluyorsa ihmal etme canim, ama azcik olduysa cok stres yapma. Yine de aklina takılan seni huzursuz eden bsy olrsa mutlaka git doktora, önemli olan iyi hissetmen canim.Düzelir inşallah bir an evvel. Aksilik de geldi mi üst üste ya
Aa Blacklight mıymış? Ben de anlamadım bilmediğim biri herhalde dedim
Gerilim dolu geçiyor. Pazartesi ayrıntılıya gideceğim. Bugün ilk defa birden karnım sertleşip tortop oldu sanki. Korkudan mı gerçek mi bilmiyorum kasıklarımda hafif sancı da oldu gibi. Sertlik biraz azaldı da hala gergin gibi. Doktora mı gidem napam bilemedim üff
Yedir ve ye, icir ve icSen hangi ara hamileydin hangi ara doğum yaptın hangi ara bebiş 10 aylık oldu. Ben bu zamana yetişemiyorum artık
İnşallah canım inşallah veriyorum zorla yediriyorum içiriyorum
Evet aynen üst üste geldi dün ateşi vardı. Düşmedi hiç. Sonra aklıma sirkeli su geldi. Tam yapacam bir anda elimden kaydı her yer sirke her yer cam. Akşam onla da uğraştım ev hala sirke kokuyor. Allah'tan başka sirke varmış evde onla yaptım da düştü ateşi.
Zararlı değil de hiç kokusunu sevmiyorum.. bende çok korkuyorum terlikle bile her yere taşınıyor girse farketmeden vücudunda geziyor iç organları parçalıyor vs vs sanırım farkında değilim paranoyak biriyimHay Allah ya neyse ki sirke yani solunması zararlı bir şey değil. Yalnız cam kırıklarından inanılmaz korkuyorum. O yüzden eşimle sırayla bardak çanak kırıp duruyoruz. İnadına sanki
Ahhh kuzucum sorma zaman deli gibi akiyor. Adam başladı 2.ci olsun diye sorma hallerimi delirip kaçmak üzereyim heryerden kızıda alıp
Tam gaz fıstık bir ona bir banaYa kiyamam, stres yapmışsındir bir şeye. Sertlesip toplanma gun icinde surekli ve uzun oluyorsa ihmal etme canim, ama azcik olduysa cok stres yapma. Yine de aklina takılan seni huzursuz eden bsy olrsa mutlaka git doktora, önemli olan iyi hissetmen canim.
Yedir ve ye, icir ve ic
Yanniz evdeki tum kotu enerji gitmistir o kadar sirkeye ahshshshsh
Oyyyy bu aralar salgınmışBacım oğlanın hem kulağı hem boğazı enf olmuş iki kutu anti vermış dr onlarıda içip kusuyor hiç sorma okul bir yandan sürekli yeni hece kelime öğrenio kafayı yemek üzereyim
Maşallah abla olmuş büyütmşsün cnm sen yaIyiyim kuzum sizler nasılsınız bebiş nasıl ne kadarlık oldu bizim ki maşallah 9 bitti 10 ayına girdk
Hee yaaa black... Nick değişmiş artistAbla neren ileri yaş ileri gebelik 18lik çıtır annesiniyi olmanıza çok sevindim ikinci prenses geliyor ben aynı abla rahim filmi çektirdim sorun yokmuş eşimde sperm testi verdi deniyoruz bakalım olmadı yılbaşında tüp Bebek doktoru bakacaz
Sağol canım testi negatif ama hala koku yok tat yok
Ya sevmemi hiç birde bana sor bende sizleri özlüyorum inan buna vaktim pek olmuyor ufakliktan dolayı ek gıdaları oyun yürüme çabaları sormaZararlı değil de hiç kokusunu sevmiyorum.. bende çok korkuyorum terlikle bile her yere taşınıyor girse farketmeden vücudunda geziyor iç organları parçalıyor vs vs sanırım farkında değilim paranoyak biriyimdikkatli ol sende eşinde
Babalığı çok sevmiş anlaşılan azıcık daha zaman bunaldigin zaman kaç buraya topic özler seni
Tam gaz fıstık bir ona bir banagitmiş mıdır bir de anacim yapmıştı el yapımı sirke o gitti ya içim gitti
Büyüdü kuzum rabbim hepimizin evladını büyütsün inşallahOyyyy bu aralar salgınmış
Maşallah abla olmuş büyütmşsün cnm sen ya
Hee yaaa black... Nick değişmiş artist
Canım benim kızda oldu öyle 18 tanetahlil yaptırdim ben ama 1 antibiyotik ile1 haftada topladı ilaçların biri kusmasinasebep olanilirmi balgami sokup atsındiye bizim doktor söylemişti banaBacım oğlanın hem kulağı hem boğazı enf olmuş iki kutu anti vermış dr onlarıda içip kusuyor hiç sorma okul bir yandan sürekli yeni hece kelime öğrenio kafayı yemek üzereyim
İlk defa oldu. Düzeldi şimdi ama aklım gitti ya. Takip edeyim de tekrar etmez inşallahYa kiyamam, stres yapmışsındir bir şeye. Sertlesip toplanma gun icinde surekli ve uzun oluyorsa ihmal etme canim, ama azcik olduysa cok stres yapma. Yine de aklina takılan seni huzursuz eden bsy olrsa mutlaka git doktora, önemli olan iyi hissetmen canim.
Ahnsjshs bu nereden geldi aklına yaYanniz evdeki tum kotu enerji gitmistir o kadar sirkeye ahshshshsh
Of o paranoya bende de var işte. O yüzden kurup duruyorum. Dikkat ettikçe de inadına daha sakar oluyorum, kırıyorum. Eşim de "Abartma bir şey olmaz" diyor. Nereden geldi bu kadar cam kırığı korkusu bilmiyorumZararlı değil de hiç kokusunu sevmiyorum.. bende çok korkuyorum terlikle bile her yere taşınıyor girse farketmeden vücudunda geziyor iç organları parçalıyor vs vs sanırım farkında değilim paranoyak biriyimdikkatli ol sende eşinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?