- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.221
Bende damdan düşer gibi olmasın diye susuom başa da dönemiom özledim goygoylarimiziBen de hep ordan burdan yakaliyorm bosver napcan
Farkında tabii. İlk zamanlar kabul etmiyordu. Konduramıyordu sanırım. Ben arada kalıyorum falan diyordu. Sonra kendi de gördü şu tedavi sürecinde ve sonrasında ne kadar ilgisiz olduğunu. Sadece kendi işi düştüğünde ve derdi olduğunda aradığını ama kardeşini, yeğenini sormak için hiçbir şekilde aramadığını. Maalesef yine de her türlü hizmetine koşuyor. Ben de buna üzülüyorum çünkü bu muameleyi hak etmiyor. Kardeşler arasında kullanmak/kullanılmak gibi şeyler olmaz. Ben kardeşlerime yaptığım hiçbir şeyi enayilik olarak görmem ama bu iş tek taraflı olunca sömürüye dönüyorAynen oyle, ben seni cok iyi anladim, maddiyat degil dert olan, adam akıllı manevi insan gibi gibi insan olsalar sorun yok zaten. Her şey para mal vs değil ki. Eşin farkında mi peki durumun?
Ben de telefonu sağa sola yatırıyorum. Genelde görüyorum bir şeyler. Bu becerim sayesinde kendi testlerimde de var olmayan çizgileri görmüşlüğüm var acil hamile olduğum aylardaAy o testlere bakmak benim de hobim, ve hep de goruyorm millet yok dese de bana görünüyor cogu kezhafif resmi sallayınca daha iyishdjshdhsjfjd
Hadi ya bakalım benim de öyle mi olacak. Ucundan ucundan almaya başlamışım. Hayırlısıİlk zamanlar ben de almadim, ayni sey bana da oldu, çocuk küçük mu kalcak filanneden bana demisler hc hamile gibi degilsin vs alin simdi alin mutlu musunz diyesim geliiii
Ortasından dal bacım, neresinden yakalarsanBende damdan düşer gibi olmasın diye susuom başa da dönemiom özledim goygoylarimizi
Görümce görmeyeyim seni omrumceFarkında tabii. İlk zamanlar kabul etmiyordu. Konduramıyordu sanırım. Ben arada kalıyorum falan diyordu. Sonra kendi de gördü şu tedavi sürecinde ve sonrasında ne kadar ilgisiz olduğunu. Sadece kendi işi düştüğünde ve derdi olduğunda aradığını ama kardeşini, yeğenini sormak için hiçbir şekilde aramadığını. Maalesef yine de her türlü hizmetine koşuyor. Ben de buna üzülüyorum çünkü bu muameleyi hak etmiyor. Kardeşler arasında kullanmak/kullanılmak gibi şeyler olmaz. Ben kardeşlerime yaptığım hiçbir şeyi enayilik olarak görmem ama bu iş tek taraflı olunca sömürüye dönüyor
Ben de telefonu sağa sola yatırıyorum. Genelde görüyorum bir şeyler. Bu becerim sayesinde kendi testlerimde de var olmayan çizgileri görmüşlüğüm var acil hamile olduğum aylarda
Hadi ya bakalım benim de öyle mi olacak. Ucundan ucundan almaya başlamışım. Hayırlısı
Ortasından dal bacım, neresinden yakalarsan
Valla yaa, hep oyle oldu dimiGelen gideni aratır der susarıminşallah cumartesiye herkese izin vermiş patron dinlenin hastalığı atlayın gelin demiş madem bugünde bitiyo neden cekioz o kdr
Valla ben de damdan dusuyom napcan, ne kadar yakalarsak kardir, ses etme senBende damdan düşer gibi olmasın diye susuom başa da dönemiom özledim goygoylarimizi
Maalesef sirf kan bagi var diye kardeşler hep cikarsiz düşünmüyor. Bu sebeple hic onemsemiyorm artik o bagi, herkes ederi kadar kafasindayim artık. Yoksa cidden üzülüyor insan ama gerek yok. Eşin de bir yere kadar devam edecek, cocugu vs oldu mu zaten o kadar somurtturmeyecek kendini bence.Farkında tabii. İlk zamanlar kabul etmiyordu. Konduramıyordu sanırım. Ben arada kalıyorum falan diyordu. Sonra kendi de gördü şu tedavi sürecinde ve sonrasında ne kadar ilgisiz olduğunu. Sadece kendi işi düştüğünde ve derdi olduğunda aradığını ama kardeşini, yeğenini sormak için hiçbir şekilde aramadığını. Maalesef yine de her türlü hizmetine koşuyor. Ben de buna üzülüyorum çünkü bu muameleyi hak etmiyor. Kardeşler arasında kullanmak/kullanılmak gibi şeyler olmaz. Ben kardeşlerime yaptığım hiçbir şeyi enayilik olarak görmem ama bu iş tek taraflı olunca sömürüye dönüyor
Ben de telefonu sağa sola yatırıyorum. Genelde görüyorum bir şeyler. Bu becerim sayesinde kendi testlerimde de var olmayan çizgileri görmüşlüğüm var acil hamile olduğum aylarda
Hadi ya bakalım benim de öyle mi olacak. Ucundan ucundan almaya başlamışım. Hayırlısı
Ortasından dal bacım, neresinden yakalarsan
Ben o çizgiyi galipten bile göremedim ya laValla yaa, hep oyle oldu dimibi ziyada biraz ehhhh iste kırıldı o algi diyelim
Herkes hastalığı zaten suan yasiyor, cumartesiye ne kalcak
Valla ben de damdan dusuyom napcan, ne kadar yakalarsak kardir, ses etme sen
Maalesef sirf kan bagi var diye kardeşler hep cikarsiz düşünmüyor. Bu sebeple hic onemsemiyorm artik o bagi, herkes ederi kadar kafasindayim artık. Yoksa cidden üzülüyor insan ama gerek yok. Eşin de bir yere kadar devam edecek, cocugu vs oldu mu zaten o kadar somurtturmeyecek kendini bence.
Hahdhshd ay yaa cidden o cizgiyi görmek, ya da gormek istemek beyne oyun oynatiyor resmengaipten cizgiler gorunuyor insana. Hala hobi olarak bakıyorum paylasilanlara
Amaan onemli olan bebegin keyfi, alsan ne almasan ne, hiç düşünme bilekactasin simdi sen?
Ohoo neler yaşadmOff evet öyle cidden. Amin inşallah. Sana da tekrarını yaşatmasın. Ben birkaç haftaya yayılmış kanamayla deliriyordum. Sen çok daha ileri seviyesini gördün. Bende travması kaldı. Sen kimbilir neler yaşadın
Yaaaa nurrrrrrYa ben böyle kaçırıyorum arada konuşulanları sevmedim bu çalışma işini
Ama uleee cidden sabah okul akşam özel ders biktimmmmOhoo neler yaşadm
Her lenaya baktığmda mucize diorm..
Doktorunda dediği gibi, mucize bebek
Yaaaa nurrrrrr
Bende başladm işeAma uleee cidden sabah okul akşam özel ders biktimmmm
Kuzum ben de cogu kez olmayanlari gördüm zatenBen o çizgiyi galipten bile göremedim ya la
Toplu istifa edelimBende başladm işe
Aminnnn ama işte bende olmayan kabak gibi yok diye siritiyodu hayal bile görememem için gayet nettiKuzum ben de cogu kez olmayanlari gördüm zatenoyle baka baka gordugumu sandim insallah en gercegini göreceksin canim benim
Mama ve bez parası lazmToplu istifa edelim
Aminnnn ama işte bende olmayan kabak gibi yok diye siritiyodu hayal bile görememem için gayet netti
İşte kimse calisamicak calismayinca satacak adam kalmicak gitcez bedava bedava alcaz gelcezMama ve bez parası lazm
Ya ahahahaha sen beni öldürecenİşte kimse calisamicak calismayinca satacak adam kalmicak gitcez bedava bedava alcaz gelcez
Geçen gün bebek giyim mağazasında bi kadın çalışmam lazım yoksa kafayı yicem, dışarı çıkmam lazım falan diyodu.Ama ben kurumda çalışıorm nie istifa edeymonuda düşünüorm
Bide evde sıkıldm zaten kafayı yiyecektm
Tek zor yanı bebeği bırakmak
İnşallah görür de vazgeçerMaalesef sirf kan bagi var diye kardeşler hep cikarsiz düşünmüyor. Bu sebeple hic onemsemiyorm artik o bagi, herkes ederi kadar kafasindayim artık. Yoksa cidden üzülüyor insan ama gerek yok. Eşin de bir yere kadar devam edecek, cocugu vs oldu mu zaten o kadar somurtturmeyecek kendini bence.
Hahdhshd ay yaa cidden o cizgiyi görmek, ya da gormek istemek beyne oyun oynatiyor resmengaipten cizgiler gorunuyor insana. Hala hobi olarak bakıyorum paylasilanlara
İki gün sonra 21 bitecekAmaan onemli olan bebegin keyfi, alsan ne almasan ne, hiç düşünme bilekactasin simdi sen?
Zaten öyle bir çizgi yok. Olmayan çizgiyi görmeye başlıyorsun baka baka. Ne güzel sen gözünle bakmaya devam ediyorsun demek ki. Gerçeğini göreceksin direktBen o çizgiyi gaipten bile göremedim ya la
Çok şükür artık mucizen kollarındaOhoo neler yaşadm
Her lenaya baktığmda mucize diorm..
Doktorunda dediği gibi, mucize bebek
Parklara bahçelere atsın kendini. Çalışmak artık eziyet ya. İnsani koşullarda çalışmak diye bir şey kalmadı. İliğini kurutup üç kuruş vermeye dayalı bir düzen. Aldığın parayı harcayacak zaman da enerji de kalmıyorGeçen gün bebek giyim mağazasında bi kadın çalışmam lazım yoksa kafayı yicem, dışarı çıkmam lazım falan diyodu.
Her türlü harcarım, yarı uyur uyanık yorgun çıkar yine de harcarım, Alalh kahretmesin.Parklara bahçelere atsın kendini. Çalışmak artık eziyet ya. İnsani koşullarda çalışmak diye bir şey kalmadı. İliğini kurutup üç kuruş vermeye dayalı bir düzen. Aldığın parayı harcayacak zaman da enerji de kalmıyor
Geçen ay 10.000 ödedik. Nasıl her ay bu kadar harcama yapılıyor anlamıyorum ya.Elimizin kiri ya nolcek
9000 kredi kartı ödedik geçen ay
500 liraydı yaptırdık. O zaman piyasaya göre pahalı sayılıyordu bu fiyat. Şimdi nasıl olur da en uygunu 600 lira olur, bunun nesine zam geldi? Daha bir yıl olmadı ya.park yatak, araba be oto koltuğu taksitleri. bir de üstüne kardeşim evlendi sağ olsun. bize giren girdi bakalım gelecek ay nabıcaz. ayrıntılı da en uygun 600 tele'ye bulduk. o bile çok pahalı ya
Her ikiside dertGeçen gün bebek giyim mağazasında bi kadın çalışmam lazım yoksa kafayı yicem, dışarı çıkmam lazım falan diyodu.
Sağlıkla kucağına al inşallah cnmİnşallah görür de vazgeçer
Ben de bakayım. Ne zamandır bırakmıştım test stalklamayı
İki gün sonra 21 bitecek
Zaten öyle bir çizgi yok. Olmayan çizgiyi görmeye başlıyorsun baka baka. Ne güzel sen gözünle bakmaya devam ediyorsun demek ki. Gerçeğini göreceksin direkt
Çok şükür artık mucizen kollarındaBana bu kadarı bile mucize gibi geliyor hala. Doğduğu zamanı hayal etme kısmına gelemedim bile
Parklara bahçelere atsın kendini. Çalışmak artık eziyet ya. İnsani koşullarda çalışmak diye bir şey kalmadı. İliğini kurutup üç kuruş vermeye dayalı bir düzen. Aldığın parayı harcayacak zaman da enerji de kalmıyor
Bacım oğlanın hem kulağı hem boğazı enf olmuş iki kutu anti vermış dr onlarıda içip kusuyor hiç sorma okul bir yandan sürekli yeni hece kelime öğrenio kafayı yemek üzereyimMNbeyaz kuzum iyisin demi? Oğlan nasıl oldu
Nurzfr kuzum yarn işe gidecenmi? Nasılsn.. Bol bol sıcak su iç.. Ve sarımsak yut bebeğim
dayler dayler dayloşşşş doğurmadn demi gıı.. Doğurma azcük daha sabret..
İyimisin?
Sağol dayler bende bilmiorum nasılız oğlan hasta işte onu ayağa kaldırmaya çalısıorumCok gecmis olsun canim, smdi geri donup okudum da biraz, yeni gordum, umarim iyisinizdir
Cok gecmis olsun kuzum yeni gordumiyi misin biraz daha??
Toplum bağışıklığı kismina katiliyorum, onu dusunuyorlar, bi de hirs yaptilar kapanmayacak diye resmen
Cnm cok gecmis olsun, nasilsiniz simdi??? Yeni gordum yazdigini
Biz daha dugunden sonra sattik simdi ustunde oturuyoruz mis gibi. Ev çıktı 4 kati degerinehic altinim yok ama ossun napcam altini
Kiz ben inat için dogru bi seye yanlis demem ki, üşenirim en başta zaten, dogruysa dogrudur ne zorlycam kendimi ahdjshdjsjd
N Neal simdi okudum yevru altin ve hediye muhabbetlerini, bazıları çok duygulu olmuyor bu gibi konularda maalesef. He bi de benim gibi 7 yegenin varsa o da zor, cumhuriyet filan yapamıyonaraliklari da kisa shdjshdhd.. ama arama sormadir, hediyelerdir, illa ki bir ufak da olsa altindir yapiyosun tabii. Hepsini gectim altin filan benim icin onemli degil ama ilgilenme arayip sorma, deger verildiginin hissedilmesi çok önemli. Yoksa durumu neye elverirse o. Benim gorumcem de ilgilidir sag olsun, cok da heyecanlı, ilk yegeni olacak bir de. Keza kayinvalidem kayinpederim de oyle sag olsunlar. Ama iste bazılarında da olmayinca olmuyor o zaman da senin dediğin mantik tam benlik, aman akmasin da kokmasin da, madem oyle uzaktan uzaktan devam etsin daha iyi diye direkt kestirip atarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?