Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen oyle, ben seni cok iyi anladim, maddiyat degil dert olan, adam akıllı manevi insan gibi gibi insan olsalar sorun yok zaten. Her şey para mal vs değil ki. Eşin farkında mi peki durumun?
Farkında tabii. İlk zamanlar kabul etmiyordu. Konduramıyordu sanırım. Ben arada kalıyorum falan diyordu. Sonra kendi de gördü şu tedavi sürecinde ve sonrasında ne kadar ilgisiz olduğunu. Sadece kendi işi düştüğünde ve derdi olduğunda aradığını ama kardeşini, yeğenini sormak için hiçbir şekilde aramadığını. Maalesef yine de her türlü hizmetine koşuyor. Ben de buna üzülüyorum çünkü bu muameleyi hak etmiyor. Kardeşler arasında kullanmak/kullanılmak gibi şeyler olmaz. Ben kardeşlerime yaptığım hiçbir şeyi enayilik olarak görmem ama bu iş tek taraflı olunca sömürüye dönüyor
Ay o testlere bakmak benim de hobim, ve hep de goruyorm millet yok dese de bana görünüyor cogu kez hafif resmi sallayınca daha iyishdjshdhsjfjd
Ben de telefonu sağa sola yatırıyorum. Genelde görüyorum bir şeyler. Bu becerim sayesinde kendi testlerimde de var olmayan çizgileri görmüşlüğüm var acil hamile olduğum aylarda
İlk zamanlar ben de almadim, ayni sey bana da oldu, çocuk küçük mu kalcak filan neden bana demisler hc hamile gibi degilsin vs alin simdi alin mutlu musunz diyesim geliiii
Hadi ya bakalım benim de öyle mi olacak. Ucundan ucundan almaya başlamışım. Hayırlısı
Bende damdan düşer gibi olmasın diye susuom başa da dönemiom özledim goygoylarimizi
Ortasından dal bacım, neresinden yakalarsan

Görümce görmeyeyim seni omrumce

Gelen gideni aratır der susarıminşallah cumartesiye herkese izin vermiş patron dinlenin hastalığı atlayın gelin demiş madem bugünde bitiyo neden cekioz o kdr
Valla yaa, hep oyle oldu dimi bi ziyada biraz ehhhh iste kırıldı o algi diyelim
Herkes hastalığı zaten suan yasiyor, cumartesiye ne kalcak
Bende damdan düşer gibi olmasın diye susuom başa da dönemiom özledim goygoylarimizi
Valla ben de damdan dusuyom napcan, ne kadar yakalarsak kardir, ses etme sen
Maalesef sirf kan bagi var diye kardeşler hep cikarsiz düşünmüyor. Bu sebeple hic onemsemiyorm artik o bagi, herkes ederi kadar kafasindayim artık. Yoksa cidden üzülüyor insan ama gerek yok. Eşin de bir yere kadar devam edecek, cocugu vs oldu mu zaten o kadar somurtturmeyecek kendini bence.
Hahdhshd ay yaa cidden o cizgiyi görmek, ya da gormek istemek beyne oyun oynatiyor resmen gaipten cizgiler gorunuyor insana. Hala hobi olarak bakıyorum paylasilanlara

Amaan onemli olan bebegin keyfi, alsan ne almasan ne, hiç düşünme bile kactasin simdi sen?

Ben o çizgiyi galipten bile göremedim ya la

Ohoo neler yaşadm
Her lenaya baktığmda mucize diorm..
Doktorunda dediği gibi, mucize bebek

Ya ben böyle kaçırıyorum arada konuşulanları sevmedim bu çalışma işini
Yaaaa nurrrrrr

Ama ben kurumda çalışıorm nie istifa edeym onuda düşünüorm
Bide evde sıkıldm zaten kafayı yiyecektm
Tek zor yanı bebeği bırakmak
Geçen gün bebek giyim mağazasında bi kadın çalışmam lazım yoksa kafayı yicem, dışarı çıkmam lazım falan diyodu.

İnşallah görür de vazgeçer
Ben de bakayım. Ne zamandır bırakmıştım test stalklamayı
Amaan onemli olan bebegin keyfi, alsan ne almasan ne, hiç düşünme bile kactasin simdi sen?
İki gün sonra 21 bitecek
Ben o çizgiyi gaipten bile göremedim ya la
Zaten öyle bir çizgi yok. Olmayan çizgiyi görmeye başlıyorsun baka baka. Ne güzel sen gözünle bakmaya devam ediyorsun demek ki. Gerçeğini göreceksin direkt
Ohoo neler yaşadm
Her lenaya baktığmda mucize diorm..
Doktorunda dediği gibi, mucize bebek
Çok şükür artık mucizen kollarında Bana bu kadarı bile mucize gibi geliyor hala. Doğduğu zamanı hayal etme kısmına gelemedim bile
Geçen gün bebek giyim mağazasında bi kadın çalışmam lazım yoksa kafayı yicem, dışarı çıkmam lazım falan diyodu.
Parklara bahçelere atsın kendini. Çalışmak artık eziyet ya. İnsani koşullarda çalışmak diye bir şey kalmadı. İliğini kurutup üç kuruş vermeye dayalı bir düzen. Aldığın parayı harcayacak zaman da enerji de kalmıyor

Her türlü harcarım, yarı uyur uyanık yorgun çıkar yine de harcarım, Alalh kahretmesin.
Elimizin kiri ya nolcek
9000 kredi kartı ödedik geçen ay
Geçen ay 10.000 ödedik. Nasıl her ay bu kadar harcama yapılıyor anlamıyorum ya.
Sorunun içinde cevabı var gibi olmuş.

park yatak, araba be oto koltuğu taksitleri. bir de üstüne kardeşim evlendi sağ olsun. bize giren girdi bakalım gelecek ay nabıcaz. ayrıntılı da en uygun 600 tele'ye bulduk. o bile çok pahalı ya
500 liraydı yaptırdık. O zaman piyasaya göre pahalı sayılıyordu bu fiyat. Şimdi nasıl olur da en uygunu 600 lira olur, bunun nesine zam geldi? Daha bir yıl olmadı ya.

Her ikiside dert

Sağlıkla kucağına al inşallah cnm

Bacım oğlanın hem kulağı hem boğazı enf olmuş iki kutu anti vermış dr onlarıda içip kusuyor hiç sorma okul bir yandan sürekli yeni hece kelime öğrenio kafayı yemek üzereyim

Sağol dayler bende bilmiorum nasılız oğlan hasta işte onu ayağa kaldırmaya çalısıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…