- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.201
Bugun benimki kahvaltida sen kilomu aldin dedi gidipte tartilayim helezaten bu konuda sana gıcığım aşkoş
Bugun benimki kahvaltida sen kilomu aldin dedi gidipte tartilayim hele
Dur ya hamile kalinca alirim bence hshsgsvsgit burdan
almazsn merak etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeDur ya hamile kalinca alirim bence hshsgsvs
Verirsin verirsin merak etme lenos bi ayaklansinda hele pesinde kosmaktan kilo neyin kalmazalmazsn merak etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
senin gibiler almıo..
zaten benm gibiler alsa bile verior
ama bana 9 ay yürümek yasak olunca gelde ver
Önemli olan katılmaktı. Ben hiçbir belirti yaşamadım. O yüzden o konuyu da bilmiyorum. Testte kör olana kadar çizgi arayabiliyorum ama. Burada bu konuda uzmanlaştım. Bir ara hobimdi silik çizgi görmeye çalışmak. Atarsan itina ile bakarımBundan sonra hergun sizi hamilemiyim diye darlicam hehehehe başlıyorum simdi.
Kızlar yumurtlamam bitti cok verimli gecmedi cunku yol yorgunluğuama yaptik biseyler hshshshs neyse kasiklarimin iki tarafindada hafif sancilar oluyo sizce hamilemiyim hshsgs
Alınmıyor ya. Sonra karşına dikilip "Sen niye kilo almadın?" diye beynini yiyorlar. Doktora gidiyorsun "Kilo linci yiyorum. Bebekte bir sorun mu var?" diye. Sonra doktor da sana "Delirmiş bu" der gibi bakıyorDur ya hamile kalinca alirim bence hshsgsvs
o kadar vaktm yokVerirsin verirsin merak etme lenos bi ayaklansinda hele pesinde kosmaktan kilo neyin kalmaz
zaten sanada gıcığımÖnemli olan katılmaktı. Ben hiçbir belirti yaşamadım. O yüzden o konuyu da bilmiyorum. Testte kör olana kadar çizgi arayabiliyorum ama. Burada bu konuda uzmanlaştım. Bir ara hobimdi silik çizgi görmeye çalışmak
Alınmıyor ya. Sonra karşına dikilip "Sen niye kilo almadın?" diye beynini yiyorlar. Doktora gidiyorsun "Kilo linci yiyorum. Bebekte bir sorun mu var?" diye. Sonra doktor da sana "Delirmiş bu" der gibi bakıyor
Ben kilo vermeye çalıştığım dönemde daha da almıştım. Hayatımın tek diyet denemesini öyle bıraktım. Kesin çözüm: kaygı bozukluğu. Onu da Allah kimseye yaşatmasıno kadar vaktm yok
hiç bir kıyafetm üstüme olmuor
işe öcü gibi geliorum
herkes yaşadığını bilir demi..Ben kilo vermeye çalıştığım dönemde daha da almıştım. Hayatımın tek diyet denemesini öyle bıraktım. Kesin çözüm: kaygı bozukluğu. Onu da Allah kimseye yaşatmasın
Çok sağolasın kuzum ben iyiyim arada baş ağrısı ve eklem ağrısı mahvediyo sadece başka biseyik yokCok gecmis olsun canim, smdi geri donup okudum da biraz, yeni gordum, umarim iyisinizdir
Cok gecmis olsun kuzum yeni gordumiyi misin biraz daha??
Toplum bağışıklığı kismina katiliyorum, onu dusunuyorlar, bi de hirs yaptilar kapanmayacak diye resmen
Cnm cok gecmis olsun, nasilsiniz simdi??? Yeni gordum yazdigini
Biz daha dugunden sonra sattik simdi ustunde oturuyoruz mis gibi. Ev çıktı 4 kati degerinehic altinim yok ama ossun napcam altini
Kiz ben inat için dogru bi seye yanlis demem ki, üşenirim en başta zaten, dogruysa dogrudur ne zorlycam kendimi ahdjshdjsjd
N Neal simdi okudum yevru altin ve hediye muhabbetlerini, bazıları çok duygulu olmuyor bu gibi konularda maalesef. He bi de benim gibi 7 yegenin varsa o da zor, cumhuriyet filan yapamıyonaraliklari da kisa shdjshdhd.. ama arama sormadir, hediyelerdir, illa ki bir ufak da olsa altindir yapiyosun tabii. Hepsini gectim altin filan benim icin onemli degil ama ilgilenme arayip sorma, deger verildiginin hissedilmesi çok önemli. Yoksa durumu neye elverirse o. Benim gorumcem de ilgilidir sag olsun, cok da heyecanlı, ilk yegeni olacak bir de. Keza kayinvalidem kayinpederim de oyle sag olsunlar. Ama iste bazılarında da olmayinca olmuyor o zaman da senin dediğin mantik tam benlik, aman akmasin da kokmasin da, madem oyle uzaktan uzaktan devam etsin daha iyi diye direkt kestirip atarim
İnşallah artık ne olacaksak olalım modundayim sıkıldım ciddenAsko soyle düşün, aşıyla ağır getiriyorsa asısiz allah korusun.... inşallah yeterince antikorumuz vardır vucudumuzda
Kesin tutar o zaman millet tek günü değerlendirip hamiş kaliyo unutmaBundan sonra hergun sizi hamilemiyim diye darlicam hehehehe başlıyorum simdi.
Kızlar yumurtlamam bitti cok verimli gecmedi cunku yol yorgunluğuama yaptik biseyler hshshshs neyse kasiklarimin iki tarafindada hafif sancilar oluyo sizce hamilemiyim hshsgs
Off evet öyle cidden. Amin inşallah. Sana da tekrarını yaşatmasın. Ben birkaç haftaya yayılmış kanamayla deliriyordum. Sen çok daha ileri seviyesini gördün. Bende travması kaldı. Sen kimbilir neler yaşadınherkes yaşadığını bilir demi..
Allahta kimseye benm yaşadıklarımı yaşatmasın gebelikte...
Birakir miyim kizzzz, anca belki ilk günler biraz ara veririm elime teli filan alamazsam dyedayloş dooğuruncada gelcenmi gııı
yoksa unutacanmı bizi
Aynen oyle, ben seni cok iyi anladim, maddiyat degil dert olan, adam akıllı manevi insan gibi gibi insan olsalar sorun yok zaten. Her şey para mal vs değil ki. Eşin farkında mi peki durumun?Oh en temizi. Güle güle oturun. Biz de aynısını yaptık ama oturabileceğimiz değil yatırımlık bir ev aldık kredi çekmek istemediğimiz için
Altın falan beklemiyorum ya bir kere arayıp sormadı. Çok değişik geliyor bana ama artık nasıl bir insan olduğunu anladığım için artık aramasın sormasın diye dua ediyorum. Bulaşsa hiç uğraşamayacağım. Böyle kafam rahat. Eşimi de derdi tasası için rahatsız etmeyi kesse tadından yenmeyecek
Olamaz miiii, olabiliiiirBundan sonra hergun sizi hamilemiyim diye darlicam hehehehe başlıyorum simdi.
Ay o testlere bakmak benim de hobim, ve hep de goruyorm millet yok dese de bana görünüyor cogu kezÖnemli olan katılmaktı. Ben hiçbir belirti yaşamadım. O yüzden o konuyu da bilmiyorum. Testte kör olana kadar çizgi arayabiliyorum ama. Burada bu konuda uzmanlaştım. Bir ara hobimdi silik çizgi görmeye çalışmak. Atarsan itina ile bakarım
Alınmıyor ya. Sonra karşına dikilip "Sen niye kilo almadın?" diye beynini yiyorlar. Doktora gidiyorsun "Kilo linci yiyorum. Bebekte bir sorun mu var?" diye. Sonra doktor da sana "Delirmiş bu" der gibi bakıyor
Evet yaaaa gitti ziya valla dur bakalim bu nasi bi çeşit olcak merakla bekliyoz numaralariniÇok sağolasın kuzum ben iyiyim arada baş ağrısı ve eklem ağrısı mahvediyo sadece başka biseyik yokziya yi gonderdiler ya açmamak için gönderdiler demesinler diye kapatmicaz diolar
Ben de hep ordan burdan yakaliyorm bosver napcanYa ben böyle kaçırıyorum arada konuşulanları sevmedim bu çalışma işini
Gelen gideni aratır der susarımBirakir miyim kizzzz, anca belki ilk günler biraz ara veririm elime teli filan alamazsam dye
Aynen oyle, ben seni cok iyi anladim, maddiyat degil dert olan, adam akıllı manevi insan gibi gibi insan olsalar sorun yok zaten. Her şey para mal vs değil ki. Eşin farkında mi peki durumun?
Olamaz miiii, olabiliiiirgebbelettoooooooo hadi insallah yavrum insssallaaahhhh
Ay o testlere bakmak benim de hobim, ve hep de goruyorm millet yok dese de bana görünüyor cogu kezhafif resmi sallayınca daha iyishdjshdhsjfjd
İlk zamanlar ben de almadim, ayni sey bana da oldu, çocuk küçük mu kalcak filanneden bana demisler hc hamile gibi degilsin vs alin simdi alin mutlu musunz diyesim geliiii
Evet yaaaa gitti ziya valla dur bakalim bu nasi bi çeşit olcak merakla bekliyoz numaralarini
Sukur canim cok daha iyi olacaksin insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?