Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önemli olan katılmaktı. Ben hiçbir belirti yaşamadım. O yüzden o konuyu da bilmiyorum. Testte kör olana kadar çizgi arayabiliyorum ama. Burada bu konuda uzmanlaştım. Bir ara hobimdi silik çizgi görmeye çalışmak. Atarsan itina ile bakarım
Dur ya hamile kalinca alirim bence hshsgsvs
Alınmıyor ya. Sonra karşına dikilip "Sen niye kilo almadın?" diye beynini yiyorlar. Doktora gidiyorsun "Kilo linci yiyorum. Bebekte bir sorun mu var?" diye. Sonra doktor da sana "Delirmiş bu" der gibi bakıyor

zaten sanada gıcığım

Ben kilo vermeye çalıştığım dönemde daha da almıştım. Hayatımın tek diyet denemesini öyle bıraktım. Kesin çözüm: kaygı bozukluğu. Onu da Allah kimseye yaşatmasın
herkes yaşadığını bilir demi..
Allahta kimseye benm yaşadıklarımı yaşatmasın gebelikte...

Çok sağolasın kuzum ben iyiyim arada baş ağrısı ve eklem ağrısı mahvediyo sadece başka biseyik yok ziya yi gonderdiler ya açmamak için gönderdiler demesinler diye kapatmicaz diolar

Kesin tutar o zaman millet tek günü değerlendirip hamiş kaliyo unutma

herkes yaşadığını bilir demi..
Allahta kimseye benm yaşadıklarımı yaşatmasın gebelikte...
Off evet öyle cidden. Amin inşallah. Sana da tekrarını yaşatmasın. Ben birkaç haftaya yayılmış kanamayla deliriyordum. Sen çok daha ileri seviyesini gördün. Bende travması kaldı. Sen kimbilir neler yaşadın

dayloş dooğuruncada gelcenmi gııı
yoksa unutacanmı bizi
Birakir miyim kizzzz, anca belki ilk günler biraz ara veririm elime teli filan alamazsam dye
Aynen oyle, ben seni cok iyi anladim, maddiyat degil dert olan, adam akıllı manevi insan gibi gibi insan olsalar sorun yok zaten. Her şey para mal vs değil ki. Eşin farkında mi peki durumun?
Olamaz miiii, olabiliiiir gebbelettoooooooo hadi insallah yavrum insssallaaahhhh
Ay o testlere bakmak benim de hobim, ve hep de goruyorm millet yok dese de bana görünüyor cogu kez hafif resmi sallayınca daha iyishdjshdhsjfjd

İlk zamanlar ben de almadim, ayni sey bana da oldu, çocuk küçük mu kalcak filan neden bana demisler hc hamile gibi degilsin vs alin simdi alin mutlu musunz diyesim geliiii
Çok sağolasın kuzum ben iyiyim arada baş ağrısı ve eklem ağrısı mahvediyo sadece başka biseyik yok ziya yi gonderdiler ya açmamak için gönderdiler demesinler diye kapatmicaz diolar
Evet yaaaa gitti ziya valla dur bakalim bu nasi bi çeşit olcak merakla bekliyoz numaralarini
Sukur canim cok daha iyi olacaksin insallahhhh

Gelen gideni aratır der susarıminşallah cumartesiye herkese izin vermiş patron dinlenin hastalığı atlayın gelin demiş madem bugünde bitiyo neden cekioz o kdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…