Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm kızı içerde zor tuttuk
Ayağa kalkmam bile yasaktı ama son zamanda o kdar hopla zıpla zor cıkarttık
Yok bacım benm hamilelegm bı değişikti zaten ne aserdim, ne halsizlik oldu, ne kusma ne bulantı ne uyku hcbsey yoktu .. 38-39 haftalarmda ben doğum temizliği için cam falan siliyordum karnım olmasa kmse inanmiodu hamile oldgma 40 haftaya kadar bizim 4 ayaklı bebe ile sabah akşam yürüyüp parkta kosuyorduk
Çok dedim doguncada böyle ol annecm üzme beni diye amaaannnnnn bı geldi ki tam geldi smdi ele avuca sığmıyor günün 16 saati ayakta kalan 8 saat uyuyor

Başa gelen çekilir
Kızmıydı erkkemi

Benmki daha uslu.. Bi zahmet daha uslu olsun
Ana karnında yaşatmadığı aksiyon kalmadı
Bende hamileliiimde cok çektim ama senin zsmanlarda bizde aşağı yukarı öyleydik zaman geçtikçe rahatlıolar alışıolar.. 2. Ay öyle atak ayı işte
Biz 80 günlük olduk teyzesi

Maşallah kuzuma
İnşallah öyle olur bizde bugün 62 günlüğüz.. valla düzelmesini umut ediyorum ama pek sanmıyorum doğduğundan beri öyle sürekli mi atak geçiriyor bu çocuk bilemiyorum kafam da deli sorular yatağına yatiriorum vızır vızır tuvlte bile beraber gdiyoruz kucagmdayken yemek yiyorum vs kucağa alistirmissin diyorlar ulan diuorum bu çocuk doğduğundan beri böyle ne ara alistircam bı doğdu hastaneyi ayağa kaldırdı ebeler susturamadi.. kaç saat hiç durmadan ağladı.. ebe diyorki 7 senedir bu işi yapıyorum böyle bir haykırış ne gordum ne duydum

Hamileyken karnında yapmadığı ne varsa hepsini biriktirip toplu boşaltmış çocuk. Enerji birikmesi olmuş

Jagdhdhdhdhd 9 gun kalmis reglime hemen yapip atarim hsgsgsgs
o kadar vaktm yok
hiç bir kıyafetm üstüme olmuor
işe öcü gibi geliorum
Mucizenden kalan hatıra onlar oyle dusun
İnşallah artık ne olacaksak olalım modundayim sıkıldım cidden
Saglikli beslen askos rahat geçirirsiniz insallah
Kesin tutar o zaman millet tek günü değerlendirip hamiş kaliyo unutma
Ayy tutmustur dimi kiz
Amin amin insallah tutmustur dayloss. Rahim filmide çektirdim ya umutluyum insallah

Bugunku belirtilerimi yaziyim gdgdhsh yine sabah kasik agrim vardı iki taraflı. Oksurunce falanda acıyor garip bi şekilde. Dun bi arkadaşım daha ikizin olur belki dedi gdgsgsh herkes tutturdu ikiz olur diye ne alaka bilmiyorum hsgshs

Yaaa hadi insallah yevrummm, en hayirlisi en sağlıklısı olsun aminnnnnn kuzum

Jagdhdhdhdhd 9 gun kalmis reglime hemen yapip atarim hsgsgsgs
Bugün yap çıkar zaten. Ay ben burada regle 9 gün kala test yapıp pozitifi görenlerin oyununa nasıl geldim yaa. Cidden ikna olmuştum yani. Her ay kesin hamileydim. Hem acil hem kesin ahshsjdj
İkiz yapma reyiz. Hamileliği de sonrasında bakımı da çok zor. İki tane tekiz yap. Ben teyzesi olarak siparişi bu şekilde vermek istiyorum Hadi bağalım pusuda bekliyoruz bebeği, turnalara aman hsg sıvısına tutunsun da gelsin

Yaaa hadi insallah yevrummm, en hayirlisi en sağlıklısı olsun aminnnnnn kuzum

O zaman ben bi acile gidip kan veriyim of bende ikiz istemiyorum cunku kendim ufak tefek bi insanim nasil tasiyim ben onları bi tanedir o bi

O zaman ben bi acile gidip kan veriyim of bende ikiz istemiyorum cunku kendim ufak tefek bi insanim nasil tasiyim ben onları bi tanedir o bi
Hadi bakam sağlıkla inşallah o haberi de alırız en kısa zamanda Bizim bir gelin var minyon. İkizleri oldu. Kızcağız mahvoldu doğurana kadar. Şimdi de bakarken karı koca perişan oluyorlar. Birlikte büyümeleri çol güzel tabii ama anne babaya işkence oluyor o süreç
Bu arada adet kabi kullandım gecen ay, o kadar rahatıki ruya gibi bir sey resmen. Neden daha once almadim diye kafami vuruyorum duvarlara
Ben öyle şeyleri kullanamam ya. Nasıl cesaret ediyorsunuz? Bir kere fitili kendim yerleştireyim dedim yarıda kaldı. Gecenin bir saati ağlayarak adamı uyandırdım gel ben bunu yapamadım diye
Ben de bu aralar zorlanıyorum diye esim diyo ki, kucuksun ya sen ondan mi acaba
Aa ben seni nedense hep boylu poslu gibi düşünmüştüm Miss Bride gibi

Fahafshshsgsv kanka vallahi cok rahat ya korkacak bir sey degil. Yumusak silikon zaten oyle aci falanda yok pit diye oturuyor. Pedler beni aşırı tahris ediyordu valla regl gunum guzel gecti bununla

Kucağa alıştırma diye birşey var ama tamamen tahammülünle alakalı.. Yani bebek olunca kıyamıosn vs ya.. Onu orantılamab lazm ve ilk 2 ayda yaptn yaptn yapamadn elveda
Bunu söylediğimde ama uzmaaağğğğğlaaarrr ten tene tenes deyooooo diyor şimdiki çok bilmiş doktor dehası arkadaşlar :) iyide sen bu bebeyi emzirirken, gazını cıkarırken zaten ten tene temas yapıosn fazlasına gerek yok :)
Valla ben alıştırmadm birkaç kere artk etrafın farkında olmaya başladı ağladı verdim ağzına emziği ki emzik karşıtı değilim onuda durup durup vermemek lazm, her ağladğndada değil, cok ağladğnda.. Sustu.. Birkaç kere baktıki istediği olnuor yaygaralar bitti..
Şimdi sevmek için kucağa alıoruz 5dkdan sonra kendini itttirio sıkılıor
Emziğide uylu arkasaşı, sadece uyurlen istiyor dalınca kendi atıyor ağzından :)

İnşallah üçüzün olurrrrrr inşallah

Bu arada adet kabi kullandım gecen ay, o kadar rahatıki ruya gibi bir sey resmen. Neden daha once almadim diye kafami vuruyorum duvarlara
Kız ben korkaem nasıl sokcam canm tarlısır benim

Hayir balusss gdgsgshsh 1 tanesi yeter simdilik ahahsgsjs kiz acımıyor yumusak
Helal sana koca yürekli hemşire. Ben mümkün değil kullanamam onu
Uzdun be. Onun rahatligina bi varsan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…