Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Di mi yaaaaaaa
Kıştan yağmurdan eskiden nefret ederdim. Son 10 yıldık barışığım kendileriyle ama yaz favori mevsimim olmaya devam ediyor
Naber gııııı

Burda daha soğuklar başlamadı
Keşke hiç başlamasa..
Nefret ediorm kıştan

Şunu okuyunca kahkaha attm
Nieeee hiç şaşırmadm acabaaa
İyiyim yevrummm, cok şükür. Gun dolduruyorum surekli, mis gibin muzigimi acip mumumu yakip kitabımi okuyorum. Eksikleri tamamlayip yavastan, biraz is cokca dinlenme yapıyorum. Ne kadar icimde tutsam kardır diyerekten

Ya bilmiyorum Kasım doğumlu oldugum icin midir ama cok severim boyle havalari, icim huzur doluyor resmen

Doğum ayıyla çok alakalı olduğunu düşünüyorum ya. Ben yazın göbeğinde doğmuşum. Güneşli havayla aşk yaşıyorum kedi gibi

Dinlen dinlen. Ben de dün akşam acilde nst kokladım geldim. Doğumhaneye girince tüylerim ürperdi. Bir de hareket etme dediler. Bütün vücudumu iyice kasmışım. Neyse ki sancı çıkmadı. Su iç, yat dinlen dedi. 9 ay yat tabii. Yemeği kim yapacak acabağ

Di mi yaaaaaaa
Kıştan yağmurdan eskiden nefret ederdim. Son 10 yıldık barışığım kendileriyle ama yaz favori mevsimim olmaya devam ediyor
Nasıl barıştınız
Boşver barşma

Leee bebenidemi kasımda doğuruon bideee

Hemsirecik aşkoş öğlen oldu

Bence de alakali ya, genelde tutuyor
Bacim noldi ya hic haberimiz yok neden gittin?? Ciddi bir durum yok dmi? Yemek ya hazir soylencek ya da koca bey yapcak napalim ben sevdigim icin yapiyom azar azar ama her gun diil, zaten yapsam da eşim kahvaltilik tarzi seviyo, kac gun sonra yiyoz yemeği
Nasıl barıştınız
Boşver barşma

Leee bebenidemi kasımda doğuruon bideee

Hemsirecik aşkoş öğlen oldu
Eşim de Kasım doğumlu tarih tutamıyoz aklimizda diye güzel bi sistem uyguladik, tek pastayla is biter hsdhshhd. Bizimki kasimi beklerse iyi tabii
Gdhshsysys en sevdigim sey makarna gsgsg ama kilo aldirmiyo
Kiz kesin bilgi mi, bak ona gore makarna delisiyom ben, serbest diyosan asiri yemeye devam etcem ahdjshdjs

Kızzzzzzzz ne oldu daha dur erkenci kuşşş..
Nst doğumhane beynim döndü
Sizde nstler doğumhanedemi

Cimrilikten

Kankalar benim koca biliyonuz hep gorevde. Ben o yokken evde sabah aksam makarna yiyorum ve asla kilo almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…