Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa hssetmişim demekkkk
Cnm heycanlı olman cok normal
Sağlıkla kucağına al inşallah
Evett resmen hissetmiş gibi bugün sorman inşallahh sağolasın canım yarın bu saatlerde sağlıkla kavuşmuş olalım inşallah yenidoğan günleri için var mı bir tavsiyenn

Evett resmen hissetmiş gibi bugün sorman inşallahh sağolasın canım yarın bu saatlerde sağlıkla kavuşmuş olalım inşallah yenidoğan günleri için var mı bir tavsiyenn
İlk zamanlar bebek uyuyor ya.. Mutlaka uyu cnkü ilk zamanları cok arıyacaksn bu bir
İkincisi veee en en önemlisi sarılık... Yenidoğanlarda sık görülür biz yaşamadk cok şükür.. Bol bol emzir.. Bol bol.. Sütün geç gelebilir sezeryandan dolayı gelmese bile göğsüne tut bebeği
Sık sık altını değiş pişik olmasn :)

Ya sevmemi hiç birde bana sor bende sizleri özlüyorum inan buna vaktim pek olmuyor ufakliktan dolayı ek gıdaları oyun yürüme çabaları sorma
Oy oy oy yesin onu teyzesi
Bence zaten korkulmali.. ki gerçekten tehlikeli.. dün bu seferde mercimek kavonozu kırıldı. Durup dururken olduğu yerde çatladı. Bir sıcak bir soğuk hava ondan mi bilmiyorum. Ya da gerçekten dayler dayler in dediği gibi...gözü olanın gözü çıksın bunlarla gelsin gitsin
Hayirlisi olsun cnm Insallah yeni yilla yeni guzellikler gelsin evinize. Bebisle taclansin
Amin ablacım çok sağol
Kiz gecen hafta da eşim kirdi oyle, kayınvalidem yapmisti mis gibi elma sirkesi, bak iyidir iyidir, kotu enerjiler defolsun
Herşey bitsin gitsin ya sürekli birşeyler olup duruyor. Düğüne gidecektim nasıl hevesliyim sonra ne oldu arabaya sansar gir kemir herşeyi s.cmista gidemedik. Sonra sürekli birşeyler kırılıyor kurşun dokturecegim
Mutsuz olduğumuzu mu anliyorsun ne
Seviliyorsun canım
Doğurdum bacım 2 aylık olduk bile , 41 hafta sonunda geldi
Sağlıkla sihhatle büyüt canım
Yarın 2 de yapacağım allah izin verirse Çok heyecanlıyım şaşkınım
Oyyy Allah bir avazda soğutmayı nasip etsin canım sağlıkla sihhatle al kucağına

Geliyorum

Aa ben seni nedense hep boylu poslu gibi düşünmüştüm Miss Bride gibi
Bizim kiz kilo almiyo zayıf falan doktorlardayiz sürekli. Bir gun doktor bana baktı baktı sonra dedi ki, " aslında siz de bayağı şeysiniz ama. "
Basketçi gibi boyun var bu çocuk senden nasıl çıktı diyemedi tabi, okumuş adam.

Gerçekten geldi mi üst üste yaa hayret bir şey. Merkür retrosunun bugün en fena günüymüş. Düzlüğe çıkarız inşallah bundan sonra
Bir yemeye başlar annesi, o zaman da dersin ki "Bu kızın yemesiyle başa çıkamıyorum, yemek yetişmiyor". Benim ablalardan biri aramızda en zayıf doğanımız. Anne sütü de almamış. Mamayla büyümüş. En iştahlımız o şimdi

Umutlu olcan tabii, güzel düşünceksin ki guzel olsun yavyukusss
Bence olabilir yaa bizden büyüklerde zorlanıyordur illaki ama ufak tefek olunca daha bi zor olabilir diye düşünüyorum eniste hakli bence
Ahshahshs katiliyorum, bunye belli neticede, neremize ne kadar sigdircaz ahhsshd
Kiz yok beee, 1.58im ben ahdjshdhdhd
Aynen oyle, gitsin kötü enerjilerrrr, oh missss, dur ben de mum yakam

Uyurum inşallah çok da düşkünüm uykuma çok teşekkür ederim canımm

Amiin canım Allah razı olsun doğuma girerken hepimiz için dua edeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…