- 26 Nisan 2020
- 584
- 988
- 53
- 28
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.321
Yarın 2 de yapacağım allah izin verirseiyiyim tatlım sen nasılsın
doğum yaptınmı
İlişki gibi değilmi deyosnHayir balusss gdgsgshsh 1 tanesi yeter simdilikahahsgsjs kiz acımıyor yumusak
Uzdun be. Onun rahatligina bi varsan....
Yaaa hssetmişim demekkkkYarın 2 de yapacağım allah izin verirseÇok heyecanlıyım şaşkınım
Evett resmen hissetmiş gibi bugün sormanYaaa hssetmişim demekkkk
Cnm heycanlı olman cok normal
Sağlıkla kucağına al inşallah
İlk zamanlar bebek uyuyor ya.. Mutlaka uyu cnkü ilk zamanları cok arıyacaksn bu birEvett resmen hissetmiş gibi bugün sormaninşallahh sağolasın canım yarın bu saatlerde sağlıkla kavuşmuş olalım inşallah yenidoğan günleri için var mı bir tavsiyenn
Oy oy oy yesin onu teyzesiYa sevmemi hiç birde bana sor bende sizleri özlüyorum inan buna vaktim pek olmuyor ufakliktan dolayı ek gıdaları oyun yürüme çabaları sorma
Bence zaten korkulmali.. ki gerçekten tehlikeli.. dün bu seferde mercimek kavonozu kırıldı. Durup dururken olduğu yerde çatladı. Bir sıcak bir soğuk hava ondan mi bilmiyorum. Ya da gerçektenİlk defa oldu. Düzeldi şimdi ama aklım gitti ya. Takip edeyim de tekrar etmez inşallah
Ahnsjshs bu nereden geldi aklına ya
Of o paranoya bende de var işte. O yüzden kurup duruyorum. Dikkat ettikçe de inadına daha sakar oluyorum, kırıyorum. Eşim de "Abartma bir şey olmaz" diyor. Nereden geldi bu kadar cam kırığı korkusu bilmiyorum
Amin ablacım çok sağolHayirlisi olsun cnm Insallah yeni yilla yeni guzellikler gelsin evinize. Bebisle taclansin
Herşey bitsin gitsin ya sürekli birşeyler olup duruyor. Düğüne gidecektim nasıl hevesliyim sonra ne oldu arabaya sansar gir kemir herşeyi s.cmista gidemedik. Sonra sürekli birşeyler kırılıyor kurşun dokturecegimKiz gecen hafta da eşim kirdi oyle, kayınvalidem yapmisti mis gibi elma sirkesi, bak iyidir iyidir, kotu enerjiler defolsun
Mutsuz olduğumuzu mu anliyorsun ne
Sağlıkla sihhatle büyüt canımDoğurdum bacım2 aylık olduk bile , 41 hafta sonunda geldi
Oyyy Allah bir avazda soğutmayı nasip etsin canım sağlıkla sihhatle al kucağınaYarın 2 de yapacağım allah izin verirseÇok heyecanlıyım şaşkınım
GeliyorumOy oy oy yesin onu teyzesi
Bence zaten korkulmali.. ki gerçekten tehlikeli.. dün bu seferde mercimek kavonozu kırıldı. Durup dururken olduğu yerde çatladı. Bir sıcak bir soğuk hava ondan mi bilmiyorum. Ya da gerçektendayler dayler in dediği gibi...gözü olanın gözü çıksın bunlarla gelsin gitsin
Amin ablacım çok sağol
Herşey bitsin gitsin ya sürekli birşeyler olup duruyor. Düğüne gidecektim nasıl hevesliyim sonra ne oldu arabaya sansar gir kemir herşeyi s.cmista gidemedik. Sonra sürekli birşeyler kırılıyor kurşun dokturecegim
Seviliyorsun canım
Sağlıkla sihhatle büyüt canım
Oyyy Allah bir avazda soğutmayı nasip etsin canım sağlıkla sihhatle al kucağına
Bizim kiz kilo almiyo zayıf falan doktorlardayiz sürekli. Bir gun doktor bana baktı baktı sonra dedi ki, " aslında siz de bayağı şeysiniz ama. "
Gerçekten geldi mi üst üste yaa hayret bir şey. Merkür retrosunun bugün en fena günüymüş. Düzlüğe çıkarız inşallah bundan sonraHerşey bitsin gitsin ya sürekli birşeyler olup duruyor. Düğüne gidecektim nasıl hevesliyim sonra ne oldu arabaya sansar gir kemir herşeyi s.cmista gidemedik. Sonra sürekli birşeyler kırılıyor kurşun dokturecegim
Bir yemeye başlar annesi, o zaman da dersin ki "Bu kızın yemesiyle başa çıkamıyorum, yemek yetişmiyor". Benim ablalardan biri aramızda en zayıf doğanımız. Anne sütü de almamış. Mamayla büyümüş. En iştahlımız o şimdiBizim kiz kilo almiyo zayıf falan doktorlardayiz sürekli. Bir gun doktor bana baktı baktı sonra dedi ki, " aslında siz de bayağı şeysiniz ama. "
Basketçi gibi boyun var bu çocuk senden nasıl çıktı diyemedi tabi, okumuş adam.
Umutlu olcan tabii, güzel düşünceksin ki guzel olsun yavyukusssJagdhdhdhdhd 9 gun kalmis reglime hemen yapip atarim hsgsgsgs
Mucizenden kalan hatıra onlar oyle dusun
Saglikli beslen askos rahat geçirirsiniz insallah
Ayy tutmustur dimi kiz
Amin amin insallah tutmustur dayloss. Rahim filmide çektirdim ya umutluyum insallah
Ahshahshs katiliyorum, bunye belli neticede, neremize ne kadar sigdircaz ahhsshdBence olabilir yaabizden büyüklerde zorlanıyordur illaki ama ufak tefek olunca daha bi zor olabilir diye düşünüyorum eniste hakli bence
Kiz yok beee, 1.58im ben ahdjshdhdhdHadi bakam sağlıkla inşallah o haberi de alırız en kısa zamandaBizim bir gelin var minyon. İkizleri oldu. Kızcağız mahvoldu doğurana kadar. Şimdi de bakarken karı koca perişan oluyorlar. Birlikte büyümeleri çol güzel tabii ama anne babaya işkence oluyor o süreç
Ben öyle şeyleri kullanamam ya. Nasıl cesaret ediyorsunuz? Bir kere fitili kendim yerleştireyim dedim yarıda kaldı. Gecenin bir saati ağlayarak adamı uyandırdım gel ben bunu yapamadım diye
Aa ben seni nedense hep boylu poslu gibi düşünmüştümMiss Bride gibi
Aynen oyle, gitsin kötü enerjilerrrr, oh missss, dur ben de mum yakamOy oy oy yesin onu teyzesi
Bence zaten korkulmali.. ki gerçekten tehlikeli.. dün bu seferde mercimek kavonozu kırıldı. Durup dururken olduğu yerde çatladı. Bir sıcak bir soğuk hava ondan mi bilmiyorum. Ya da gerçektendayler dayler in dediği gibi...gözü olanın gözü çıksın bunlarla gelsin gitsin
Amin ablacım çok sağol
Herşey bitsin gitsin ya sürekli birşeyler olup duruyor. Düğüne gidecektim nasıl hevesliyim sonra ne oldu arabaya sansar gir kemir herşeyi s.cmista gidemedik. Sonra sürekli birşeyler kırılıyor kurşun dokturecegim
Seviliyorsun canım
Yok yok olmaz. Seni 1.58 hayal edemiyorum, olmuyorKiz yok beee, 1.58im ben ahdjshdhdhd
Nickim dayler olunca sen beni dağ gibi mi sandin ahdhshdhhshdYok yok olmaz. Seni 1.58 hayal edemiyorum, olmuyor
Yoo hiç o aklıma gelmedi de nedense öyle bir izlenim bırakmışsın demek ki. Çaktı mı oturtur diye mi düşündüm naptım be de bilmiyorum ahhsjshsNickim dayler olunca sen beni dağ gibi mi sandin ahdhshdhhshd
Uyurum inşallah çok da düşkünüm uykumaİlk zamanlar bebek uyuyor ya.. Mutlaka uyu cnkü ilk zamanları cok arıyacaksn bu bir
İkincisi veee en en önemlisi sarılık... Yenidoğanlarda sık görülür biz yaşamadk cok şükür.. Bol bol emzir.. Bol bol.. Sütün geç gelebilir sezeryandan dolayı gelmese bile göğsüne tut bebeği
Sık sık altını değiş pişik olmasn :)
Amiin canım Allah razı olsun doğuma girerken hepimiz için dua edeceğim inşallahOy oy oy yesin onu teyzesi
Amin ablacım çok sağol
Seviliyorsun canım
Akşanları ışık açk kalsn bebeğin uyuduğu odada ilk 20gn sarılık içinUyurum inşallah çok da düşkünüm uykumaçok teşekkür ederim canımm
Ajshshds deli, dilimden oyle sandin zaarYoo hiç o aklıma gelmedi de nedense öyle bir izlenim bırakmışsın demek ki. Çaktı mı oturtur diye mi düşündüm naptım be de bilmiyorum ahhsjshs
MümkünAjshshds deli, dilimden oyle sandin zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?