- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.941
Ben
bak sende haklısın bian düşündümde çamaşıra gerek yokÖnemli olan niyet. Seksi çamaşır olmadan da olur yani de işte renk gelsin diye diyoruz. Ben galiba kısmi süreli emeklilik dönemi için bakacağım bu sefer ama bedenim ne olur onu kestiremiyorum
plakası neyse onu takarızOnların plaka tutmuyor. Uyarlamaları lazım
Önemli olan niyet. Seksi çamaşır olmadan da olur yani de işte renk gelsin diye diyoruz. Ben galiba kısmi süreli emeklilik dönemi için bakacağım bu sefer ama bedenim ne olur onu kestiremiyorum
olmaz beyazım... bu sefer cok kırgınımBenHemsirecik e güveniom bu konuda tek geçerim hatta yani kadın işte hepimize taş çıkarır
Sen yine niye araya laf kattın süprüz yap git adamın yanına başbaşa bir hafta sonu geçirin lenaya teyze bakar erit şu buzları yeter adamın çektiği yine kavga edeceksen et hem daha ihtirazlı olur sonu güzel olsun
hadi kalk oğlan gelince bişe edemezsinKalkıom ben işim gücüm var
olmaz beyazım... bu sefer cok kırgınım
beni az çok hepiniz tanıdınız... herşeye gülüyorum bak espiri yapıoruz
alınmam etmem...
ama bazı şeylerde bir kırmızı çizgi vardır... o kırmızı çizgi aşılırsa ve süreklilik arz ederse.. orda dur derim...
şimdide onu yaşıyoruz... durdu ama geç durdu... ha durmasaydı ne olurdu... gözünün yaşına bakmam boşardım net...
bundan snra tekrarlanması halindede öyle olacak
He gelir tosun paşam sabah giderken kardeşime iyi bak diye çıkıo evden kendını yorma ayaklarını uzat ve kahve iç lütfen diyorhadi kalk oğlan gelince bişe edemezsin
kurban olurummmmmmmmmmm maşallah yaHe gelir tosun paşam sabah giderken kardeşime iyi bak diye çıkıo evden kendını yorma ayaklarını uzat ve kahve iç lütfen diyor
Seninki daha fenapeki benm senelercde öyle yapıp tüp bebeğe başlamadan 1 ay önce pentideki inidrimden 4 tane almama ne dieceksin
İnşallah kalmisimdir artik yeter benimde memem olsun hshdhshKalda büyüsünler bacım beden beden alırsın sonra
Bu gunu saymazsam rwgle 1 gun kaldi gxgshshshHemsirecik regl olmadın demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
@ozge_gorkem nerelerdesin bidenem
Nurzfr enişteye yaklaştınmıııııııııııııı
Matmazella canım kuzum dualarımız seninle sonu güzel olsun (kızlar arkadaşımız tüpün sonuna yaklaşıyor)
Paresilaaa hadiiiiiiiiiiiiiiiiii atağa geç artık
@anonimbirbayan kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerelerdesinnnnn
@cukulatam sürece başladınmı
kızlar hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
siz kaldınız topiği kapatacazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Kanka bende çok alerjigim gecen gun ağlıyodum evde burnum aciyor diye. Benim memem yokki neden aliyim hshshsh buyusunlerde oyle alcam simdilik evdekiler yeterAlerji benim kaderim ya. Nazar mazar değil. Normalde ilaçlarımı kullanıyor olacaktım. Şu an kullanamadığım için daha da fazla zorluyor
Alalım. Her daim lazım
Şimdi al, o zaman yine alırsın. Hamile değilken de lazım dırı nırım
Oo bizde neler var neler
Kanka biz 01 diye bi basliyoruz sonra.... hshsgsgshOnların plaka tutmuyor. Uyarlamaları lazım
Alkolün etkisiyle oldu bisilerHemsirecik regl olmadın demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Matmazella canım kuzum dualarımız seninle sonu güzel olsun (kızlar arkadaşımız tüpün sonuna yaklaşıyor)
kokular felan varmı halaSeninki daha fena
İnşallah kalmisimdir artik yeter benimde memem olsun hshdhsh
Bu gunu saymazsam rwgle 1 gun kaldi gxgshshsh
Kanka bende çok alerjigim gecen gun ağlıyodum evde burnum aciyor diye. Benim memem yokki neden aliyim hshshsh buyusunlerde oyle alcam simdilik evdekiler yeter
Oo bizde neler var neler
Kanka biz 01 diye bi basliyoruz sonra.... hshsgsgsh
gerçekmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiAlkolün etkisiyle oldu bisiler
Olur öyle vakalar Baluş yakalarAlkolün etkisiyle oldu bisiler
kız kaçıodu herfiten buOlur öyle vakalar Baluş yakalar
Canım BaloommHemsirecik regl olmadın demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nur bacım ne istiyonuz adamlardan siz yapmayın enişte bilseydi daha önce getirirdi şişelerikız kaçıodu herfiten bu
Bizimki tutmaz ama yine de yaptıkkokular felan varmı hala
gerçekmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Fena yakalandım,Olur öyle vakalar Baluş yakalar
Votka ictim şarap içtim baya karıştırdım mideyiYanakların al al olmuş konyak mı içtin @Nurzfr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?