Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemsirecik sein 06 yokuş pozisyonuna beklio enişte
Ben Hemsirecik e güveniom bu konuda tek geçerim hatta yani kadın işte hepimize taş çıkarır
Sen yine niye araya laf kattın süprüz yap git adamın yanına başbaşa bir hafta sonu geçirin lenaya teyze bakar erit şu buzları yeter adamın çektiği yine kavga edeceksen et hem daha ihtirazlı olur sonu güzel olsun

Önemli olan niyet. Seksi çamaşır olmadan da olur yani de işte renk gelsin diye diyoruz. Ben galiba kısmi süreli emeklilik dönemi için bakacağım bu sefer ama bedenim ne olur onu kestiremiyorum
bak sende haklısın bian düşündümde çamaşıra gerek yok
zaten çamaşır neymm kalmıo
ayy yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Onların plaka tutmuyor. Uyarlamaları lazım
plakası neyse onu takarız

olmaz beyazım... bu sefer cok kırgınım
beni az çok hepiniz tanıdınız... herşeye gülüyorum bak espiri yapıoruz
alınmam etmem...
ama bazı şeylerde bir kırmızı çizgi vardır... o kırmızı çizgi aşılırsa ve süreklilik arz ederse.. orda dur derim...
şimdide onu yaşıyoruz... durdu ama geç durdu... ha durmasaydı ne olurdu... gözünün yaşına bakmam boşardım net...
bundan snra tekrarlanması halindede öyle olacak

peki benm senelercde öyle yapıp tüp bebeğe başlamadan 1 ay önce pentideki inidrimden 4 tane almama ne dieceksin
Seninki daha fena
Kalda büyüsünler bacım beden beden alırsın sonra
İnşallah kalmisimdir artik yeter benimde memem olsun hshdhsh
Bu gunu saymazsam rwgle 1 gun kaldi gxgshshsh
Kanka bende çok alerjigim gecen gun ağlıyodum evde burnum aciyor diye. Benim memem yokki neden aliyim hshshsh buyusunlerde oyle alcam simdilik evdekiler yeter
Hemsirecik sein 06 yokuş pozisyonuna beklio enişte
Oo bizde neler var neler
Onların plaka tutmuyor. Uyarlamaları lazım
Kanka biz 01 diye bi basliyoruz sonra.... hshsgsgsh

Alkolün etkisiyle oldu bisiler

kokular felan varmı hala

Alkolün etkisiyle oldu bisiler
gerçekmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Canım Baloomm İnşallah güzel olur bana dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…