- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.961
dualarımız seninle kuzumCanım Baloommİnşallah güzel olur bana dua edin
Olmazmi kizkokular felan varmı hala
gerçekmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hahshah bence cok mantıklı isim ahshhshden sonunda gidecem katya alacam adını dayler koyacam heeeeeeeeee
Kısmet canımHemsirecik regl olmadın demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
@ozge_gorkem nerelerdesin bidenem
Nurzfr enişteye yaklaştınmıııııııııııııı
@Matmazella canım kuzum dualarımız seninle sonu güzel olsun (kızlar arkadaşımız tüpün sonuna yaklaşıyor)
Paresilaaa hadiiiiiiiiiiiiiiiiii atağa geç artık
@anonimbirbayan kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerelerdesinnnnn
@cukulatam sürece başladınmı
kızlar hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
siz kaldınız topiği kapatacazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
O neydi gızKısmet canım
Konudan bağımsız bu rahim düşmesi nasıl oluyor ve belirtileri nelerdir bileniniz var mı
Nerden aklına geldi ki bacım ne alaka yaKısmet canım
Konudan bağımsız bu rahim düşmesi nasıl oluyor ve belirtileri nelerdir bileniniz var mı
O neymiş beeeKısmet canım
Parecim dertli sıkıntılı şeylere bakmasan ya? Güzel şeylere bak illa bakacaksan. Kendini dibe çektirme durup dururken. Böyle şeyler okudukça insan kendinde o şeyin belirtisini arıyor ve arayınca da illa ki buluyor. Ben tedavi sürecinde bu yüzden el etek çektim. Takip ettiğim sayfaları bile bıraktım
Ilk kez duydum canim, o nerden çıktı?Kısmet canım
Aşkoş bana ders verseneOlmazmi kiz
Haydaaaa nerden cıktı bu güzelim? Onca doktoea gittn öle bişi olsa söylerlerdiKısmet canım
Nerden aklına geldi ki bacım ne alaka ya
O neymiş beee
Parecim dertli sıkıntılı şeylere bakmasan ya? Güzel şeylere bak illa bakacaksan. Kendini dibe çektirme durup dururken. Böyle şeyler okudukça insan kendinde o şeyin belirtisini arıyor ve arayınca da illa ki buluyor. Ben tedavi sürecinde bu yüzden el etek çektim. Takip ettiğim sayfaları bile bıraktım
Ilk kez duydum canim, o nerden çıktı?
Afedersiniz ama ilişkide tam giremiyor birşey varda engelliyor gibi. Bunca zaman sorun yoktu şimdi niye sorun oluyor. Bende netten baktım rahim düşmesi diye birşey varmış. Durup dururken de olabilirmiş.Ama ağrım normal regl ağrısı gibiAşkoş bana ders versene
Parti aç oy veerem
Haydaaaa nerden cıktı bu güzelim? Onca doktoea gittn öle bişi olsa söylerlerdi
Bi yerde bişimi okudun
Kuuzum kendini kasıo olabilirmisin?Afedersiniz ama ilişkide tam giremiyor birşey varda engelliyor gibi. Bunca zaman sorun yoktu şimdi niye sorun oluyor. Bende netten baktım rahim düşmesi diye birşey varmış. Durup dururken de olabilirmiş.Ama ağrım normal regl ağrısı gibiçok tırsıyorum ya
İlk ay kasmadim da ikinci ay mi kastım kiKuuzum kendini kasıo olabilirmisin?
O birden olacak bişi değil cnkü
Ben stresliyken yada cok istemiosam öyle oluodum şimdi olsa şimdide öyle olurdum.. Kasmışsan kendini olur kuzum.. Yada afedersn ama kayganlık iyi değilse oda yaparİlk ay kasmadim da ikinci ay mi kastım kihani şimdi hala kocaya kırgınım ondan mi desem a ondan önce de oluyordu
Bıktım ya her nane bizde çıkıyorBen stresliyken yada cok istemiosam öyle oluodum şimdi olsa şimdide öyle olurdum.. Kasmışsan kendini olur kuzum.. Yada afedersn ama kayganlık iyi değilse oda yapar
Hemen kötiye yorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?