Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kısmet canım
Konudan bağımsız bu rahim düşmesi nasıl oluyor ve belirtileri nelerdir bileniniz var mı

Parecim dertli sıkıntılı şeylere bakmasan ya? Güzel şeylere bak illa bakacaksan. Kendini dibe çektirme durup dururken. Böyle şeyler okudukça insan kendinde o şeyin belirtisini arıyor ve arayınca da illa ki buluyor. Ben tedavi sürecinde bu yüzden el etek çektim. Takip ettiğim sayfaları bile bıraktım

Nerden aklına geldi ki bacım ne alaka ya

Ilk kez duydum canim, o nerden çıktı?

Aşkoş bana ders versene
Parti aç oy veerem

Haydaaaa nerden cıktı bu güzelim? Onca doktoea gittn öle bişi olsa söylerlerdi
Bi yerde bişimi okudun
Afedersiniz ama ilişkide tam giremiyor birşey varda engelliyor gibi. Bunca zaman sorun yoktu şimdi niye sorun oluyor. Bende netten baktım rahim düşmesi diye birşey varmış. Durup dururken de olabilirmiş.Ama ağrım normal regl ağrısı gibi çok tırsıyorum ya

Kuuzum kendini kasıo olabilirmisin?
O birden olacak bişi değil cnkü

İlk ay kasmadim da ikinci ay mi kastım ki hani şimdi hala kocaya kırgınım ondan mi desem a ondan önce de oluyordu
Ben stresliyken yada cok istemiosam öyle oluodum şimdi olsa şimdide öyle olurdum.. Kasmışsan kendini olur kuzum.. Yada afedersn ama kayganlık iyi değilse oda yapar
Hemen kötiye yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…