- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.921
Ahahahahahah demonte bacım bizimkicibindirik mi be gerek var
benm zamanlarımı harcadığım herşey için çok mesudum olmasam zaten yapmamOrda internet yok mu, yine kurtulamayacaksin benden
Boş ver sen benim icin uzulme, kaybolan zamanlarıni düşün daha cok
anaammmmmmmmmm kıyamam neoş ne oldu sana nazaramı geldinAncak uyanabildim. Sürekli kabus görüyorum ya. Alerjim ilerledi biraz, burun içi etler şiştiği için doğru düzgün nefes alamıyorum. Ondan mı oluyor acaba :/
süteynmi alıosKasvet bağa yakışmaz. Sütyen indirimiyle geldim. En alt sağda emzirme sütyenleri de var. Buyrun, seçtiğiniz kategoriden yakın
Hamile kalirimda memelerim buyur diye 2 senedir sutyen almıyorumdurKasvet bağa yakışmaz. Sütyen indirimiyle geldim. En alt sağda emzirme sütyenleri de var. Buyrun, seçtiğiniz kategoriden yakın
Hamile kalirimda memelerim buyur diye 2 senedir sutyen almıyorumdur
Hamile kalirimda memelerim buyur diye 2 senedir sutyen almıyorumdur
peki benm senelercde öyle yapıp tüp bebeğe başlamadan 1 ay önce pentideki inidrimden 4 tane almama ne dieceksin
gelmiyokiŞimdi tak takıştır enişte bayram etsin işte konuşturma beni
Hadi herkese ateşlensin toplansın ve kendıne gelsin bebeler gelecek başka yolu yok RABBİMİN nasibiyle herkes anne olacak umutsuzluk yok pes etmek yok yine yeni yeniden ALEVLENHemsirecik regl olmadın demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ozge_gorkem nerelerdesin bidenem
Nurzfr enişteye yaklaştınmıııııııııııııı
Matmazella canım kuzum dualarımız seninle sonu güzel olsun (kızlar arkadaşımız tüpün sonuna yaklaşıyor)
Paresilaaa hadiiiiiiiiiiiiiiiiii atağa geç artık
anonimbirbayan kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerelerdesinnnnn
cukulatam sürece başladınmı
kızlar hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
siz kaldınız topiği kapatacazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Sen bunu enişteye yaz bak nasıl uçarak gelio adam azıcık bişeyleri ucundan şey etmen lazımgelmiyoki
memeler baş kaldırmış memeler baş kaldırmış
kavuşmuyor düğmeler
E sen karisiyon ya ahshshdhshd
benm zamanlarımı harcadığım herşey için çok mesudum olmasam zaten yapmam
herkesin hayatına kimse karışamaz
anaammmmmmmmmm kıyamam neoş ne oldu sana nazaramı geldin
süteynmi alıos
Alerji benim kaderim ya. Nazar mazar değil. Normalde ilaçlarımı kullanıyor olacaktım. Şu an kullanamadığım için daha da fazla zorluyoranaammmmmmmmmm kıyamam neoş ne oldu sana nazaramı geldin
Alalım. Her daim lazımsüteyn mi alıos
Şimdi al, o zaman yine alırsın. Hamile değilken de lazım dırı nırımHamile kalirim da memelerim buyur diye 2 senedir sutyen almıyorumdur
senin pozisyon neydiHadi herkese ateşlensin toplansın ve kendıne gelsin bebeler gelecek başka yolu yok RABBİMİN nasibiyle herkes anne olacak umutsuzluk yok pes etmek yok yine yeni yeniden ALEVLEN
yazmam o cezalıSen bunu enişteye yaz bak nasıl uçarak gelio adam azıcık bişeyleri ucundan şey etmen lazım
herşey senin iyiliğin içindiE sen karisiyon ya ahshshdhshd
sexsi bişi al bari hamileyken seviştiğine değsin bacımAlerji benim kaderim ya. Nazar mazar değil. Normalde ilaçlarımı kullanıyor olacaktım. Şu an kullanamadığım için daha da fazla zorluyor
Alalım. Her daim lazım
Şimdi al, o zaman yine alırsın. Hamile değilken de lazım dırı nırım
Ben de senin iyiligini dusunuyom yavrukus, vakit bulamiyon, uykusuz aksi naletsins djsjdjdjdjdjfjsenin pozisyon neydi
06
yazmam o cezalı
ne gösteririm ne elletiririm
herşey senin iyiliğin içindi
ne var bu ülkede
sexsi bişi al bari hamileyken seviştiğine değsin bacım
sonra benm odunluğuma laf ediosunuz
en sonunda gidecem katya alacam adını dayler koyacam heeeeeeeeeeBen de senin iyiligini dusunuyom yavrukus, vakit bulamiyon, uykusuz aksi naletsins djsjdjdjdjdjfj
06 yokuş test edelıp onaylandı duymayan kalmadı zatensenin pozisyon neydi
06
yazmam o cezalı
ne gösteririm ne elletiririm
herşey senin iyiliğin içindi
ne var bu ülkede
sexsi bişi al bari hamileyken seviştiğine değsin bacım
06 yokuş test edelıp onaylandı duymayan kalmadı zaten
Bacım adam çürüdü ne inatmış sendeki bak şu pentidejilerinen yap açılışı güzel cazip şeler var hadi bırak artık valla için şişti benim ya olmaş nonono
Önemli olan niyet. Seksi çamaşır olmadan da olur yani de işte renk gelsin diye diyoruz. Ben galiba kısmi süreli emeklilik dönemi için bakacağım bu sefer ama bedenim ne olur onu kestiremiyorumsexsi bişi al bari hamileyken seviştiğine değsin bacım
Onların plaka tutmuyor. Uyarlamaları lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?