- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.381
Tamam bacımKan haplarını aksatma meyveni de ye her günBazı günler bende öyle oluyorum
Ayyyyy hadi bakalım heyecan yaptımKontrolden geldik haftamızla uyumluyuz suyumuzda iyi çok şükür normal doğuma uygun pozisyonu dediSancı çıkmadı birkaç gündür karnımın altı ağrıyordu ama bilemedim doktor çatı muayenesi yapmıyorum dedi ben şok bu kadının umursamazlığı beni artık şaşırtmıyor karambole doğuma giricez olmadı sezeryana alcak herhalde şimdilik bu kadar kontrole haftaya gidicem.bana kalırsa haftaya gelir minnoş
Maşallah maşallah rabbim kazasız belasız kurtarsın sağlıkla kucağına al kuzumKontrolden geldik haftamızla uyumluyuz suyumuzda iyi çok şükür normal doğuma uygun pozisyonu dediSancı çıkmadı birkaç gündür karnımın altı ağrıyordu ama bilemedim doktor çatı muayenesi yapmıyorum dedi ben şok bu kadının umursamazlığı beni artık şaşırtmıyor karambole doğuma giricez olmadı sezeryana alcak herhalde şimdilik bu kadar kontrole haftaya gidicem.bana kalırsa haftaya gelir minnoş
BeklemezsemEccuk daha sabret, assolistler en son cikar jahshshd
Hayırdır gardaşşşşşÇatı muayenesine de ben inanmıorum ne biliolar ki çatıyıdoğurtun su hamişleri yeter be
Birileri yine karar değiştirmişGııı dayloş sen doğurmuon mu doğursana damadımı artk
Ahsjahdhshdhjsdj anlık degisimler bizden sorulurBirileri yine karar değiştirmiş
Bende düşünmemeye çalışıyorum yoksa heyecan tavanAyyyyy hadi bakalım heyecan yaptımSağlıkla seni yormadan kolaylıkla gelsin kuzu k
Amin amin çok sağol canısıMaşallah maşallah rabbim kazasız belasız kurtarsın sağlıkla kucağına al kuzum
Aa senin oğlunu alacam boşver o cadı dayleriBirileri yine karar değiştirmiş
Bunlar nekineeee sen benim kızın eşyalarını görsen aklın giderKız bebek anaları şunlara bakıın
Atarım geldi bıktım artıkBeklemezsem
Hayırdır gardaşşşşş
Emrin olur bacım hangi oyuncak mış o hemen aldırıyımBitane oyuncam var nette tükenmiş..
Burda 2 mağaza var toyzz
Oraya baktm ordada tükenmiş..
Ben neden istanbulda ankarada izmirde adanada ne bileym büyük şehirde değilim ya
İnşallah teyzesi inşallah Rabbim büyükBende düşünmemeye çalışıyorum yoksa heyecan tavanamin inşallah beyazım senin kızda seni yormasın sağlıcakla gelsin inşallah
Amin amin çok sağol canısıtez vakitte darısı sana ve tüm topimiğimize inşalllah
Bak smdi bak bak bakkkkkkAa senin oğlunu alacam boşver o cadı dayleri
Ondan dünür olmaz
Bunlar nekineeee sen benim kızın eşyalarını görsen aklın gider
Göstermiyorsun ki meehAa senin oğlunu alacam boşver o cadı dayleri
Ondan dünür olmaz
Bunlar nekineeee sen benim kızın eşyalarını görsen aklın gider
Kiz gölge bile cikmadi bide gecen ay film cekildi ondan gecikti zaar
Hadi gözümüz aydın. Sağlıkla gelsin minikKontrolden geldik haftamızla uyumluyuz suyumuzda iyi çok şükür normal doğuma uygun pozisyonu dediSancı çıkmadı birkaç gündür karnımın altı ağrıyordu ama bilemedim doktor çatı muayenesi yapmıyorum dedi ben şok bu kadının umursamazlığı beni artık şaşırtmıyor karambole doğuma giricez olmadı sezeryana alcak herhalde şimdilik bu kadar kontrole haftaya gidicem.bana kalırsa haftaya gelir minnoş
Yavru kuş hangi oyuncağı arıyorsun sen de bana bakim?Bitane oyuncam var nette tükenmiş..
Burda 2 mağaza var toyzz
Oraya baktm ordada tükenmiş..
Ben neden istanbulda ankarada izmirde adanada ne bileym büyük şehirde değilim ya
5 gun olcakHemsirecik ben de filmden sonra regliö erken gelmişti. Herkese farklı etki ediyor olabilir
Hadi gözümüz aydın. Sağlıkla gelsin minik
Yavru kuş hangi oyuncağı arıyorsun sen de bana bakim?
Hemsirecik ben de filmden sonra regliö erken gelmişti. Herkese farklı etki ediyor olabilir
Benim de erken gelmişti. Muhtemelen farklı etkiliyor herkesi5 gun olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?