Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sol kasigimda 1 haft once hareket ettigimde agri oluyordu, normal degil yani kist olabilir dedim bende. Bir kac kez daha çıkıp kendi erimisti cunku

bende öyle düşündümde..sonra o adam yanlız kalıor...
ama bir yandan da haklısın...

uyuuuuuuuuuuuuuu bu zamanları cok arıyacaksn
Kalsın senin yalnız kalmandan iyidir onca yaşanmışlığı vardır onun üzülme..sizin de yaşayacaklarınız, güzel günleriniz olsun
Uyudum geldim seni dinleyerek bu günlerin tadını çıkarıyorum öğlene kadar yatıyorum 2 hafta sonra: uykular haram oldu gençliğim bak talan oldu çok sevdim yalan oldu zalım geceler
Uyu valla bulutum sefan olsun
Oy sende uyu beyazım bir daha uzun süre görmezmişiz bu uykuları baksana çocuğu eşi yolla yat geri
ütüyü benim gibi yap.koltuğa oturdum Esra Erol u açtım ütü masasını kendi hizama indirdim bir yandan ütüledim bir yandan keyif yaptım dinlene dinlene hallet

Günaydın çoktan aydı gerçi
bana 5te ayıyo... hayır 5te uyanmaktan nie zevk alıo anlamıorum

Kızın kıyafetleri ütülenecek ama kım yapacak
Bütün kemiklerim içiiçe geçmiş gibi ağrıo
sennnnnnnnnn

doğumda o şarkıyı çaldır

Ha bu arada sonucta ailesi derken yani bir aile olmasi gerektiginden fazla zarar veriyor hale geliyorsa yemisim ailesini, kesip atarim nitekim yaptigim da oldu kendi tarafımdan. Kan bağı olayini cok önemsemiyorum. Ama sadece esiki cok yipratma biraz daha izin ver ve ciddi bi sekilde konus. Yoluna girecek insallah cnm...

Evet bende öle yapyım diyorum bacım napam çok halsiz ve enerjisizim iki gündür nedense ayağa kalkmak bile zor geliyo

Özel olsaydı olurdu şimdi kontrole gidiyim gelince yazarım
Hadii güzel haberlerle

İşte bende yicem az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…