- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.341
Uyu valla bulutum sefan olsunHayırlı sabahlargeç yatıp bu saatte niye kalktım bilmem geri uyumaya çalışıyım
Sol kasigimda 1 haft once hareket ettigimde agri oluyordu, normal degil yani kist olabilir dedim bende. Bir kac kez daha çıkıp kendi erimisti cunkuNe kisti, kist nereden çıktı? Yok kist mist. Gitti dedin ya, demedin mi
Ben bayağı saf umutlar taşıyormuşum ya yazıkİlişkiden 5-6 gün sonra kesin hamile olduğıma inanıyordum. Yumurta kesin çatlamış, şartlar olgunlaşmış, spermle yumurta buluşmuş. O kadar emindim ki o kadar olur
Efendim kuzum
Baktırırsın madem yine ama yoktur inşallahSol kasigimda 1 haft once hareket ettigimde agri oluyordu, normal degil yani kist olabilir dedim bende. Bir kac kez daha çıkıp kendi erimisti cunku
Fırsatım olmayınca bildirimlere bakmadan siliyorum bazen telin ekranından öyle olunca bildirim gelmiyo bidaÖzletme kendını arada yaz
Hemsoooo bebiş beklioz kist diil nolur bebiş olsunSol kasigimda 1 haft once hareket ettigimde agri oluyordu, normal degil yani kist olabilir dedim bende. Bir kac kez daha çıkıp kendi erimisti cunku
Kalsın senin yalnız kalmandan iyidir onca yaşanmışlığı vardır onun üzülme..sizin de yaşayacaklarınız, güzel günleriniz olsunbende öyle düşündümde..sonra o adam yanlız kalıor...
ama bir yandan da haklısın...
uyuuuuuuuuuuuuuubu zamanları cok arıyacaksn
OyUyu valla bulutum sefan olsun
bana 5te ayıyo... hayır 5te uyanmaktan nie zevk alıo anlamıorumGünaydın çoktan aydı gerçi
sennnnnnnnnnKızın kıyafetleri ütülenecek ama kım yapacak
Bütün kemiklerim içiiçe geçmiş gibi ağrıo
doğumda o şarkıyı çaldırKalsın senin yalnız kalmandan iyidir onca yaşanmışlığı vardır onun üzülme..sizin de yaşayacaklarınız, güzel günleriniz olsun
Uyudum geldim seni dinleyerek bu günlerin tadını çıkarıyorum öğlene kadar yatıyorum2 hafta sonra: uykular haram oldu gençliğim bak talan oldu çok sevdim yalan oldu zalım geceler
Özel olsaydı olurdubana 5te ayıyo... hayır 5te uyanmaktan nie zevk alıo anlamıorum
sennnnnnnnnn
doğumda o şarkıyı çaldır
Ha bu arada sonucta ailesi derken yani bir aile olmasi gerektiginden fazla zarar veriyor hale geliyorsa yemisim ailesini, kesip atarim nitekim yaptigim da oldu kendi tarafımdan. Kan bağı olayini cok önemsemiyorum. Ama sadece esiki cok yipratma biraz daha izin ver ve ciddi bi sekilde konus. Yoluna girecek insallah cnm...
Valla istiosa gelmesin..
Hayır istesen şuanda herşeyi yoluna koyarım.. Ama kendi üzülür..
Yaptırım uygulamak istemiorm ama sabrımı zorluor
Yaşanmşlıklar artık patlak verior birikme az kalır dayloş..
İşte o sonuçta ailesi kelimesi beni durduruo bende anneyim ve mahrum etmek istemiorm fakat zorunda kalacam gibi..
Lenayla babası arasındaki bağa dikkat ediorm, ne kdar esip gürlesem yapacam desemde yapmıorm.. Kardeşim hergn babasıyla görüştürüo
Benm aram eşimle değil yaşammşlıklarla kötü..
Ben eşiyle anlaşamayan biri değilim
Aksine eşim cok yufka yürekli anlayışlı duygusal romantiktir.. Hakkını yiyemem inkar edemem.. Bn zaten bu zamana kdar eşimle sen böylesin yada bem böyleym die hiç tartışmadm.. Tartışmışsamda hatırlamıorm...
Benim bu zamana kdarki tek kavgalarm annesi yüzünden..
Cnkü hayatmda bu kdar arsız yüzsüz gaddar bi insan görmedm..
Ölen kızının arkasından bile ehh kurtuldu zaten diecek kdar ama çıkarı varken yaptırmak isteğinde kızım öldü die timsah gözyaşı döken vicdansızın teki..
Doldurmak istemiorm işte bulutum
Yoksa inan onu o kdar iyi yaparmki..
Kaldıki doldurmama gerek yk direk görüştürmem ki bunu yapmşlığım var.. Daha önce.. Annesine değil babasına düşkün-dü ama 1 yıldır ne oldu anlamıorm..
En son eskisi gibi gmrüştürmeyecem dioem
Bu seferde ortada kayınbabam var.. Cok tonton.. Ona kıyamıorm
Evet bende öle yapyım diyorum bacım napam çok halsiz ve enerjisizim iki gündür nedense ayağa kalkmak bile zor geliyoKalsın senin yalnız kalmandan iyidir onca yaşanmışlığı vardır onun üzülme..sizin de yaşayacaklarınız, güzel günleriniz olsun
Uyudum geldim seni dinleyerek bu günlerin tadını çıkarıyorum öğlene kadar yatıyorum2 hafta sonra: uykular haram oldu gençliğim bak talan oldu çok sevdim yalan oldu zalım geceler
Oysende uyu beyazım bir daha uzun süre görmezmişiz bu uykuları baksana çocuğu eşi yolla yat geri
ütüyü benim gibi yap.koltuğa oturdum Esra Erol u açtım ütü masasını kendi hizama indirdim bir yandan ütüledim bir yandan keyif yaptımdinlene dinlene hallet
Dun test yaptim negatif nuriskomHemsoooo bebiş beklioz kist diil nolur bebiş olsun
Hadii güzel haberlerleÖzel olsaydı olurduşimdi kontrole gidiyim gelince yazarım
İşte bende yicem az kaldıHa bu arada sonucta ailesi derken yani bir aile olmasi gerektiginden fazla zarar veriyor hale geliyorsa yemisim ailesini, kesip atarim nitekim yaptigim da oldu kendi tarafımdan. Kan bağı olayini cok önemsemiyorum. Ama sadece esiki cok yipratma biraz daha izin ver ve ciddi bi sekilde konus. Yoluna girecek insallah cnm...
Benim negatifken Dr hayır hamilesin demişti hiç inanmiom o testlere benDun test yaptim negatif nuriskom
Birileri senin bebeğinin sebebi oldu gibiBenim negatifken Dr hayır hamilesin demişti hiç inanmiom o testlere ben
O biraz zor bı ihtimal kuşumBirileri senin bebeğinin sebebi oldu gibi
geliyor bana hep, Allah affetsin
Bir dahakine o tayfadan komple izole ol o yüzden
Ama nedenO biraz zor bı ihtimal kuşum
Kiz gölge bile cikmadi bide gecen ay film cekildi ondan gecikti zaarBenim negatifken Dr hayır hamilesin demişti hiç inanmiom o testlere ben
Nedense aynı fikirdeym...Birileri senin bebeğinin sebebi oldu gibi
geliyor bana hep, Allah affetsin
Bir dahakine o tayfadan komple izole ol o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?