- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.361
Ne gülüyon ki bacım aşk olsunYaaa beyazzzzzz
Aklıma bişey geldi tam ona gülmüştüm ki aklımdaki gerçekmişNe gülüyon ki bacım aşk olsunAma sen hep gül sana gülemk yaraşır
Aklıma bişey geldi tam ona gülmüştüm ki aklımdaki gerçekmiş
Enişteeee
Daha Kasım'da değiliz kiKasım annelerinde çatır çatır doğuruyollarben hala mandalina yiyom
Benimkini balus a sorKiz gölge bile cikmadi bide gecen ay film cekildi ondan gecikti zaar
Gececek, simdi o picagi usulca yere birakHadii güzel haberlerle
İşte bende yicem az kaldı
Hic ümidim yok ya benimBenimkini balus a sornet negatifti testte
Kan haplarını aksatma meyveni de ye her günEvet bende öle yapyım diyorum bacım napam çok halsiz ve enerjisizim iki gündür nedense ayağa kalkmak bile zor geliyo
Son mandalina yiyişinKasım annelerinde çatır çatır doğuruyollarben hala mandalina yiyom
BırakamamGececek, simdi o picagi usulca yere birak
Gözün aydıın. Sağlıkla gelsin inşallah. Doktor da bi değişikmiş sahidenKontrolden geldik haftamızla uyumluyuz suyumuzda iyi çok şükür normal doğuma uygun pozisyonu dediSancı çıkmadı birkaç gündür karnımın altı ağrıyordu ama bilemedim doktor çatı muayenesi yapmıyorum dedi ben şok bu kadının umursamazlığı beni artık şaşırtmıyor karambole doğuma giricez olmadı sezeryana alcak herhalde şimdilik bu kadar kontrole haftaya gidicem.bana kalırsa haftaya gelir minnoş
Hadi amaaaa, o picak domtis dogramak için dostumSon mandalina yiyişin
Sonra sakın yeme bebekte inanılmaz gaz yapıo
Bırakamam
Amin canısı sağolGözün aydıın. Sağlıkla gelsin inşallah. Doktor da bi değişikmiş sahiden
Gözün aydn bulutum.. MaşallahKontrolden geldik haftamızla uyumluyuz suyumuzda iyi çok şükür normal doğuma uygun pozisyonu dediSancı çıkmadı birkaç gündür karnımın altı ağrıyordu ama bilemedim doktor çatı muayenesi yapmıyorum dedi ben şok bu kadının umursamazlığı beni artık şaşırtmıyor karambole doğuma giricez olmadı sezeryana alcak herhalde şimdilik bu kadar kontrole haftaya gidicem.bana kalırsa haftaya gelir minnoş
Gııı dayloş sen doğurmuonmu doğursana damadımı artkHadi amaaaa, o picak domtis dogramak için dostum
Eccuk daha sabret, assolistler en son cikar jahshshdGııı dayloş sen doğurmuonmu doğursana damadımı artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?