- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.441
tmm nur bulamazsa sana derim enişte bi baksın zahmet olmasa
valla bıktım ce eee yapmaktan
Oyuncağın bile gizemini yapıyor. Her şey gizli kapaklı. Oğluma zaten küçük dedi. Halbuki GENÇ DELÜĞANLI. Yok yea istemem. Biz çıtır gelin bakacağız LOLİTA agagshhs
sen bana küsemessin
sen bana didinmi bak istanbulda oturuorm bende bakayım dieOyuncağın bile gizemini yapıyor. Her şey gizli kapaklı. Oğluma zaten küçük dedi. Halbuki GENÇ DELÜĞANLI. Yok yea istemem. Biz çıtır gelin bakacağız LOLİTA agagshhs
Olum altı üstü oyuncak sır gibi saklıyorsun. 81 ilden talep geldi "De bakam hangi oyuncakmış?" diye. Demiyorsun. Bu yaştan sonra bulmaca çözemem ben yaşlıyımsen bana didinmi bak istanbulda oturuorm bende bakayım die
hemen bana laf sok hemen
Biz o oyuncağı daha önce görmemişiz diye bizim mi suçumuzmuş hallahallaaa
bende aynı fikirdeyim... zaten oyuncak vs almadmBiz o oyuncağı daha önce görmemişiz diye bizim mi suçumuzmuş hallahallaaa
Oyuncaklara dökülen paraya biraz üzülüyorum ya yeğenlerimin, kuzenlerimin, kuzenlerimin çocuklarının pek de oyuncakla oynadıklarını görmedim. Onca şey alıyorsun kabloyla, kumandayla, pet şişeyle, tencereyle tavayla oynuyorlar
İyi yapmışsın ya bulursan al madem seviyorsa. Buna burun kıvırmasın da "Ben anamın ce'lemesini isterim" diye ahhsjdbende aynı fikirdeyim... zaten oyuncak vs almadm
çıngırağı var... bide zeka kartları.. ilk meyveler felan var türkçe ingilizce...
bide geçenki masal anlatan kuzu zaten hediye..
genelde eğitici şeylere bildiğimiz kadarıyla almayı planlıyoruz az ve öz.. htta bu konuda bir okul önceci olarakdayler dayler ile iletişimde olmayı bile düşündüm hani ne önerir yaş grubuna göre die..
ama ce eee yapmayı o kadar sevioki gıdığını yediğim...
ağlıosa bile hemen gülüo
ee anasını sataym hep istio kolum ağırdı valla
çözüm bu oldu
bakın şuraya yazıorum az sonradayler dayler bu oyuncağı beğenmiecek
ama o beğenmezse almam bak bu konuda güvenirim ben dünürüme
Ankarada olsanız ben yapardım ceee diye ne gerek var oyuncağabende aynı fikirdeyim... zaten oyuncak vs almadm
çıngırağı var... bide zeka kartları.. ilk meyveler felan var türkçe ingilizce...
bide geçenki masal anlatan kuzu zaten hediye..
genelde eğitici şeylere bildiğimiz kadarıyla almayı planlıyoruz az ve öz.. htta bu konuda bir okul önceci olarakdayler dayler ile iletişimde olmayı bile düşündüm hani ne önerir yaş grubuna göre die..
ama ce eee yapmayı o kadar sevioki gıdığını yediğim...
ağlıosa bile hemen gülüo
ee anasını sataym hep istio kolum ağırdı valla
çözüm bu oldu
Ahaaaaa dermi gııı öyleİyi yapmışsın ya bulursan al madem seviyorsa. Buna burun kıvırmasın da "Ben anamın ce'lemesini isterim" diye ahhsjd
Zararlı olabilir etkiler büyüyünce sıkıntı yaratır
Sen bol bol yapcan zatenAnkarada olsanız ben yapardım ceee diye ne gerek var oyuncağa
Demez inşallahAhaaaaa dermi gııı öyle
Bir kerede beni rahatlatacak güzel bişi deDemez inşallahBu bebek/çocuk kısmısı biraz cins olabiliyor
Cunkusu ben bir oyuncak gurusuyum gsgsgsgsv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?