Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
N Neal iyi düşün bacım, bak dhaa birkac saat once ne diyodu sonra ne demeye basladi, dusunsene cani istemeyince sana neler yabar

Konusmuyom senle
sen bana küsemessin

Oyuncağın bile gizemini yapıyor. Her şey gizli kapaklı. Oğluma zaten küçük dedi. Halbuki GENÇ DELÜĞANLI. Yok yea istemem. Biz çıtır gelin bakacağız LOLİTA agagshhs
sen bana didinmi bak istanbulda oturuorm bende bakayım die
hemen bana laf sok hemen

N Neal

oysa saklamadm Hemsirecik hemen anladı
Biz o oyuncağı daha önce görmemişiz diye bizim mi suçumuzmuş hallahallaaa

Oyuncaklara dökülen paraya biraz üzülüyorum ya yeğenlerimin, kuzenlerimin, kuzenlerimin çocuklarının pek de oyuncakla oynadıklarını görmedim. Onca şey alıyorsun kabloyla, kumandayla, pet şişeyle, tencereyle tavayla oynuyorlar

bende aynı fikirdeyim... zaten oyuncak vs almadm
çıngırağı var... bide zeka kartları.. ilk meyveler felan var türkçe ingilizce...
bide geçenki masal anlatan kuzu zaten hediye..
genelde eğitici şeylere bildiğimiz kadarıyla almayı planlıyoruz az ve öz.. htta bu konuda bir okul önceci olarak dayler dayler ile iletişimde olmayı bile düşündüm hani ne önerir yaş grubuna göre die..
ama ce eee yapmayı o kadar sevioki gıdığını yediğim...
ağlıosa bile hemen gülüo
ee anasını sataym hep istio kolum ağırdı valla
çözüm bu oldu

aaa bide telefonu var sayıları söylüyor renkleri söylüyor felan.. bak yalan olmasın şimdi
yine polise yakalanırım

İyi yapmışsın ya bulursan al madem seviyorsa. Buna burun kıvırmasın da "Ben anamın ce'lemesini isterim" diye ahhsjd

Ankarada olsanız ben yapardım ceee diye ne gerek var oyuncağa

Müşteri hizmetleri varmış ya... Akıl edemedm...
Aradım Türkiye geneli hiç bir mağazada yokmuş
Teşekkürler Türkiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…