Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahaahaha şu pış pış yapan uyutanmı
Ahahah aynen koyacam totosuna o pışpışlasın
Teklifleri değerlendireceğiz ahshhsjs
Eskiden "Bir kızı bin kişi ister bir kişi alır" deniyordu. Bunu tersine çevireceğiz gibi bakalım
Devir çoktan değişti zaten zamana ayak uydurmazsam benim kız evde kalabilir ahahaha

Pelvis kemik ağrılarım sayesinde yatamıyorum katrecim malesef sağa sola dönemiuorum yatsamda kalkamıorum hiç sorma valla uykular haram oldu

Ayyyyy imşallaaahhhhhhhhhh
Eniştede gelişme varmı
Kuzu aslında var. Şu meşhur tkviyeleri kullanıyoruz, ben de geçen bahsettiğim jelden aldım. Doktora gidene kadar onları bir ümit denicez.
Zaten bir süredir surat asıyordum, yeni yeni normalleşmeye başladım. Geçen yatmadan önce konuyu açtım. Sen şimdi kararlı mısın doktora gitmemekte falan diye. Baktım ilgili görünüyor konuya anlattım bir şeyler. İşte ilerde tüp bebek gerekebilir bu takviyeler işe yaramazsa devlet desteği almak için de 3 aşılama istiyorlar aşılamalar şu kadar sürüyor, o işler şöyle zor böyle zor diye. Eğer olmamaya devam eder de doktora gidip rapor almak istersen Zeynep Kamilde yaptırdığım testleri tekrar yaptırmak zorunda kalıcam her şey başa sarıcak, senin değerlerinle tüp bebek yaptıran kişiler var dedim. Belki doğal yolla olur ama biz büyük ihtimal ihtiyaç duyucaz diye anlattım. İlginç bir şekilde tamam gel alalım dediğin doktordan randevu dedi, ben şok tabi zaten Zeynep Kamildeki üroloji doktorunun sadece 1 gün 1 saat boşluğu vardı, o da tesadüf benim batın 1 2 gün sonrası hemen randevu aldık. Galiba canımı ne kadar sıktığını anladı kendi kendine düşününce bilmiyorum.Kasımın başına üroloji randevusu aldık. Ben de aynı dönemde son testlerimi yaptırıcam gidip. Düşüncesizliği yüzünden 1 ayımı yedi ama buna da şükür ne diyim
Pelvis kemik ağrılarım sayesinde yatamıyorum katrecim malesef sağa sola dönemiuorum yatsamda kalkamıorum hiç sorma valla uykular haram oldu
olmuş valla senin saati görünce bana afakanlar bastı ha gayret sık dişini son düzlüktesin

Oh gözün aydın. Rast gitsin her şey. Oranın ürolojisine biz çok zor randevu bulmuştuk ya iki hafta sonraya mı ne o da

Gozun aydin kizz❤❤

Terası arılar bastı bir baktım 10 tane vardır Allahım kan ter içinde kaldıö
Yaklaşmadn demi
Bahsettiğim şey tamda buydu işte cnm..üstüne gittikçe ters tepecekti...
Ona hazmedenilmesi için zaman vermek gerekiyordu.. Hatta emin ol hala zamana ihtiyacı var
Ama buda bir adm.. Gözn aydn cnm

Yaklaşmadn demi

Ona hazmedenilmesi için zaman vermek gerekiyordu.. Hatta emin ol hala zamana ihtiyacı var
Evi istila ettiler resmen ya çıldırdım adamı çağırdım

Oh gözün aydın. Rast gitsin her şey. Oranın ürolojisine biz çok zor randevu bulmuştuk ya iki hafta sonraya mı ne o da
Evet biz de o kadar geç bulduk aslında ama belki bu ay gebelik olur bir ihtimal diye reglimden sonraya denk gelmesi işime geldi benim. Çok sağol kuzum
Gozun aydin kizz❤❤
Sağol hemşirem, inşallah sonu güzel olur önümüzdeki ay hastane koşturmacasına başlıcaz bakalım
Yaklaşmadn demi

Evet benim ne kadar üzüldüğümü de idrak etti bence. Bir de ne kadar uzun bir süreç olabileceğini anlatınca herhalde ona da makul geldi. En çok derdi tasayı uğraşı yaşayan biz ama hazmetmesi gereken onlar. Hey allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…