- 19 Kasım 2019
- 53.623
- 136.149
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.481
Napıon bacm sıkıldıkça oynuonmuBenim bazanin altinda bir poset oyuncagim var
9 ay ağustos annelerinde takılıp temmuzda doğurdum.Kasım annelerinde çatır çatır doğuruyollarben hala mandalina yiyom
Ahahah aynen koyacam totosuna o pışpışlasınAhahaahaha şu pış pış yapan uyutanmı
Devir çoktan değişti zatenTeklifleri değerlendireceğiz ahshhsjs
Eskiden "Bir kızı bin kişi ister bir kişi alır" deniyordu. Bunu tersine çevireceğiz gibi bakalım
Ayyyyy imşallaaahhhhhhhhhhAhahah aynen koyacam totosuna o pışpışlasın
Devir çoktan değişti zatenzamana ayak uydurmazsam benim kız evde kalabilir ahahaha
Bir kerede beni rahatlatacak güzel bişi de
Bir kere bir birrrr birrrrr
Bir kere
HaksızmıymKoptum
Pelvis kemik ağrılarım sayesinde yatamıyorum katrecim malesef sağa sola dönemiuorum yatsamda kalkamıorumSöyle bana evdeyim alırım dicektim ama türkiye genelinde yok dedinbunların bir de bebeğin totosuna kuyruğuyla şaplak atan balık versiyonu var. Bir gün olursa ondan alıcm ben de
Üç mü yirmibeşanacım sen napıyorsun o saatte allasen
Nealcim ben senin oğluna talibim ahahahaha benim kızım olacak kesin ben ayarlıcam o işi
9 ay ağustos annelerinde takılıp temmuzda doğurdum.
Tahmini doğum tarihim 23 ağustostu.
evde kırmızı örümcek gördüm. arı olsaydı en azından bilindik hayvan.Terası arılar bastı bir baktım 10 tane vardır Allahım kan ter içinde kaldıö
Kuzu aslında var. Şu meşhur tkviyeleri kullanıyoruz, ben de geçen bahsettiğim jelden aldım. Doktora gidene kadar onları bir ümit denicez.Ayyyyy imşallaaahhhhhhhhhh
Eniştede gelişme varmı
olmuş valla senin saati görünce bana afakanlar bastıPelvis kemik ağrılarım sayesinde yatamıyorum katrecim malesef sağa sola dönemiuorum yatsamda kalkamıorumhiç sorma valla uykular haram oldu
Oh gözün aydın. Rast gitsin her şey. Oranın ürolojisine biz çok zor randevu bulmuştuk ya iki hafta sonraya mı ne o daKuzu aslında var. Şu meşhur tkviyeleri kullanıyoruz, ben de geçen bahsettiğim jelden aldım. Doktora gidene kadar onları bir ümit denicez.
Zaten bir süredir surat asıyordum, yeni yeni normalleşmeye başladım. Geçen yatmadan önce konuyu açtım. Sen şimdi kararlı mısın doktora gitmemekte falan diye. Baktım ilgili görünüyor konuya anlattım bir şeyler. İşte ilerde tüp bebek gerekebilir bu takviyeler işe yaramazsa devlet desteği almak için de 3 aşılama istiyorlar aşılamalar şu kadar sürüyor, o işler şöyle zor böyle zor diye. Eğer olmamaya devam eder de doktora gidip rapor almak istersen Zeynep Kamilde yaptırdığım testleri tekrar yaptırmak zorunda kalıcam her şey başa sarıcak, senin değerlerinle tüp bebek yaptıran kişiler var dedim. Belki doğal yolla olur ama biz büyük ihtimal ihtiyaç duyucaz diye anlattım. İlginç bir şekilde tamam gel alalım dediğin doktordan randevu dedi, ben şok tabizaten Zeynep Kamildeki üroloji doktorunun sadece 1 gün 1 saat boşluğu vardı, o da tesadüf benim batın 1 2 gün sonrası hemen randevu aldık. Galiba canımı ne kadar sıktığını anladı kendi kendine düşününce bilmiyorum.Kasımın başına üroloji randevusu aldık. Ben de aynı dönemde son testlerimi yaptırıcam gidip. Düşüncesizliği yüzünden 1 ayımı yedi ama buna da şükür ne diyim
olmuş valla senin saati görünce bana afakanlar bastıha gayret sık dişini son düzlüktesin
Gozun aydin kizz❤❤Kuzu aslında var. Şu meşhur tkviyeleri kullanıyoruz, ben de geçen bahsettiğim jelden aldım. Doktora gidene kadar onları bir ümit denicez.
Zaten bir süredir surat asıyordum, yeni yeni normalleşmeye başladım. Geçen yatmadan önce konuyu açtım. Sen şimdi kararlı mısın doktora gitmemekte falan diye. Baktım ilgili görünüyor konuya anlattım bir şeyler. İşte ilerde tüp bebek gerekebilir bu takviyeler işe yaramazsa devlet desteği almak için de 3 aşılama istiyorlar aşılamalar şu kadar sürüyor, o işler şöyle zor böyle zor diye. Eğer olmamaya devam eder de doktora gidip rapor almak istersen Zeynep Kamilde yaptırdığım testleri tekrar yaptırmak zorunda kalıcam her şey başa sarıcak, senin değerlerinle tüp bebek yaptıran kişiler var dedim. Belki doğal yolla olur ama biz büyük ihtimal ihtiyaç duyucaz diye anlattım. İlginç bir şekilde tamam gel alalım dediğin doktordan randevu dedi, ben şok tabizaten Zeynep Kamildeki üroloji doktorunun sadece 1 gün 1 saat boşluğu vardı, o da tesadüf benim batın 1 2 gün sonrası hemen randevu aldık. Galiba canımı ne kadar sıktığını anladı kendi kendine düşününce bilmiyorum.Kasımın başına üroloji randevusu aldık. Ben de aynı dönemde son testlerimi yaptırıcam gidip. Düşüncesizliği yüzünden 1 ayımı yedi ama buna da şükür ne diyim
olmuş valla senin saati görünce bana afakanlar bastıha gayret sık dişini son düzlüktesin
Yaklaşmadn demiTerası arılar bastı bir baktım 10 tane vardır Allahım kan ter içinde kaldıö
Bahsettiğim şey tamda buydu işte cnm..üstüne gittikçe ters tepecekti...Kuzu aslında var. Şu meşhur tkviyeleri kullanıyoruz, ben de geçen bahsettiğim jelden aldım. Doktora gidene kadar onları bir ümit denicez.
Evi istila ettiler resmen ya çıldırdım adamı çağırdımYaklaşmadn demi
Bahsettiğim şey tamda buydu işte cnm..üstüne gittikçe ters tepecekti...
Ona hazmedenilmesi için zaman vermek gerekiyordu.. Hatta emin ol hala zamana ihtiyacı var
Ama buda bir adm.. Gözn aydn cnm
Havalarda ankarada soğuktur nerden geldiler yahuEvi istila ettiler resmen ya çıldırdım adamı çağırdım
Tam güneş alan yerdeyzaz bir güneş gördüler bir de yemek kokusuna geldiler heraldeHavalarda ankarada soğuktur nerden geldiler yahu
Evet biz de o kadar geç bulduk aslında ama belki bu ay gebelik olur bir ihtimal diye reglimden sonraya denk gelmesi işime geldi benim. Çok sağol kuzumOh gözün aydın. Rast gitsin her şey. Oranın ürolojisine biz çok zor randevu bulmuştuk ya iki hafta sonraya mı ne o da
Sağol hemşirem, inşallah sonu güzel olur önümüzdeki ay hastane koşturmacasına başlıcaz bakalımGozun aydin kizz❤❤
Evet benim ne kadar üzüldüğümü de idrak etti bence. Bir de ne kadar uzun bir süreç olabileceğini anlatınca herhalde ona da makul geldi. En çok derdi tasayı uğraşı yaşayan biz ama hazmetmesi gereken onlar. Hey allahımYaklaşmadn demi
Bahsettiğim şey tamda buydu işte cnm..üstüne gittikçe ters tepecekti...
Ona hazmedenilmesi için zaman vermek gerekiyordu.. Hatta emin ol hala zamana ihtiyacı var
Ama buda bir adm.. Gözn aydn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?