- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.461
Uzdun beMüşteri hizmetleri varmış ya... Akıl edemedm...
Aradım Türkiye geneli hiç bir mağazada yokmuş
Teşekkürler Türkiye
Babycim Ce-ee Ayıcık Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL var ama 300tlcikMüşteri hizmetleri varmış ya... Akıl edemedm...
Aradım Türkiye geneli hiç bir mağazada yokmuş
Teşekkürler Türkiye
Hee bende üzüldümUzdun be
Bu ayı hem bizim ayıya göre tipsiz hemde pahalı ne bu ne
He yaaa, ceee yapan ayicuk istemeyen buluruz birer tane dimi giz shhdshdhdOyuncağın bile gizemini yapıyor. Her şey gizli kapaklı. Oğluma zaten küçük dedi. Halbuki GENÇ DELÜĞANLI. Yok yea istemem. Biz çıtır gelin bakacağız LOLİTA agagshhs
Bal gibin de kuserim hihhhhsen bana küsemessin
sen bana didinmi bak istanbulda oturuorm bende bakayım die
hemen bana laf sok hemen
Oyuncak iste, neyini beğenmeyeyim neticede cocuklar sever boyle şeyleri, ce e yapiyo sarki soylyor neden olumsuz olsun. Bi agzini da oynataymis eyiymis, cocukcaaz bakiyo nerden çıkıyor ses dyebakın şuraya yazıorum az sonradayler dayler bu oyuncağı beğenmiecek
ama o beğenmezse almam bak bu konuda güvenirim ben dünürüme
İstedigin zaman iletişime geçeriz yevrubende aynı fikirdeyim... zaten oyuncak vs almadm
çıngırağı var... bide zeka kartları.. ilk meyveler felan var türkçe ingilizce...
bide geçenki masal anlatan kuzu zaten hediye..
genelde eğitici şeylere bildiğimiz kadarıyla almayı planlıyoruz az ve öz.. htta bu konuda bir okul önceci olarakdayler dayler ile iletişimde olmayı bile düşündüm hani ne önerir yaş grubuna göre die..
ama ce eee yapmayı o kadar sevioki gıdığını yediğim...
ağlıosa bile hemen gülüo
ee anasını sataym hep istio kolum ağırdı valla
çözüm bu oldu
Yok ben yeşillik olsun diye yorum yapmiyorum, olmayacak seye bsy demem yaniZararlı olabilir etkiler büyüyünce sıkıntı yaratır
Meleğin yanında artık amaaaaaaağn gerisi çok da şey. Senin çocuğuna özel bir şey demedim yav bebelerin kesişim kümesinde olan şeyler bunlarBir kere de beni rahatlatacak güzel bişi de
Bir kere bir birrrr birrrrr
Bir kere
KüsmeeennnHe yaaa, ceee yapan ayicuk istemeyen buluruz birer tane dimi giz shhdshdhd
Bal gibin de kuserim hihhhh
Oyuncak iste, neyini beğenmeyeyim neticede cocuklar sever boyle şeyleri, ce e yapiyo sarki soylyor neden olumsuz olsun. Bi agzini da oynataymis eyiymis, cocukcaaz bakiyo nerden çıkıyor ses dye
İstedigin zaman iletişime geçeriz yevru
Yok ben yeşillik olsun diye yorum yapmiyorum, olmayacak seye bsy demem yani
Yahu bir kere savun beniMeleğin yanında artık amaaaaaaağn gerisi çok da şey. Senin çocuğuna özel bir şey demedim yav bebelerin kesişim kümesinde olan şeyler bunlar
Biraz düşüneyim, himmmm, olabilir belki özlerimKüsmeeennn
Özlersn beniiii
Beni beni bihterini
Tüekiye geneli yokmuş dayloş
Keşke müş hiz varmı die daha önce akıl edeymişim ama yk eror yani
Yahu bir kere savun beni
Ckmu şey istiorm
Nazsız gelin aranıyor ahsjjdHe yaaa, ceee yapan ayicuk istemeyen buluruz birer tane dimi giz shhdshdhd
Ücrete tabi ahhsjshÖzlersn beniiii
Beni beni bihterini
Tüekiye geneli yokmuş dayloş
Keşke müş hiz varmı die daha önce akıl edeymişim ama yk eror yani
Yahu bir kere savun beni
Ckmu şey istiorm
Sakire ucretsiz, balusa cay yok ajdhshdhÜcrete tabi ahhsjsh
Şaka şaka sen savunulacak şeyler söyle hep yanındayım. Haklının yanında, haksızın karşısındayız! Hangi gazetenin şeysiydi bu ya kafam kalıp cümlelerle dolu
Dayloş gavuristanlı tek kankam sensnBiraz düşüneyim, himmmm, olabilir belki özlerim
Gelmeyecek miymis bi daha? Temelli mi gitmis. Gavuristanda tanidign yog mu
Kızzzzz güzel bişetde bile haksız ettn sen bemi yaNazsız gelin aranıyor ahsjjd
Ücrete tabi ahhsjsh
Şaka şaka sen savunulacak şeyler söyle hep yanındayım. Haklının yanında, haksızın karşısındayız! Hangi gazetenin şeysiydi bu ya kafam kalıp cümlelerle dolu
Reha Muhtar o, onu bildimSakire ucretsiz, balusa cay yok ajdhshdh
Her nerede yasiyor ve yasatiliyorsan gibi de bsy vardi ama
Asi'den mi atacaksın, Asi'ye mi atacaksın? Orası önemli ahhsjdj Töbe de kızKızzzzz güzel bişeyde bile haksız ettn sen bemi ya
Valla atacam kendimi asiden
AtlayacammmReha Muhtar o, onu bildim
Asi'den mi atacaksın, Asi'ye mi atacaksın? Orası önemli ahhsjdj Töbe de kız
Piiii, tuhhh, neyse kismet diilms ahhdhshdhsDayloş gavuristanlı tek kankam sensn
Oda 1 yaşnda bu ğlkeye gelmiş
Hayattaki şansım
Kızzzzz güzel bişetde bile haksız ettn sen bemi ya
Valla atacam kendimi asiden
Heh tebii yaaReha Muhtar o, onu bildim
Asi'den mi atacaksın, Asi'ye mi atacaksın? Orası önemli ahhsjdj Töbe de kız
Atlama atlama. Kızın kaynana kalır bak böyle düşün yaşama tutunmana yardımcı olurAtlayacammm
Kendinize yeni şakir bulun
OhaaaaAtlama atlama. Kızın kaynana kalır bak böyle düşün yaşama tutunmana yardımcı olur
Gel barışalım 🕊
Söyle bana evdeyim alırım dicektim ama türkiye genelinde yok dedinYaaa offfzaten bu aralar duygusalm yazma öle şeler
Hahaha seni dünür yapmam başıma çorap örmem
Yüz görümlüğü lazm, bedenini gördn pozlar mankenlere taş çıkarır..
Bak benm bebem bide saçlı ha.. Öyle kel bebede deiil ona göre..
Bu daylerin aklına bakarsan ckk kaybedersn neoş
Olduğn yoldan sağa sap geri dön
Yaaaaa katroşşş
Cnmmmsın cnm
Düşünmen yeter saol bacm
Üç mü yirmibeşGünaydınhava karanlık ama sabah oldu mu
Nealcim ben senin oğluna talibim ahahahaha benim kızım olacak kesin ben ayarlıcam o işiOyuncağın bile gizemini yapıyor. Her şey gizli kapaklı. Oğluma zaten küçük dedi. Halbuki GENÇ DELÜĞANLI. Yok yea istemem. Biz çıtır gelin bakacağız LOLİTA agagshhs
Ahahaahaha şu pış pış yapan uyutanmıSöyle bana evdeyim alırım dicektim ama türkiye genelinde yok dedinbunların bir de bebeğin totosuna kuyruğuyla şaplak atan balık versiyonu var. Bir gün olursa ondan alıcm ben de
Üç mü yirmibeşanacım sen napıyorsun o saatte allasen
Nealcim ben senin oğluna talibim ahahahaha benim kızım olacak kesin ben ayarlıcam o işi
Benim bazanin altinda bir poset oyuncagim var
Teklifleri değerlendireceğiz ahshhsjsNealcim ben senin oğluna talibim ahahahaha benim kızım olacak kesin ben ayarlıcam o işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?